Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

bu hangi topiğe gidip geliyo be anlamadım ben orayı kaçırdım galiba sanırsam heralde özet geçsene bebişim

gidip geldiği topik burası tatlım
asıl yeri şafak panosu topiği
asker yareniyiz bizler o askerine kavuştu ondan böyle heryerlere gider oldu

tezkereci hatunlarmiymis neymis

aaaaa kıız ümranım dalga mı geçiyorlar kız bizle amaniiiiiin ne hallara düşürdü bu büş bizi

tezkereci hatunlarmiymis neymis
ha anladım kıs azerinin biliyon mu ben kulübe yeni üye olmuşum ama kafam harbi binbeşyüz birileriyle konuşmam lazım e kimsecikler yok hangi topiğe girsem boş bi ben varım sonra forum takibe bakayım hangi topikt birileri varsa yazayım oraya kıs bekliyorum sayfada fix 4 konu var tak tak atıyo hamile kalmaya çalışanlar, zayıflamaya çalışanlar, vajinismus olanlar deste, bi de işte bunların teskereci topiği anam elifide söylemiştim de çok gülmüştü az daha hamile kalmaya çalışanlara yazıyodum diye

ya ümran kim büş kim burcu kim dağılın ülen kendi aranızda konuşmayın bak yakarım

burcumm sormaa yaaaa Büşş elime geçirirsemmm seni saçını başını yolcamm seni yarın model konserinde rezilll kepazee edicemmmmm çıkarcamm o ufak boyuylaa sahneyee Alın size feriha dicemmm

Allah iyiliyini versin patsy.bi bakmisin o psikolojiyle hamile bilem kalmisin

burcumm sormaa yaaaa Büşş elime geçirirsemmm seni saçını başını yolcamm seni yarın model konserinde rezilll kepazee edicemmmmm çıkarcamm o ufak boyuylaa sahneyee Alın size feriha dicemmm
ay feriha kim ya azerinin nereye gittin ya kim bunlar :44:

Allah iyiliyini versin patsy.bi bakmisin o psikolojiyle hamile bilem kalmisin
nasıl kalıyorum be sanki adam varda tövbe tövbe
zaten herşey öyle başladı ki teeeeee zamanın birinde eva diye bi kıscağız açmış topiği bir iki eski müdavimi var topik neredeyse öldü ölecek benim bu aralar garip bi sıkıntım var işte daldım buraya kendi kendime öyle yazıyorum sonra forum takipten biri görüp geldi sonra topiğin müdavimi derken azerinin bu arada güya bana yardım ediyolardı konuyu dağıttılar hepten geyik olduk anlayacağın neyse bu da yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…