Arkadasım beni kullanıyor mu?

Evet kullaniyor.

Ama belki sana anlattigi kadar zengin degildir emin misin durumlarinin iyi olduguna ?

Ya da param gitmesin kendime bakayim kendime harcayayim modundadir.

Ama acikca terbiyesizlik yaptigi.
Evet emınım durumları cok iyi ailesi tanınmış bır aıle varlıkları her seyı ortada :KK43: kız zaten dırekt dıyor ben bana denk kımseyle gorusmem bıle dıye. Insan cok ayırır. Lafa gelınce cok zengın ama ıcraat sıfır

Evet emınım durumları cok iyi ailesi tanınmış bır aıle varlıkları her seyı ortada :KK43: kız zaten dırekt dıyor ben bana denk kımseyle gorusmem bıle dıye. Insan cok ayırır. Lafa gelınce cok zengın ama ıcraat sıfır

Ay o zaman sil on yili ve gorusme bu parazitle...

O da dogru. Sonucta karakteri ınsanları kazıklamaya yonelıkse gun gelır baska sekılde kazık atar, ama onun oyle bır kız olmadıgını da bılıyorum, ne bıleyım yakın arkadas cok cabuk bulunmuyor kolay olmuyor, o yuzden onu bır sekılde duzeltebılecegıme ınanıyorum
Ben ilk ise girdigim zaman üç kisilik bir arkadas grubum vardi
ogle yemegine falan cikardik sürekli
içinden biri sürekli şuraya gidelim buraya gidelim diyerek bizi yolardi ozellikle beni.digeride borc alirdi hep
sonra ne oldu bir kavga ve ben kötü oldum
beni işten attiricak iftiralarda bulundular
neler neler yaptilar
hakkimi helal etmiyorum
ve o olaydan sonra bu tip insanlara şüpheyle bakiyorum
iyi bir insan olsa arkadasim bu seferde ben vereyim parayi hep sen ödüyorsun der
o yüzden benim hayat gorusume gore iyi insan tanimina uymuyor
belli ki cikari var senden.sende derdini sorunlarini anlatiyorsan sana hihi der onay verir tavsiye verir falan sende ondan seviyorsundur...

Yanı soyle dıyeyım, mesela bir İtalyan restoranına gıdıyoruz gıtmeden once dıyor kı su şarap cok guzel onu ıcelım mutlaka o restoranın bılmem nesı cok guzel onu yıyelım. Ornek verıyorum, ben pızza ıstıyorum o makarna alıyor. Ortaya da peynır, et, salata, fırınlanmıs ekmek ıstıyoruz. Kendısı dıyor oturmadan once bunların isteyelim dıye. Istıyoruz yemeklerı gelınce hepsinin yarısını dur bır tadına bakayım zaten ben cok ac degılım tıkanmayayım ben bır çatal alırım kalan hepsını sen yersın zaten sen seversin dıye ıstedım dıye kendısı yıyor. Bırıncısı boyle oldu sonra ben dedım kı sen yemeyeceksen bana bır sey ısteme ben ıstemıyorum cunku cok gelıyor. O zaman da surat astı. Ben onun seyını ödemek zorunda degılım. Kendısı 30 lıra ödüyor ben 100. Istedıgı kadar surat assın ama oyle yapınca da benım gorusesım gelmıyor. Ben sımit de yerim yanı sokakta eger bırlıkte vakıt gecıreceksek. Ama kendısı ısyıyor şarap ıcmeye gıdelım bılmem ne dıye e ben alkol de almıyorum ben şarap ıcmeyınce de surat asıyor. Yapacak bır seyım kalmıyor sonra da

Anladim. O zaman o seni kullaniyor sanirim.
Isteyen cimri olsun, ona saygi duyarim da. Boyle baskasina yuk olanlara gicigim. Sirf zarar. Cimriysen cikma disari kardesim. Ya da kendi kendine cimri ol. Bana da yuk olma yani.

Anladim. O zaman o seni kullaniyor sanirim.
Isteyen cimri olsun, ona saygi duyarim da. Boyle baskasina yuk olanlara gicigim. Sirf zarar. Cimriysen cikma disari kardesim. Ya da kendi kendine cimri ol. Bana da yuk olma yani.
Kesinlikle öyle ben de o yüzden kızıyorum :KK43: ucuz yere gitmeyi de kabul etmiyor evde oturmak da istemiyor. Nasılsa ben ödüyorum diye gidiyoruz hep en guzel yerlere onun kafa rahat...

Kız hem cimri hem de seni kullanıyor. O kadar yiyecekte sözleşilip yemese bile hesabı sana kitlemesi de bir kullanmaktır, sonuçta o yiyecekler sayesinde o mekanda belki saatlerce oturuyorsunuz. Cimri insanla ne arkadaşlık ne de ilişkiler yürümez. Bir asalak gibi yapışıp üzerine sadece kanını emer. O yüzden sende bu kıza ölüp bitmiyorsan, olsun ben gene de onu severim kafasında değilsen böyle bir kızla arkadaşlık etmen pek de akıl işi değil. (Bu arada kızın maddi durumunun iyi olduğuna gözlerinle şahit oldun mu, ne bileyim belki durumları kötüdür de dışarı zenginmiş gibi gösteriyordur kendini diye aklıma takılımadı değil ?)

Ben ilk ise girdigim zaman üç kisilik bir arkadas grubum vardi
ogle yemegine falan cikardik sürekli
içinden biri sürekli şuraya gidelim buraya gidelim diyerek bizi yolardi ozellikle beni.digeride borc alirdi hep
sonra ne oldu bir kavga ve ben kötü oldum
beni işten attiricak iftiralarda bulundular
neler neler yaptilar
hakkimi helal etmiyorum
ve o olaydan sonra bu tip insanlara şüpheyle bakiyorum
iyi bir insan olsa arkadasim bu seferde ben vereyim parayi hep sen ödüyorsun der
o yüzden benim hayat gorusume gore iyi insan tanimina uymuyor
belli ki cikari var senden.sende derdini sorunlarini anlatiyorsan sana hihi der onay verir tavsiye verir falan sende ondan seviyorsundur...

Benim simdiye kadar hep en yakın gördüğüm insanlar cok farklı karakterde ve kötü niyetli çıktılar o yüzden ben bu kızın iyi niyetli oldugunu bildigim icin kaybetmek istemiyorum. Yoksa bana kazık atacak karakterde bir insan oldugunu dusunmuyorum, inanmıyorum oyle bir sey yapacağına xaten insallah yanılmam da :KK43: dert konusunda daha cok ailevi seyleri paylaşıyorum cunku kendisi de aileden cok problemli en buyuk paylaşımımız bu. Ama onun dışında erkek arkadasımı falan anlattığım zaman ona da surat asıyor konuyu değiştiriyor kendininkini anlatmaya başlıyor.

Benim simdiye kadar hep en yakın gördüğüm insanlar cok farklı karakterde ve kötü niyetli çıktılar o yüzden ben bu kızın iyi niyetli oldugunu bildigim icin kaybetmek istemiyorum. Yoksa bana kazık atacak karakterde bir insan oldugunu dusunmuyorum, inanmıyorum oyle bir sey yapacağına xaten insallah yanılmam da :KK43: dert konusunda daha cok ailevi seyleri paylaşıyorum cunku kendisi de aileden cok problemli en buyuk paylaşımımız bu. Ama onun dışında erkek arkadasımı falan anlattığım zaman ona da surat asıyor konuyu değiştiriyor kendininkini anlatmaya başlıyor.
yaşı kaç arkadaşının ?

Kız hem cimri hem de seni kullanıyor. O kadar yiyecekte sözleşilip yemese bile hesabı sana kitlemesi de bir kullanmaktır, sonuçta o yiyecekler sayesinde o mekanda belki saatlerce oturuyorsunuz. Cimri insanla ne arkadaşlık ne de ilişkiler yürümez. Bir asalak gibi yapışıp üzerine sadece kanını emer. O yüzden sende bu kıza ölüp bitmiyorsan, olsun ben gene de onu severim kafasında değilsen böyle bir kızla arkadaşlık etmen pek de akıl işi değil. (Bu arada kızın maddi durumunun iyi olduğuna gözlerinle şahit oldun mu, ne bileyim belki durumları kötüdür de dışarı zenginmiş gibi gösteriyordur kendini diye aklıma takılımadı değil ?)

Evet evet gördüm o konuda emınım de.. Haklısın. Bu da bır karakter meselesi aslında ben cebımde cok para olmasa bıle uyum sağlarım o parası olmasına rağmen sağlamaz. Bır de benı kullanır. Dedıgın dogru orada oturuyoruz yemek yıyoruz cunku o kadar sey söylüyoruz. Baska yerde de yemiyor icmiyor saatlerce oturuyor ben utanıyorum. Iste gecen sefer gidip kendım ödedim ekstra bır seyler getırsınler dıye...

yaşı kaç arkadaşının ?
20 yasında, ama söyle kı okuduğu ıcın genelde 18-29-20 hadi maksimum 21 yasında insanlar var etrafında. Hep okul ortamı öğrenci ortamı. Ozel üniversitede okuyor gerci ben de özelde okudum. Neyse ben de cok buyuk degilim 22 yasındayım, ama benim okulum gecen sene bitti ben erken bitirdim ve çevremdeki insanlar genelde benden büyükler, en yakın arkadasımın biri benden 6 biri 4 yas buyuk. Onun cevresi daha nasıl desem daha relax yaşayan tipler, hani sırt çantasını alıp çimlere uzanıp bir bira bir sigara bir kulaklık yeter o tarzda insanlar. Ben onlar gibi hic degilim zaten, o kendi okul cevresindeki insanlarla takıldığı bütçeyi benimle veya okul dışında baska arkadaşlarıyla kullanmaya çalıştığında da bu hesabı yıkma olayı oluyor. Halbuki parası var ama ne olacak o ödesin mantıgında.

20 yasında, ama söyle kı okuduğu ıcın genelde 18-29-20 hadi maksimum 21 yasında insanlar var etrafında. Hep okul ortamı öğrenci ortamı. Ozel üniversitede okuyor gerci ben de özelde okudum. Neyse ben de cok buyuk degilim 22 yasındayım, ama benim okulum gecen sene bitti ben erken bitirdim ve çevremdeki insanlar genelde benden büyükler, en yakın arkadasımın biri benden 6 biri 4 yas buyuk. Onun cevresi daha nasıl desem daha relax yaşayan tipler, hani sırt çantasını alıp çimlere uzanıp bir bira bir sigara bir kulaklık yeter o tarzda insanlar. Ben onlar gibi hic degilim zaten, o kendi okul cevresindeki insanlarla takıldığı bütçeyi benimle veya okul dışında baska arkadaşlarıyla kullanmaya çalıştığında da bu hesabı yıkma olayı oluyor. Halbuki parası var ama ne olacak o ödesin mantıgında.
sen nerde yaşıyosun ?

X