Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

yaaa süpersin hatta boşa ittirme garibanı yer değişelim o buraya ben oraya kıs buradakiler çok uyuz hepsinin burnu kaf dağında tövbe tövbe cuma cuma dedikodu yaptırtıyolar insana

burasıda farklı değil aynı dedikodu kazanı iş yerim

burasıda farklı değil aynı dedikodu kazanı iş yerim
ya dedikodu geç hadi o heryerde var da acayip çıkar hani canın sıkkın iki çift laf etsen açılıcan iki muhabbet etsen o hemen fırsatı bulununca kullanılıyor e tabi ilk zamanlar acemiydik

benim depüğümde de oynatcaksınız dansöz söz verdiniz bak ona göre
yaa sen olcaksında bz uslu durcaz kızım sözümüz var
ama zamanla alışıyosun tabiiii sonra seni böyle dışlıyorlar bütün suçlusu sensin gibi

ben 17 yaşında toydum ben napıyımmm gelen ezdi giden ezdi acılar çocuğu misali

Son düzenleme:
Allah Allah ya biz kime istemiyoruz dedik hatta adınızı gördüğümden beri gitmeyin sakın yazın diyip duruyorum işte şimdi kırdın beri

ümran hemen gönlünü al kızımmmmm patsynin abi bi an köpek çağrıyo gibi hissetiim silmekte istemedim malzeme veriyim biraz ümrana dedim

ya dedikodu geç hadi o heryerde var da acayip çıkar hani canın sıkkın iki çift laf etsen açılıcan iki muhabbet etsen o hemen fırsatı bulununca kullanılıyor e tabi ilk zamanlar acemiydik

İş yeri değilk fitne fesat yeri cadı kaznı heryer mübarek

İş yerindekilerden bıktım usandım ben :105:

bak yine duruldunuz canlanın bakalım hadi hep beraber

pazartesi gecesi depüğüm var kuzuuuum

bak yine duruldunuz canlanın bakalım hadi hep beraber

pazartesi gecesi depüğüm var kuzuuuum

cuppa cuppa :118::118::118::118::118::118::118:
cuppa cuppa :119::119::119::119::119:

300-500
300-500 :122::122::122::122::122::122:

hele loy loy loy kibar yarim esmerim loyyyy
tey tey tey teyteyteyyyyyyy

büşşşşşş ben sana yarınn tut kızımm yakalaa diye sokak ortasında bağırmazsammmmm

bende ordan geçen bi köpek bulur peşine takmazsam bana demedi bayım size dedi ben tanımıyorummm :26: bana niye desin ki derimmm tıkar kulaklarımı size giderim annem bakar bana

Son düzenleme:
söyleyin bakem madem o kadar yollarını beklediniz nerede tanıştınız sevgililerinizle anlatın dökülün madem bizim yok sizinkileri dinleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…