Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

duy duy agedeşlerin neler deyyo senin için bak biz yönetici deyyoz onlar iplemeyo bilem:KK9::KK9:
valla direk satışa geldimmmmmmm :KK53::KK53::KK53: napcammmm ben nappcammm yaa atçem kendimi yerlereeeeee:KK52::KK52::KK52::KK52:
demi.yonetici duy-duy arkidis dediklerinin laflarini.bi daha gitme o topige:KK9::KK9::KK9::KK9:
gitmem o topiği zaten bitti bizim askerlikkkk öyle bi ohh ohhhh :KK19::KK19::KK19::KK19:
hahahah büşşşş yarınn benii gebertcekkk işteee canımaa susadımmmmmmm ondan böyle ileri geri konuşuyorum :KK52:
yarın görürsünnn sen o sahneye bendeğil seni çıkartıp halay çektircemmmm :KK52::KK52::KK52: önce böyleeee :KK64::KK64::KK64: sonra böyleeee :KK19::KK19::KK19::KK66::KK66::KK66: en son oynamayıda bilmiyosunnn böyleee :KK67::KK67::KK67::KK67:
biz seni olduğun gibi seviyoruz yavrum ben hiç dedim mi sana erkek misin yönetici misin öyle misin böyle misin diye her halinle kabulümsün :KK60::KK60:
sende öyle sende sende :KK16::KK16::KK54:
azerinnn sennnn adamııııı elii dolu götürürrr de boş getirirsinnnnn yolda giderken hepicine el koyarsınnn:KK53::KK52::KK52:
yaaa elin boş kalcak az kaldı kuş yuvadan uçuyorrrrrrrr :KK55::KK55::KK55:
Hahaha esas feriha benim :KK51: boy pos tip aynen ,bide emir de bende var yılın malı :KK4:
nasıl yani :KK60:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
patsy datlum deepsimply ye de guvenme o da pro.bizim yonetici prolari topladi basimiza galiba:KK1:
yok onu ilk defa sizinle tanıdım ama o kafa dengi gibi :KK52:
burcumm sormaa yaaaa :KK52::KK52: Büşş elime geçirirsemmm seni saçını başını yolcamm seni yarın model konserinde rezilll kepazee edicemmmmm çıkarcamm o ufak boyuylaa sahneyee :KK52::KK52: Alın size feriha dicemmm :KK33:
:KK57: görürsün sen :KK47: bittin kızımmmmmmmmm

sizi eğlendireyim dedim ama yok anacım hiiiç kıymet bilmiyorsunuz :KK19:
ümran sevmediler kuzum bizi istemiyorlar burda :KK19:
ay yolarım ben bu kızı hem diyo ki beni farketmiyosunuz hem diyoki bırakın burayı topiğimize dönelim hem diyoki orası buradan daha eğlenceli hem diyoki sevmediler :KK4:

valla direk satışa geldimmmmmmm :KK53::KK53::KK53: napcammmm ben nappcammm yaa atçem kendimi yerlereeeeee:KK52::KK52::KK52::KK52:

gitmem o topiği zaten bitti bizim askerlikkkk öyle bi ohh ohhhh :KK19::KK19::KK19::KK19:

yarın görürsünnn sen o sahneye bendeğil seni çıkartıp halay çektircemmmm :KK52::KK52::KK52: önce böyleeee :KK64::KK64::KK64: sonra böyleeee :KK19::KK19::KK19::KK66::KK66::KK66: en son oynamayıda bilmiyosunnn böyleee :KK67::KK67::KK67::KK67:

sende öyle sende sende :KK16::KK16::KK54:

yaaa elin boş kalcak az kaldı kuş yuvadan uçuyorrrrrrrr :KK55::KK55::KK55:

nasıl yani :KK60:

yok onu ilk defa sizinle tanıdım ama o kafa dengi gibi :KK52:

:KK57: görürsün sen :KK47: bittin kızımmmmmmmmm

ahhaha büşşş işteee askerlik bittii bizim ğuğuçlar rafa kalktıı yok anacımmm yokk çok vefasız çıktınnn seninlee denediğimiz gelinlikleri yediğimiz yemeklerii ne çabuk unuttunnnnn daha bana kumpir sözünn varrr kesin kumpir ısmarlamıcam diye topik değiştirdin dimmmmiiiiiiiii:KK52::KK52::KK1::KK1:

bizim topiğe gelin anacım
asker yareni topiği ama herkese kapımız açık
öyle dertlenip ağlanmıyoruz orda
ne muhabbetler ne gülmeceler oooh ne eğlenceler :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
:118::118::118::118::118:
ne kopmalar ne eğlenmeler dansöz bilemm oynattık be benim depük gecemde :KK70: :KK60:
ahahaha ferihaa büşşş büşşş sizin pro bizim kütükk işte :KK16::KK16:
kütük değil lütfen ODUNNNNNN :KK47: :KK24::KK24::KK24:
yemin ederim dağıttınız yani yahu bu topiğin hasta ve yaşlı hatunu benim zorlamayın beni bu kadar :KK9:
VALLA BİŞEY YAPAMDIKk :26:
sizi eğlendireyim dedim ama yok anacım hiiiç kıymet bilmiyorsunuz :KK19:
ümran sevmediler kuzum bizi istemiyorlar burda :KK19:
hemende alınırmış benm kuzum benimle dünden beri uğraşıyorlar yüzsüzlüğümle hala burdayımm :KK52::KK52::KK52:
ay yolarım ben bu kızı hem diyo ki beni farketmiyosunuz hem diyoki bırakın burayı topiğimize dönelim hem diyoki orası buradan daha eğlenceli hem diyoki sevmediler :KK4:
sevdiniz mi ki :26: :KK53:

Son düzenleme:
ahhaha büşşş işteee askerlik bittii bizim ğuğuçlar rafa kalktıı yok anacımmm yokk çok vefasız çıktınnn seninlee denediğimiz gelinlikleri yediğimiz yemeklerii ne çabuk unuttunnnnn daha bana kumpir sözünn varrr kesin kumpir ısmarlamıcam diye topik değiştirdin dimmmmiiiiiiiii:KK52::KK52::KK1::KK1:
ya na'pcaksınız orayı ya oraya yenileri gelir yine buraya dönüceksiniz zaten o topiğin süresi belli burası öylemi:KK9:

hahahah evet cimriliğim tuttu biliyosun çok cimriyimdir :KK53: kızımmmmmm unutursun için yana yana naparsın para candan tatlı :KK33::KK33::KK33:

ya na'pcaksınız orayı ya oraya yenileri gelir yine buraya dönüceksiniz zaten o topiğin süresi belli burası öylemi:KK9:

hahaha en fazla 15 ay dimi :KK60: askerlik bitene kadar 15 ayda az değil be 1 sene 3 ay :18::18::18::18: resmen yıllanmış şarap oluyosun :KK60:

İttiryim birelerini yer açık sana gel eğlene eğlene çalışırız :))
yaaa süpersin hatta boşa ittirme garibanı yer değişelim o buraya ben oraya kıs buradakiler çok uyuz hepsinin burnu kaf dağında tövbe tövbe cuma cuma dedikodu yaptırtıyolar insana:KK9:

ne kopmalar ne eğlenmeler dansöz bilemm oynattık be benim depük gecemde :KK70: :KK60:

kütük değil lütfen ODUNNNNNN :KK47: :KK24::KK24::KK24:

VALLA BİŞEY YAPAMDIKk :26:

hemende alınırmış benm kuzum benimle dünden beri uğraşıyorlar yüzsüzlüğümle hala burdayımm :KK52::KK52::KK52:

sevdiniz mi ki :26: :KK53:

benim depüğümde de oynatcaksınız dansöz söz verdiniz bak ona göre :KK52::KK52::KK52:

X