Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

gel-gel sayimiz artiyo patsy yonetciye karsi 4 kisiyiz artik
kız acımaya başladım valla çok mu üstüne gittik acep ne dersinarkadaşı da sattı zaten hepten mağdurum da mağdurum oldu
ayyyyy kıyamam kıs daha körpecik dur be sevelim azıcık

kız acımaya başladım valla çok mu üstüne gittik acep ne dersinarkadaşı da sattı zaten hepten mağdurum da mağdurum oldu
ayyyyy kıyamam kıs daha körpecik dur be sevelim azıcık

yaa bi burcu bırakmadı beniii gözünü sevdiğimmm sizde vurun bana ufacık bişeyim 1.55 ben kendi adımı feriha koydummmmm

sormaaa burcummm yaaa bizimm kütük odun büşş şgitmşşşş yerine pro yöntici büşşş gelmişşş ahaha

bak işte yönetici olmadığımın ıspatı dün göbeğim çatladı üstüme geldiler kabul etmediler beni

o burcumuz bizimmmm

biz seni olduğun gibi seviyoruz yavrum ben hiç dedim mi sana erkek misin yönetici misin öyle misin böyle misin diye her halinle kabulümsün

biz seni olduğun gibi seviyoruz yavrum ben hiç dedim mi sana erkek misin yönetici misin öyle misin böyle misin diye her halinle kabulümsün
kıs sen şimdi niye veriyon gazı niye açıyon eski defterleri tövbe tövbe securiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…