açtın emme kaçtı naabeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
busu birak bizle arkidis ol o zaman sen.ne diyon??????
busu birak bizle arkidis ol o zaman sen.ne diyon??????
kuzuu bizim topiğinn sonu hep böylee vefasızlar anacımm şafak sayalım birlikte omzumuzda ağlasınlarrr ohh kavuştular yaaaa hemen başka topiklereee yelken açıyorlarrr
sizinledee arkideşşş olurummmmmmm yeterki isteyinn annemm yaa
büşşten sıkıldım artık zatennn pro olduu yaaa kalktı totosuu tutabilene aşkk olsunnnnhahah
çok güldüm ya kuzummm ilk geldim benden öncede prolar gelip bakıp gidiyormuş tamam mı ben yazdım bunlar tutuştu aa daha önce yöneticiler hakkında konuştuklarımızı okudular da ajan mı gönderdiler diye kendimi ikana edene kadar iflamm gevrildi halada ikana edemiyorum
yokyok burcu söylemiş ne güzel wuuccuvalla suçsuzummmmm
burcu görüyon mu sevmiyorlar beni proyum diye iptal edice sevmedim bunu ya
barışalımmm yaaa barışalımmmmm e ben geldim şimdi niye gittin nerelere gittin adını göremiyorum:44:o patsy gelmeden onceydi.yanliz kaldim korktum simdi korkmuyom iste gelin bakiim
kuzuu bizim topiğinn sonu hep böylee vefasızlar anacımm şafak sayalım birlikte omzumuzda ağlasınlarrr ohh kavuştular yaaaa hemen başka topiklereee yelken açıyorlarrr
sizinledee arkideşşş olurummmmmmm yeterki isteyinn annemm yaa
büşşten sıkıldım artık zatennn pro olduu yaaa kalktı totosuu tutabilene aşkk olsunnnnhahah
Günaydın kızlarr bende gelemmiii
günaaaaaaaaaydınnnnnnnnnnnnnnnnnGünaydın kızlarr bende gelemmiii
kıss bizde de var bi bi pro ona da olur mu bişeyler acep recep
Günaydın kızlarr bende gelemmiii
onun söylediği büşle senin söylediğin biri aynı kişi kuzummmmm benimm bennnn :18::18::18:[/QUOT
anaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm nelerin içindeyim ben kız azerin kaçsak mı acep valla acan gibi bişey bunlar
onun söylediği büşle senin söylediğin biri aynı kişi kuzummmmm benimm bennnn :18::18::18:
onun söylediği büşle senin söylediğin biri aynı kişi kuzummmmm benimm bennnn :18::18::18:
tempo tempoHoşbuldummmmmmNe kadann enernik biyer burası böylee içim açıldı valla sabah sabah
yaaa ama yaaaaaagel-gel sayimiz artiyo patsy yonetciye karsi 4 kisiyiz artik
hahahahha gizli hemde en gizlisinden topladım arkadaşalrımı beni sevmediniz onları seversiniz belki diye hahahahahhihihihihohohohohanaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm nelerin içindeyim ben kız azerin kaçsak mı acep valla acan gibi bişey bunlar