yaaa süpersin hatta boşa ittirme garibanı yer değişelim o buraya ben oraya kıs buradakiler çok uyuz hepsinin burnu kaf dağında tövbe tövbe cuma cuma dedikodu yaptırtıyolar insana
sonra işte böyle mahsene düşüyosun dimihahaha en fazla 15 ay dimiaskerlik bitene kadar 15 ayda az değil be 1 sene 3 ay :18::18::18::18: resmen yıllanmış şarap oluyosun
ya dedikodu geç hadi o heryerde var da acayip çıkar hani canın sıkkın iki çift laf etsen açılıcan iki muhabbet etsen o hemen fırsatı bulununca kullanılıyor e tabi ilk zamanlar acemiydikburasıda farklı değilaynı dedikodu kazanı iş yerim
Allah Allah ya biz kime istemiyoruz dedik hatta adınızı gördüğümden beri gitmeyin sakın yazın diyip duruyorum işte şimdi kırdın berihahaha sizde istemeyiz yan cebimizeee
yaa sen olcaksında bz uslu durcaz kızım sözümüz varbenim depüğümde de oynatcaksınız dansöz söz verdiniz bak ona göre
ama zamanla alışıyosun tabiiii sonra seni böyle dışlıyorlarsonra işte böyle mahsene düşüyosun dimi
ya dedikodu geç hadi o heryerde var da acayip çıkar hani canın sıkkın iki çift laf etsen açılıcan iki muhabbet etsen o hemen fırsatı bulununca kullanılıyor e tabi ilk zamanlar acemiydik
bu anam neyeydi yazıyor olamasına mı şaştın yoksa yaşıma mı
Allah Allah ya biz kime istemiyoruz dedik hatta adınızı gördüğümden beri gitmeyin sakın yazın diyip duruyorum işte şimdi kırdın beri
ya dedikodu geç hadi o heryerde var da acayip çıkar hani canın sıkkın iki çift laf etsen açılıcan iki muhabbet etsen o hemen fırsatı bulununca kullanılıyor e tabi ilk zamanlar acemiydik
kıs neyi söylemezsin valla anlamadım yaşlı mı buldun beni :44:soyleyemem
İş yeri değilk fitne fesat yeri cadı kaznı heryer mübarek
İş yerindekilerden bıktım usandım ben :105:
Allah Allah ya biz kime istemiyoruz dedik hatta adınızı gördüğümden beri gitmeyin sakın yazın diyip duruyorum işte şimdi kırdın beri
al benden de o kadarİş yeri değilk fitne fesat yeri cadı kaznı heryer mübarek
İş yerindekilerden bıktım usandım ben :105:
ümran hemen gönlünü al kızımmmmm patsyninabi bi an köpek çağrıyo gibi hissetiim silmekte istemedim malzeme veriyim biraz ümrana dedim
bak yine duruldunuz canlanın bakalım hadi hep beraber
pazartesi gecesi depüğüm var kuzuuuum
büşşşşşş ben sana yarınn tut kızımm yakalaa diye sokak ortasında bağırmazsammmmm
patsy abla ben seni 20 yasindan asagi zann ediyodum