Dün instagramdan bir cocuk beni ekledi, mesaj olarak ona tanimadigimi eklemiyorum dedim.Sonrasinda sohbet ilerledi ve cocuk benden 5 yas kucuk ben 39 o 34 yasinda.Kendisi bir hastanede hemsir olarak calisiyor ekleyince gordum.Sohbet ilerleyince ben ciddi dusunuyorum aramizdaki 5 yas sorun olmaz felan dedi bana.Ailen sorun yapar dedim o ise hayir yapmaz sevgi ,saygi oldugu surece diyor.Resim istedi atmadim ama sen beni goruyorsun ben neden seni göremiyorum gorucu usulunde bile boyle bir sey yok insanlar birbirini goruyor dedi profilimi degistirdim.O da saclarin cok guzel gozlerin cok guzel ben tabi resmimle oynadim felan dedim biraz ona istinaden dedi ama nasip olursa o saclarini hep koklamak istiyorum felan dedi. Ben de postij degince olsun kokten cikan saclarini koklamak isterim dedi ben de beni korkutuyorsun bu sekilde konusma felan deyince ne olacak ki dedi.Daha dun tanismisiz ;dedigi ben ailemle konusurum sosyal medya oldugunu soylemem iste arkadastik sonra sevdik birbirimizi derim dedi.Ben ailen 5 yas var kabul etmez bir de sosyal medya oldugu icin dedigimden .Ben cok cirkinim deyince de onemli olan ruh guzelligi diyor zarf mi atiyor bilmiyorum. Yani simdi de konusalim diye yazmis cocuk da instagramdan baktim psikopat birine benzemiyor ne yapmaliyim.Sozlu konusalim diyor ben guvenmiyorum burfan beni ekleyen herkesi ekler konusur dedim su an gorustugum konustugum biri yok dedi.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadasar sizce mantikli mi bu durum?
- Konu Sahibi ceren_gs
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Ekim 2013
- 7.897
- 15.917
- 448
- 34
- 16 Haziran 2011
- 14.943
- 62.948
- 798
Dün instagramdan bir cocuk beni ekledi, mesaj olarak ona tanimadigimi eklemiyorum dedim.Sonrasinda sohbet ilerledi ve cocuk benden 5 yas kucuk ben 39 o 34 yasinda.Kendisi bir hastanede hemsir olarak calisiyor ekleyince gordum.Sohbet ilerleyince ben ciddi dusunuyorum aramizdaki 5 yas sorun olmaz felan dedi bana.Ailen sorun yapar dedim o ise hayir yapmaz sevgi ,saygi oldugu surece diyor.Resim istedi atmadim ama sen beni goruyorsun ben neden seni göremiyorum gorucu usulunde bile boyle bir sey yok insanlar birbirini goruyor dedi profilimi degistirdim.O da saclarin cok guzel gozlerin cok guzel ben tabi resmimle oynadim felan dedim biraz ona istinaden dedi ama nasip olursa o saclarini hep koklamak istiyorum felan dedi. Ben de postij degince olsun kokten cikan saclarini koklamak isterim dedi ben de beni korkutuyorsun bu sekilde konusma felan deyince ne olacak ki dedi.Daha dun tanismisiz ;dedigi ben ailemle konusurum sosyal medya oldugunu soylemem iste arkadastik sonra sevdik birbirimizi derim dedi.Ben ailen 5 yas var kabul etmez bir de sosyal medya oldugu icin dedigimden .Ben cok cirkinim deyince de onemli olan ruh guzelligi diyor zarf mi atiyor bilmiyorum. Yani simdi de konusalim diye yazmis cocuk da instagramdan baktim psikopat birine benzemiyor ne yapmaliyim.Sozlu konusalim diyor ben guvenmiyorum burfan beni ekleyen herkesi ekler konusur dedim su an gorustugum konustugum biri yok dedi.
Tanımadıklarınızı eklemiyor ancak "tanımadığımı eklemiyorum vb" diye mesaj gönderip; saatlerce sohbet ediyorsunuz. Sizce mantıklı bir davranış mı bu ? Tanımadığınız insanlardan gelen arkadaşlık isteklerine neden mesajla dönüş yapıyorsunuz ?Dün instagramdan bir cocuk beni ekledi, mesaj olarak ona tanimadigimi eklemiyorum dedim.
- 16 Nisan 2008
- 5.224
- 14.073
- 773
Cidden 39 yaşında misiniz?Dün instagramdan bir cocuk beni ekledi, mesaj olarak ona tanimadigimi eklemiyorum dedim.Sonrasinda sohbet ilerledi ve cocuk benden 5 yas kucuk ben 39 o 34 yasinda.Kendisi bir hastanede hemsir olarak calisiyor ekleyince gordum.Sohbet ilerleyince ben ciddi dusunuyorum aramizdaki 5 yas sorun olmaz felan dedi bana.Ailen sorun yapar dedim o ise hayir yapmaz sevgi ,saygi oldugu surece diyor.Resim istedi atmadim ama sen beni goruyorsun ben neden seni göremiyorum gorucu usulunde bile boyle bir sey yok insanlar birbirini goruyor dedi profilimi degistirdim.O da saclarin cok guzel gozlerin cok guzel ben tabi resmimle oynadim felan dedim biraz ona istinaden dedi ama nasip olursa o saclarini hep koklamak istiyorum felan dedi. Ben de postij degince olsun kokten cikan saclarini koklamak isterim dedi ben de beni korkutuyorsun bu sekilde konusma felan deyince ne olacak ki dedi.Daha dun tanismisiz ;dedigi ben ailemle konusurum sosyal medya oldugunu soylemem iste arkadastik sonra sevdik birbirimizi derim dedi.Ben ailen 5 yas var kabul etmez bir de sosyal medya oldugu icin dedigimden .Ben cok cirkinim deyince de onemli olan ruh guzelligi diyor zarf mi atiyor bilmiyorum. Yani simdi de konusalim diye yazmis cocuk da instagramdan baktim psikopat birine benzemiyor ne yapmaliyim.Sozlu konusalim diyor ben guvenmiyorum burfan beni ekleyen herkesi ekler konusur dedim su an gorustugum konustugum biri yok dedi.
- 31 Ağustos 2012
- 22.045
- 35.247
- 798
- 16 Temmuz 2023
- 1.759
- 4.511
- 53
Ayyy delirdiniz mi Allah aşkına daha 1 günde instadan tanıştığınız kişiye güvenilir mi, hemen evlilik konuşulmuş, ailen kabul eder mi demişsiniz, yok saçını hep koklamak istiyorum gözlerin saçların çok güzel. Adam 34 yaşında ama çocuk diyorsunuz. Yaş sorun değil fakat ilk günden tanıştığı birine böyle şeyler diyen erkek sapıktır benim gözümde. Bir insanı tanımak için en azından 1-2 sene görüşmek lazım. Her kadına böyle yazıyordur emin olun.Dün instagramdan bir cocuk beni ekledi, mesaj olarak ona tanimadigimi eklemiyorum dedim.Sonrasinda sohbet ilerledi ve cocuk benden 5 yas kucuk ben 39 o 34 yasinda.Kendisi bir hastanede hemsir olarak calisiyor ekleyince gordum.Sohbet ilerleyince ben ciddi dusunuyorum aramizdaki 5 yas sorun olmaz felan dedi bana.Ailen sorun yapar dedim o ise hayir yapmaz sevgi ,saygi oldugu surece diyor.Resim istedi atmadim ama sen beni goruyorsun ben neden seni göremiyorum gorucu usulunde bile boyle bir sey yok insanlar birbirini goruyor dedi profilimi degistirdim.O da saclarin cok guzel gozlerin cok guzel ben tabi resmimle oynadim felan dedim biraz ona istinaden dedi ama nasip olursa o saclarini hep koklamak istiyorum felan dedi. Ben de postij degince olsun kokten cikan saclarini koklamak isterim dedi ben de beni korkutuyorsun bu sekilde konusma felan deyince ne olacak ki dedi.Daha dun tanismisiz ;dedigi ben ailemle konusurum sosyal medya oldugunu soylemem iste arkadastik sonra sevdik birbirimizi derim dedi.Ben ailen 5 yas var kabul etmez bir de sosyal medya oldugu icin dedigimden .Ben cok cirkinim deyince de onemli olan ruh guzelligi diyor zarf mi atiyor bilmiyorum. Yani simdi de konusalim diye yazmis cocuk da instagramdan baktim psikopat birine benzemiyor ne yapmaliyim.Sozlu konusalim diyor ben guvenmiyorum burfan beni ekleyen herkesi ekler konusur dedim su an gorustugum konustugum biri yok dedi.
- 11 Aralık 2018
- 40.321
- 250.341
- 598
39 yaşında koskoca kadınsınız neden ergen gibi davranıyorsunuz? Daha yüzünü görmediğiniz adamla evlilik konuşmak ne? Hiç mi durumun saçmalığını farketmiyorsunuz?Dün instagramdan bir cocuk beni ekledi, mesaj olarak ona tanimadigimi eklemiyorum dedim.Sonrasinda sohbet ilerledi ve cocuk benden 5 yas kucuk ben 39 o 34 yasinda.Kendisi bir hastanede hemsir olarak calisiyor ekleyince gordum.Sohbet ilerleyince ben ciddi dusunuyorum aramizdaki 5 yas sorun olmaz felan dedi bana.Ailen sorun yapar dedim o ise hayir yapmaz sevgi ,saygi oldugu surece diyor.Resim istedi atmadim ama sen beni goruyorsun ben neden seni göremiyorum gorucu usulunde bile boyle bir sey yok insanlar birbirini goruyor dedi profilimi degistirdim.O da saclarin cok guzel gozlerin cok guzel ben tabi resmimle oynadim felan dedim biraz ona istinaden dedi ama nasip olursa o saclarini hep koklamak istiyorum felan dedi. Ben de postij degince olsun kokten cikan saclarini koklamak isterim dedi ben de beni korkutuyorsun bu sekilde konusma felan deyince ne olacak ki dedi.Daha dun tanismisiz ;dedigi ben ailemle konusurum sosyal medya oldugunu soylemem iste arkadastik sonra sevdik birbirimizi derim dedi.Ben ailen 5 yas var kabul etmez bir de sosyal medya oldugu icin dedigimden .Ben cok cirkinim deyince de onemli olan ruh guzelligi diyor zarf mi atiyor bilmiyorum. Yani simdi de konusalim diye yazmis cocuk da instagramdan baktim psikopat birine benzemiyor ne yapmaliyim.Sozlu konusalim diyor ben guvenmiyorum burfan beni ekleyen herkesi ekler konusur dedim su an gorustugum konustugum biri yok dedi.
Şu eşşşşek kadar heriflere de çocuk demeyin gözünüzü seveyim. 20’li yaşlarınızda takılı kalmış gibisiniz.
- 26 Temmuz 2024
- 200
- 409
- 18
- 42
Yazdığınızı okuyunca anılarım canlandı gözümde..Ünv. ev arkadaşım ile yolda yürürken erkekler laf atardı ben duymazdan gelir hızlı hızlı yürürdüm ev arkadaşım istemem yan cebime koy gibi hem tersler hem gülerdi 10 saniye sonra bir bakardım kız arkada kalmış erkekle konuşuyor... Yahu günde kaç kişi sosyal mecralardan istek atıyor tanımıyorsam direkt engelle butonunu kullanıyorum.. Sizin ki de istemem yan cebime koy olmuş. Şu herkesin kızdıgı gündüz kuşağı programlarında aslında kamu spotu gibi olaylar çıkıyor keşke herkes ders alacak şekilde izleyebilse. Akıl yaşta değil baştadır 60 yaşındakiler bile iki tatlı söze kanıp aldanabiliyor. Devir o devir değil babana bile güvenme dedikleri bir yüzyıldayız malesef. 18 yaşında ergenler gibi ilk günden saçını koklayayım gözün güzel kaşın güzel diyen birinden arkama bakmadan kaçardım net.
- 4 Şubat 2022
- 2.601
- 6.239
- 88
35 yaşında "çocuk" sizi kandırmaya FELAN çalışıyor.Dün instagramdan bir cocuk beni ekledi, mesaj olarak ona tanimadigimi eklemiyorum dedim.Sonrasinda sohbet ilerledi ve cocuk benden 5 yas kucuk ben 39 o 34 yasinda.Kendisi bir hastanede hemsir olarak calisiyor ekleyince gordum.Sohbet ilerleyince ben ciddi dusunuyorum aramizdaki 5 yas sorun olmaz felan dedi bana.Ailen sorun yapar dedim o ise hayir yapmaz sevgi ,saygi oldugu surece diyor.Resim istedi atmadim ama sen beni goruyorsun ben neden seni göremiyorum gorucu usulunde bile boyle bir sey yok insanlar birbirini goruyor dedi profilimi degistirdim.O da saclarin cok guzel gozlerin cok guzel ben tabi resmimle oynadim felan dedim biraz ona istinaden dedi ama nasip olursa o saclarini hep koklamak istiyorum felan dedi. Ben de postij degince olsun kokten cikan saclarini koklamak isterim dedi ben de beni korkutuyorsun bu sekilde konusma felan deyince ne olacak ki dedi.Daha dun tanismisiz ;dedigi ben ailemle konusurum sosyal medya oldugunu soylemem iste arkadastik sonra sevdik birbirimizi derim dedi.Ben ailen 5 yas var kabul etmez bir de sosyal medya oldugu icin dedigimden .Ben cok cirkinim deyince de onemli olan ruh guzelligi diyor zarf mi atiyor bilmiyorum. Yani simdi de konusalim diye yazmis cocuk da instagramdan baktim psikopat birine benzemiyor ne yapmaliyim.Sozlu konusalim diyor ben guvenmiyorum burfan beni ekleyen herkesi ekler konusur dedim su an gorustugum konustugum biri yok dedi.
Not: falan yerine felan yazılan yazıları işkence görür gibi okuyorum
- 19 Ekim 2022
- 1.774
- 4.746
- 63
- 29
Müge Anlıda dolandırılan kadınlae geldi gözümün önüne.. Bir günde ne bu samimiyet?Dün instagramdan bir cocuk beni ekledi, mesaj olarak ona tanimadigimi eklemiyorum dedim.Sonrasinda sohbet ilerledi ve cocuk benden 5 yas kucuk ben 39 o 34 yasinda.Kendisi bir hastanede hemsir olarak calisiyor ekleyince gordum.Sohbet ilerleyince ben ciddi dusunuyorum aramizdaki 5 yas sorun olmaz felan dedi bana.Ailen sorun yapar dedim o ise hayir yapmaz sevgi ,saygi oldugu surece diyor.Resim istedi atmadim ama sen beni goruyorsun ben neden seni göremiyorum gorucu usulunde bile boyle bir sey yok insanlar birbirini goruyor dedi profilimi degistirdim.O da saclarin cok guzel gozlerin cok guzel ben tabi resmimle oynadim felan dedim biraz ona istinaden dedi ama nasip olursa o saclarini hep koklamak istiyorum felan dedi. Ben de postij degince olsun kokten cikan saclarini koklamak isterim dedi ben de beni korkutuyorsun bu sekilde konusma felan deyince ne olacak ki dedi.Daha dun tanismisiz ;dedigi ben ailemle konusurum sosyal medya oldugunu soylemem iste arkadastik sonra sevdik birbirimizi derim dedi.Ben ailen 5 yas var kabul etmez bir de sosyal medya oldugu icin dedigimden .Ben cok cirkinim deyince de onemli olan ruh guzelligi diyor zarf mi atiyor bilmiyorum. Yani simdi de konusalim diye yazmis cocuk da instagramdan baktim psikopat birine benzemiyor ne yapmaliyim.Sozlu konusalim diyor ben guvenmiyorum burfan beni ekleyen herkesi ekler konusur dedim su an gorustugum konustugum biri yok dedi.
- 8 Şubat 2024
- 3.970
- 5.671
- 73
Ne ciddi düşünmesi ya oturup bir kahve içmediğin insanla.Hani yeni moda bu ciddi düşünüyorum deyip yemi atmak .Yapmayın yahu mantıklı olun boş beleş gelmiş 34 e oda doğruysa hiç ciddi bulamamış hemşire birde sosyal çevrede falan buda doğruysa yanı böyle birilerini bulmayin cok fake ve yalancı bence
- 8 Şubat 2024
- 3.970
- 5.671
- 73
- 18 Haziran 2015
- 3.870
- 38.925
- 508
Bu konunun herhangi bir cümlesinde mantık varmı kiTanımadıklarınızı eklemiyor ancak "tanımadığımı eklemiyorum vb" diye mesaj gönderip; saatlerce sohbet ediyorsunuz. Sizce mantıklı bir davranış mı bu ? Tanımadığınız insanlardan gelen arkadaşlık isteklerine neden mesajla dönüş yapıyorsunuz ?
- 17 Temmuz 2021
- 6.842
- 22.272
- 298
- 25 Aralık 2024
- 104
- 116
- 18
- 32
- 18 Aralık 2010
- 1.105
- 2.783