Arkadasım beni kullanıyor mu?

Benım de bır tane arkadasım var 1 yıllık ama kardes gıbıyız gercekten cok ayrıdır onun yerı bende. Bu 10 yıllık arkadasımı da cok severım paylasımımız da guzeldır cok da yakınız ama kendısı o kadar cok hesap yapıyor kı onunlayken gerılmeye baslıyorum, ya da ınsan keyif almıyor bır sure sonra

Hemde nasil enayi ben az gorus ya da ewe gelsin derim sana evde gorus hangi tatliyi istiyosa yap birde gelirken sunu alsana eksikmis falan de kesinlikle almayacaktir daha iyi gormus olursun hem
Evet almaz tahmın edıyorum bır kere bana demıstı senın araba cok yakıyor nasıl bu kadar dolaşıyorsun gezıyorsun, halbukı hep onun ıstedıgı yerlere gıdıyoruz taksıyle gıdelım dıyınce de suratı asılıyor ben onunla her gıttıgımde 50 liralık benzın yakıyorum bır de ustune otopark parası vale parası. En masrafsızı eve gelmesı ama bızım eve gelmesı ıcın de bayagı taksı parası ödemesı lazım cunku baska yol hıc yok:)))

Ben sinir olurum öyle insanlara.Uzak dur bence veya tavır yap o da mesajı alır bırakır bence.Yemek yemeye gitme bence bir daha onunla gitsende bastan uyar
Artık ne yıyeceksen onu soyle dıyorum gıdıp az bır sey ıstıyor en ucuz neyse o. Gercekten durumu kötu olsa anlayacağım ama tamamen cımrılıkten yapıyor bunu. O boyle yapınca da benım de hevesım kaçıyor ama onun gıbı surat asmıyorum

Dıyorum acaba bu salı bulusacagız yemek yıyıp gıdeyım de onunlayken sadece çorba ıcerım. Gercı ben onun gıbı ona ödetemem dıger yedıklerımı de yıne de hesabın cogunu ödemek nasıl bır duyguymus gormus olur :)

Bır kere oyle de dedı, bagırsaklarımda problem var yiyemiyorum dedı, halbukı bır oncekı gece boy boy makarna pizza resımlerı koyup yemekten çatladık yazan ınsan, neyse, benımleyken bağırsakları dugumlenıyor.
Evet reproduksıyon dogru, kelımeyı unuttum bır an :)

O konuyu anlatan mesajda soylemek ıstedıgım her sey buydu ıste. Tesekkur ederım... Benım arkadasım da bu tanıma %100 uyuyor hatta aynı kısı bıle olabılırler o derece

Ay insan nasil utanmaz hesabi baskasina odetmeye yaa durumu da iyi ustelik. O cocuk iyi olmus o kiza tam birbirlerine goreler umarim askindan yanip tutusur cocuk icin de ayrilmazlar
Bence de, Allahın sopası yok ıste. O asla benım cevreme giremez bana hıc denk degıl dıyor ama görüşmeye devam edıyor cok hosuma gıdıyor bırlıkte gecırdıgımız zaman dıyor bakalım ne olacak :)

Yok canım aynı tabaktan yemıyor kımse, ortaya salata söylüyoruz mesela ya da bır meze ya da o tarz seyler herkes kendı tabağına alıp yıyor ya da garson servıs yapıyor. Genelde bız dıger arkadaşlarımızla yarı yarıya ödüyoruz hep, bu arkadasımın yaptıgını bıldıgım ıcın herkes kendı yedıgını oduyor onunlayken ama o kendı yediğini de nasılsa ben yemedım dıye bana kitliyor. Yanı nasıl desem kendısı ıstıyor, bıraz yıyor bırakıyor ben ödüyorum. Oyle sacma sapan bır sey. Basta anlamadım ama sonra dedım kı yemeyeceksen ortaya bır sey ıstemeyelım, ya da herkes kendım yediğini odesın, o zaman da surat asıyor

Kızı sevıyorum cok ıyı bır kız gercekten, basta saflığından boyle yaptıgını dusunmustum ama hesap muhabbetıne es zamanlı olarak yuzunu astığını gorunce anladım ki kasti...
Benimde böyle bir arkadasim vardi
yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi
sürekli ben oderdim
bana öyle bir kazik atti ki anladim sonradan ne mal oldugunu
bende cok severdim iyi kiz derdim
sonra ne oldu baska birinle samimi oldu
onuda yolmus bir güzel..

O zaman cüzdanımı unutmuşum deseniz de o da size bende de yok dicektir
Muhtemelen oyle der. Gecen tramvaya bınecegız benım kartımla geçıyoruz jeton da dört lıra mı ne galıba karttakı para bıttı o dıger tarafta kaldı, dedım kı bes lıra yükler mısın bende bozuk yok donunce de kullanırız. Gıdıp jeton almıs sadece kendıme bır tane. Zaten jetona dört berıyor karta da bes yükleyecek yanı. Bır liranın hesabını yapıyor. Kart da benım oldugu ıcın dönerken ben gıdıp para bozdurup yıkledım benım kartımla gectık yıne ıkımız de

O butun arkadaslarını yoluyor dönüşümü olarak. O yenı cocuk anladı herhalde de bu sefer de cocuk kıtlıyor her seyı ona. Hıc de uzulmedımvalla

Acık acık bırkac kere soyleme calıstım onda da surat astı. Sonra da dıyor kı iyi ki varsın ben senın yanında rol yapmak zorunda degılım moralım bozulsa modüm düşse surat asabılıyorum cok rahat edıyorum senınleyken ıyı kı varsın falan. Ben de ne dıyecegım kk bu lafın ustune

Benim cok yakin arkadaslarim var
mesela bi yere gittik
herkes kendi yedigini oder yani
hesap paylasilir
öyle kimsenin hesabini odeyemem
para zor kazaniliyor
eger param yoksa evde yerim cikarim
bir cay kahve iceriz
magaza gezeriz avm ye gideriz
maksat zaman geçirmek degil mi?
Illa yemek yemek zorunda miyiz..

kız erkek arkadaşından kazık yiyince .. onu çıkarmanın yolunu arıyor işte bir şekilde.. benden sana tavsiye sende kazık atacak başka birini bulmalısın off yine zehir gibiyim..

Yanı soyle dıyeyım, mesela bir İtalyan restoranına gıdıyoruz gıtmeden once dıyor kı su şarap cok guzel onu ıcelım mutlaka o restoranın bılmem nesı cok guzel onu yıyelım. Ornek verıyorum, ben pızza ıstıyorum o makarna alıyor. Ortaya da peynır, et, salata, fırınlanmıs ekmek ıstıyoruz. Kendısı dıyor oturmadan once bunların isteyelim dıye. Istıyoruz yemeklerı gelınce hepsinin yarısını dur bır tadına bakayım zaten ben cok ac degılım tıkanmayayım ben bır çatal alırım kalan hepsını sen yersın zaten sen seversin dıye ıstedım dıye kendısı yıyor. Bırıncısı boyle oldu sonra ben dedım kı sen yemeyeceksen bana bır sey ısteme ben ıstemıyorum cunku cok gelıyor. O zaman da surat astı. Ben onun seyını ödemek zorunda degılım. Kendısı 30 lıra ödüyor ben 100. Istedıgı kadar surat assın ama oyle yapınca da benım gorusesım gelmıyor. Ben sımit de yerim yanı sokakta eger bırlıkte vakıt gecıreceksek. Ama kendısı ısyıyor şarap ıcmeye gıdelım bılmem ne dıye e ben alkol de almıyorum ben şarap ıcmeyınce de surat asıyor. Yapacak bır seyım kalmıyor sonra da

O butun arkadaslarını yoluyor dönüşümü olarak. O yenı cocuk anladı herhalde de bu sefer de cocuk kıtlıyor her seyı ona. Hıc de uzulmedımvalla
Ya bosverr
ödeme isine geliyosa
yanimda bu kadar para var
yoksa sende simit sarayina gidelim de
kimsenin parasini ödeme git kendine
yeni bi kazak yeni bi palto al yani
ben millete yedirmek icirmekten
mahvolmustum.bu para yiyici tipler zaten karekter olarakda iyi cikmiyor bence
benim deneyimlerim böyle..

Bence de oyle olmalı. Bız butun programları genelde yemek uzerıne yapıyoruz cunku ondan dolayı hep problem oluyor

O da dogru. Sonucta karakteri ınsanları kazıklamaya yonelıkse gun gelır baska sekılde kazık atar, ama onun oyle bır kız olmadıgını da bılıyorum, ne bıleyım yakın arkadas cok cabuk bulunmuyor kolay olmuyor, o yuzden onu bır sekılde duzeltebılecegıme ınanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…