- 10 Şubat 2015
- 3.047
- 3.041
- Konu Sahibi redvelvetcake
Bizimde beş kişilik arkadaş grubumuzda vardı böyle bir uyanığımız.Para var biliyoruz sevgilisi yanına gelsin diye çocuğun otobüs biletini alır,özel günlerde tek hediye değil koli doldurup gönderir.Ama ne hikmetse bizim ortamda sen ısmarlarsan yerim içerim muhabbeti bitmez,ödemeden gider hesabı biz topluca kalkınca kasada öğreniriz derkeeeeeen.Günlerden bir gün bir tost ve cay istedi bi cafede.Kalkarken de ay şu bozuklarımı sayıyım eksikse tamamlayın dedi,bende dedim ki canım insan parasına göre yer,yediğine para bulmaz Lafımı esirgemem çok şükür,salak yok yani senin karşında dedim oda gayet iyi anladı beni.Diğer arkadaşlar şok ifadesiyle bana bakıp sonra kendilerini tutamayıp gülüncede sessizce ödeyip parasını gittiiiii. Ondan sonra hiç bir şekilde ortamımıza yaklaştırmadık,çıkarken haber vermedik mesajlarına dönmedik çoğumuz dışlandığını anlayınca yaranma çabaları filan ama başarıszlıkla sonuçlandı tabi.Çakaaaaal eşşeğinmiyiz biz senin ulen koliyle hediye almada çayınıda kendin al sözün özü öyle arkadaş olmaz. Bu kadarda gereksiz vefakar olunmaz bence,herkes ederi kadar