- 20 Eylül 2010
- 8.493
- 1.889
- 33
ah salak kafam ben de diyom ne guzel kasin gozun var diye.ah demez olaydim
tmam lafını sözünü geri verdimmmm sana Ama beren saat sözünü aldım vermem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah salak kafam ben de diyom ne guzel kasin gozun var diye.ah demez olaydim
gel-gel sayimiz artiyo patsy yonetciye karsi 4 kisiyiz artik
kız acımaya başladım valla çok mu üstüne gittik acep ne dersinarkadaşı da sattı zaten hepten mağdurum da mağdurum oldugel-gel sayimiz artiyo patsy yonetciye karsi 4 kisiyiz artik
aha da kıs sen kimsin de bakem heleyaa zaten pro olmuş bide yönetici deyip iyice havaya sokuyorsunuz bizimkini yaaa çok gülüyorum
yaa zaten pro olmuş bide yönetici deyip iyice havaya sokuyorsunuz bizimkini yaaa çok gülüyorum
kız acımaya başladım valla çok mu üstüne gittik acep ne dersinarkadaşı da sattı zaten hepten mağdurum da mağdurum oldu
ayyyyy kıyamam kıs daha körpecik dur be sevelim azıcık
bak işte yönetici olmadığımın ıspatı dün göbeğim çatladı üstüme geldiler kabul etmediler beniyaa zaten pro olmuş bide yönetici deyip iyice havaya sokuyorsunuz bizimkini yaaa çok gülüyorum
o burcumuz bizimmmmaha da kıs sen kimsin de bakem hele
aha da kıs sen kimsin de bakem hele
duy duy agedeşlerin neler deyyo senin için bak biz yönetici deyyoz onlar iplemeyo bilemsormaaa burcummm yaaa bizimm kütük odun büşş şgitmşşşş yerine pro yöntici büşşş gelmişşş ahaha
kız acımaya başladım valla çok mu üstüne gittik acep ne dersinarkadaşı da sattı zaten hepten mağdurum da mağdurum oldu
ayyyyy kıyamam kıs daha körpecik dur be sevelim azıcık
şükür anladın da iki laf yazdın dal diyoruz deminden beri okuyup duruyosunAyy ne eğlenceli ve dinamik bir topik burası
duy duy agedeşlerin neler deyyo senin için bak biz yönetici deyyoz onlar iplemeyo bilem
duy duy agedeşlerin neler deyyo senin için bak biz yönetici deyyoz onlar iplemeyo bilem
sormaaa burcummm yaaa bizimm kütük odun büşş şgitmşşşş yerine pro yöntici büşşş gelmişşş ahaha
bak işte yönetici olmadığımın ıspatı dün göbeğim çatladı üstüme geldiler kabul etmediler beni
o burcumuz bizimmmm
bu hangi topiğe gidip geliyo be anlamadım ben orayı kaçırdım galiba sanırsam heralde özet geçsene bebişimdemi.yonetici duy-duy arkidis dediklerinin laflarini.bi daha gitme o topige
kıs sen şimdi niye veriyon gazı niye açıyon eski defterleri tövbe tövbe securiiiiiiiiiiiiii
biz seni olduğun gibi seviyoruz yavrum ben hiç dedim mi sana erkek misin yönetici misin öyle misin böyle misin diye her halinle kabulümsün
demi.yonetici duy-duy arkidis dediklerinin laflarini.bi daha gitme o topige
yaa bi burcu bırakmadı beniii gözünü sevdiğimmm sizde vurun bana ufacık bişeyim 1.55 ben kendi adımı feriha koydummmmm