valla anlamadım bende kıısım dedim ya acan bunlar diyepatsy ara sira bunlarin topigine baki ver gidip sozlesip gelmesinler cikip cikip geliyolar
kısss senin derdin ne topiği mi dağıtmaya çalışıyosun cıks cıks cıks ne oluyor be
valla direk satışa geldimmmmmmmduy duy agedeşlerin neler deyyo senin için bak biz yönetici deyyoz onlar iplemeyo bilem
gitmem o topiği zaten bitti bizim askerlikkkk öyle bi ohh ohhhhdemi.yonetici duy-duy arkidis dediklerinin laflarini.bi daha gitme o topige
yarın görürsünnn sen o sahneye bendeğil seni çıkartıp halay çektircemmmmhahahah büşşşş yarınn benii gebertcekkk işteee canımaa susadımmmmmmm ondan böyle ileri geri konuşuyorum
sende öyle sende sendebiz seni olduğun gibi seviyoruz yavrum ben hiç dedim mi sana erkek misin yönetici misin öyle misin böyle misin diye her halinle kabulümsün
yaaa elin boş kalcak az kaldı kuş yuvadan uçuyorrrrrrrrazerinnn sennnn adamııııı elii dolu götürürrr de boş getirirsinnnnn yolda giderken hepicine el koyarsınnn
nasıl yaniHahaha esas feriha benimboy pos tip aynen ,bide emir de bende var yılın malı
yok onu ilk defa sizinle tanıdım ama o kafa dengi gibi
patsy datlum deepsimply ye de guvenme o da pro.bizim yonetici prolari topladi basimiza galiba
burcumm sormaa yaaaaBüşş elime geçirirsemmm seni saçını başını yolcamm seni yarın model konserinde rezilll kepazee edicemmmmm çıkarcamm o ufak boyuylaa sahneyee Alın size feriha dicemmm
hah şimdi oldu e madem bu kadan oldu bende ............... yok be havam kaçmasın patsy iyi dimiümran benim kuzumm sizin şuu papucumunn yöneticiside büşş wucuuuu da burcuu
ay yolarım ben bu kızı hem diyo ki beni farketmiyosunuz hem diyoki bırakın burayı topiğimize dönelim hem diyoki orası buradan daha eğlenceli hem diyoki sevmedilersizi eğlendireyim dedim ama yok anacım hiiiç kıymet bilmiyorsunuz
ümran sevmediler kuzum bizi istemiyorlar burda
sizi eğlendireyim dedim ama yok anacım hiiiç kıymet bilmiyorsunuz
hah şimdi oldu e madem bu kadan oldu bende ............... yok be havam kaçmasın patsy iyi dimi
valla direk satışa geldimmmmmmmnapcammmm ben nappcammm yaa atçem kendimi yerlereeeeee
gitmem o topiği zaten bitti bizim askerlikkkk öyle bi ohh ohhhh
yarın görürsünnn sen o sahneye bendeğil seni çıkartıp halay çektircemmmmönce böyleeee sonra böyleeee en son oynamayıda bilmiyosunnn böyleee
sende öyle sende sende
yaaa elin boş kalcak az kaldı kuş yuvadan uçuyorrrrrrrr
nasıl yani
yok onu ilk defa sizinle tanıdım ama o kafa dengi gibi
görürsün sen bittin kızımmmmmmmmm
babababa bizde işe bakıyoz emme bizim işten fala elbiseye para çıkmıyo valla yanında boş yer varsa geleyim miTatlışım anca arada işede bakmak lazım demi ,ekmek ,fal ,elbise parası neyin
kız yaşım yazıyoevet soyleme yasini adini felan boyle daha gizemli
ne kopmalar ne eğlenmeler dansöz bilemm oynattık be benim depük gecemdebizim topiğe gelin anacım
asker yareni topiği ama herkese kapımız açık
öyle dertlenip ağlanmıyoruz orda
ne muhabbetler ne gülmeceler oooh ne eğlenceler
:118::118::118::118::118:
kütük değil lütfen ODUNNNNNNahahaha ferihaa büşşş büşşş sizin pro bizim kütükk işte
VALLA BİŞEY YAPAMDIKk :26:yemin ederim dağıttınız yani yahu bu topiğin hasta ve yaşlı hatunu benim zorlamayın beni bu kadar
hemende alınırmış benm kuzum benimle dünden beri uğraşıyorlar yüzsüzlüğümle hala burdayımmsizi eğlendireyim dedim ama yok anacım hiiiç kıymet bilmiyorsunuz
sevdiniz mi ki :26:ay yolarım ben bu kızı hem diyo ki beni farketmiyosunuz hem diyoki bırakın burayı topiğimize dönelim hem diyoki orası buradan daha eğlenceli hem diyoki sevmediler
ya na'pcaksınız orayı ya oraya yenileri gelir yine buraya dönüceksiniz zaten o topiğin süresi belli burası öylemiahhaha büşşş işteee askerlik bittii bizim ğuğuçlar rafa kalktıı yok anacımmm yokk çok vefasız çıktınnn seninlee denediğimiz gelinlikleri yediğimiz yemeklerii ne çabuk unuttunnnnn daha bana kumpir sözünn varrr kesin kumpir ısmarlamıcam diye topik değiştirdin dimmmmiiiiiiiii
babababa bizde işe bakıyoz emme bizim işten fala elbiseye para çıkmıyo valla yanında boş yer varsa geleyim mi
ahhaha büşşş işteee askerlik bittii bizim ğuğuçlar rafa kalktıı yok anacımmm yokk çok vefasız çıktınnn seninlee denediğimiz gelinlikleri yediğimiz yemeklerii ne çabuk unuttunnnnn daha bana kumpir sözünn varrr kesin kumpir ısmarlamıcam diye topik değiştirdin dimmmmiiiiiiiii
ya na'pcaksınız orayı ya oraya yenileri gelir yine buraya dönüceksiniz zaten o topiğin süresi belli burası öylemi
ya na'pcaksınız orayı ya oraya yenileri gelir yine buraya dönüceksiniz zaten o topiğin süresi belli burası öylemi
yaaa süpersin hatta boşa ittirme garibanı yer değişelim o buraya ben oraya kıs buradakiler çok uyuz hepsinin burnu kaf dağında tövbe tövbe cuma cuma dedikodu yaptırtıyolar insanaİttiryim birelerini yer açık sana gel eğlene eğlene çalışırız :))
bu anam neyeydi yazıyor olamasına mı şaştın yoksa yaşıma mıanammmmmmmmmmmmmmmmmm
ne kopmalar ne eğlenmeler dansöz bilemm oynattık be benim depük gecemde
kütük değil lütfen ODUNNNNNN
VALLA BİŞEY YAPAMDIKk :26:
hemende alınırmış benm kuzum benimle dünden beri uğraşıyorlar yüzsüzlüğümle hala burdayımm
sevdiniz mi ki :26: