Arkadasım beni kullanıyor mu?

Ben de cok sınır oluyorum ve cıdden artık onun gıbı davranacağım, ben parayı sokaktan bulmuyorum her seferınde bana kitliyor bu seferlık de o odesın. Bır ders alması lazımdı. Annemın bır arkadası var kadın 50 kusur yasında o da hala senın dedıgın gıbı yapıyor... Insanlar da toplu gorustuklerı zaman onu çağırmak ıstemıyor dogal olarak. Ağaç Yasken egilir:)

Aynen oyle sımdı burada bıle hemen entrıkacı oldum.. O bana hesabı kıtleyınce ıyı hos ben bır ders vermek ıstedıgımde benden kötüsü yok. Bundan sonra boyle valla. Benım de gözüm acıldı. Cok arkadas kazığı yedım sırf ınsanları ıdare edeyım aman aramız bozulmasın aman tadımız kaçmasın dıye dıye.. Bastan söylediğimiz başlangıçlardan da cok cok az yedı, tatlıdan da yemegı, odemeyecegını düşündü Herhalde ama hesabı uce böldük iyi de oldu. Bana ne kardesım hıc de uzulmedım

Bizde 4 kişi topladk beleşçi arkadaşım ben ve 2 arkadaş daha hesap 170 lira geldi aradastan biri 100 verdi diğeri 50 ben dedim olmaz öyle şey 4e bbölelim niye çoğunu siz oduyosnuz ki beleşçi arkadaş ortaligi süpürdü hic orali bile ddeğil cuzdanindan para ariyo güya ben hemen kendi payimi birakiyorum üstünü fazla veren alsin dedim . beleşçi arkadasimin düşüncesi şöyle: onlar benden fazla aliyo sanki senin için fazladan kazaniyor!
Bide lafa geldi mi nolcak canim bi yemekten ben sorun yapmam der ve bana kotu hissettirirama bu ccümle ne zaman kurulsa para yine benden cikar sörf bu yüzden kizla görüşmek istemiyorum ama yinede seviyorum

Ben kıza haklı demiyorum zaten sadece haklidaolsa haksizda olsa fark etmez icten pazarlikli olmak hoş degil diyorsun ki bilmem kac senelik arkadasim okadar senenin hic mi hukuku yok iyi veya kotu yuzune soylemeyecek kadar neyse

Bizimki de oyle yaa. Aynı durumdayız ben de diyorum hep oyle boyle ama yine de iyi arkadasım seviyorum. En iyisi evde görüşmek boyle insanlarla

oldu canım, azcık azcık ye, belki ödemem diye... yok öyle... yemeğe gidiyorsan paşa paşa yiyip paşa paşa ödeyeceksin...
biz geçenlerde eşimin iki arkadaşıyla gittik... hanımlarıda vardı.. biz üç bayandık, eşlerimiz üç erkek.. yedik içtik, en sonunda kasada üçe bölmüşler ödemişler.. ne güzel.. hiç kafa ağrıtmaz... az yedin çok yedin meselesi de olmaz...
ortak çıkılan yemekler ortak yenilir...
kimimiz kebap yedi, kimimiz normal yemek, kimisi balık... hepsinin ücretleri farklı olduğu halde sen şunu yedin az ödedin ben bunu yedim çok ödedim demedi kimse.. ortak ödemek çok mantıklı... paşa gibi ye, paşa gibi öde...
yemeklerden azcık yemiş olmakla hesaptan kaytarabileceğini düşünmek onun ayıbı... hiç yeme o zaman...

bence arkadaslıgın ne demek oldugunu gozden gecirmeniz gerekiyor.
onun yaptıklarını elbette onaylamıyorum ancak sizin de bu yaptıgınızdan sonra ondan aşagı kalır bir yanınız yok bence.

o yesin içsin siz odeyin demiyorum tabii ki (bunun da yapılacagı zamanlar ve kisiler olabilir. herkesin maddi durumuna gore degisir)
ancak huylarını begenmiyorsanız mesafe koyar, bu sekilde arkadaslık etmezsiniz.
eger "arkadas" olarak uyarmak istiyorsanız da hakkında planlar yapmak oyuna getirip sonra arkasından gulmek yerine 10yıllık arkadaslıgınıza guvenir acıkca konusursunuz.
küsüyorsa da küssün... hayatınızda nasıl bir kayıp olur ki? cimri birinin yerini dolduramamak mıdır yasayacagınız bosluk? zaten haz etmediginiz huylarını kasıtlı yaptıgını savunması gozunuzdeki tum degerini de dusurur.

şahsen dostlarımın evet arkadasınızın ozelliklerinde olmamasına dikkat ederim, ancak sizin baskalarına dahi sizin gibi davrandıklarını farkettigim zamanda da uzaklasırım.
bunu kendine yakıstırabilmek insanın karakteriyle alakalı bir durum sonucta.

Kesinlikle oyle... Dogru olan da bu zaten altı kısı kım ne yedı ne icti diye sayılmaz öbür türlü de ınsan ıctıgı cayın bıle hesabını yapıyor.. Kesınlıkle katılıyorum. Insallah bızım arkadas da öğrenecek zamanla :)

Kısasa kısas. O nasıl davranırsa ben de ona hak ettigi sekılde davranırım bundan da gocunmam.. O benı enayi yerıne koymaya devam ederse ben de entrıka cevırmek zorunda kalırım. Yoksa dedıklerınız dogru.. Ben de bayılmıyorum arkadasımın arkasından plan yapmaya ama bır sekılde anlaması gerekır kendı yapınca tamam ama arkadası yapınca rahatsız oluyorsa demek kı kendı hareketlerının de farkına garıp düzeltme zamanı gelmıstır

Boyle insanlara hakikaten sinir oluyorum.
Benim de kuzenim var aynen boyle.
Benden giyinir bir yere gideriz hesabi ben oderim kiyafet alir sende varsa sen ver ben sana sonra veririm der gider
Gecen bir yere gittik yemek yiyecegiz hesap benden olsun tatli senden dedim.
Baya yedik bir şeyler hesap 50 lira geldi tatli yemeye gittik .
Yemek yerken mutluyduk o mekana girince suratlar asildi ayni arkadasin gibi.
Ben waffle aldim kuzenim kahve.
E niye tatli almadin diyorum yok yiaa canim istemiyor diyor :)
Yedigim 12 liralik sey surat resmen bu (((
Ben olsam tatlidan sonra kahve bile ismarlarim yemeğin altında kalmamak için ama...

bahsettigim tam da boyle birsey zaten.
hoslanmadıgım insanlar hayatımda olmayı haketmiyorlar diye dusunurum.
ben o noktaya geldikten sonra odedigi iki cay parası benim icin birsey ifade etmez cunku.

konustugunuz halde bu davranısını ne kadar rahatsız edici birsey oldugunu anlayamıyor olsaydı belki basına gelince gorur derdim. ancak gorustugu cocuk zaten o sekilde davranıyormus, bir de sikayet ediyor... "sen de oyle yapıyorsun fakat ogrenci olmana verip olgunlasırsın zamanla diye birsye demiyordum... bak alattıgın gibi gercekten hos birsey degil" derdim, bunun uzerine istedigi kadar surat assın, zaten hayatımdan cıkarma noktasına gelmeme ramak kalmıs, işimi kolaylastırır.

bu tavrınızı sürdürün bari taviz vermeyin yoksa uyanık hemen eskiye döner

Çok iyi yapmışsın bence, içimin yağları eridi...Bir daha da zaten onun hesabını ödeme, kim ne yediyse hesap eder ona göre ödersiniz...

ceylincim kusura bakma ama aklima geldi bu mesajini gorunce.
Sahi senin su ceket noldu ?
alabildin mi bari sag salim ?

Evet aldim sonunda :)
Kaç kere istedim öyle aldim . Ve yarin bana hirkasini getirecek hoşuma gitti verde giyeyim dedim
1-2 ay bende kalsin diyorum

ay niye istiyorsun ki ceylin, onun senden tekrar istemesine acık kapı bırakıyorsun.
ya sandıgının aksine gıcık olmazsa?
sen 10kez istersin vermez, ama o isteyince sen verirsin. aynı olmayacagınızı bilmen gerek.
hani kuzen sonucta iliskini kesemezsin ama bu kadar samimi olmak zorunda da degilsin ki.
ne bileyim ya bana degisik geliyor. bende bir gariplik var herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…