Arkadaş arıyorum, sanırım?

Ah nomu seni görünce konun aklıma geliyor ne yaptın o arkadaşını beklediniz mi döndünüz mü? :)

Beklemedim tabi döndüm.
Çocuğumun ve eşimin huysuzlugunu bahane ettim. İnanmadı arkadaş tabi. Bir sey var sende deyip durdu.
Cok üsteledi. Günlerce aradi aramaları cevapsiz bıraktım. Sonra telefonlarımı ac da konuşalım bana mı kırıldın çok canim sıkıldı falan dedi. Ben de içimde ne var ne yok döktüm. Tüm örneklerle arkadaş kavramına olan duygularımın yerle bir olduğunu anlattım.

Cok üzüldüm öncesi çok birikmissin Ben de üstüne tüy dikmisim gibi olmuş keşke sana daha açık iletişim kursaydim yanlış anlaşma yüzünden beklemeyip gittin sen benim dostum dediğim bir kaç kişiden birisin sana değersiz hissettirdiğim için çok özür dilerim dedi. Kendini affettirdi.

Diğerini ise hala süründürüyorum. Aramalarına ve mesajlarına cevap vermedim. Muhtemelen ben elimden geleni yaptım diye düşünüyor sesi kesti.

Bilmem istediğim performansi gösterirse az daha süründürüp affederim belki.

Burda bırakırsa ben de bırakacağım o kesin. Ben eski ben değilim.

Beklemedim tabi döndüm.
Çocuğumun ve eşimin huysuzlugunu bahane ettim. İnanmadı arkadaş tabi. Bir sey var sende deyip durdu.
Cok üsteledi. Günlerce aradi aramaları cevapsiz bıraktım. Sonra telefonlarımı ac da konuşalım bana mı kırıldın çok canim sıkıldı falan dedi. Ben de içimde ne var ne yok döktüm. Tüm örneklerle arkadaş kavramına olan duygularımın yerle bir olduğunu anlattım.

Cok üzüldüm öncesi çok birikmissin Ben de üstüne tüy dikmisim gibi olmuş keşke sana daha açık iletişim kursaydim yanlış anlaşma yüzünden beklemeyip gittin sen benim dostum dediğim bir kaç kişiden birisin sana değersiz hissettirdiğim için çok özür dilerim dedi. Kendini affettirdi.

Diğerini ise hala süründürüyorum. Aramalarına ve mesajlarına cevap vermedim. Muhtemelen ben elimden geleni yaptım diye düşünüyor sesi kesti.

Bilmem istediğim performansi gösterirse az daha süründürüp affederim belki.

Burda bırakırsa ben de bırakacağım o kesin. Ben eski ben değilim.
En azından halden anlayan birilerinin hala var olduğunu görmüş olmak güzel. Çabalamadan devam eden arkadaşlıklar isterdim ama o da mümkün değil galiba

En azından halden anlayan birilerinin hala var olduğunu görmüş olmak güzel. Çabalamadan devam eden arkadaşlıklar isterdim ama o da mümkün değil galiba

Çok şükür.
Haklısın benim eksiğim bu, demeyi bilenler var ve bir sihirli söz ile gönül alıyorlar.

Çoğunluk pişkinlik yapma hatta sana b.k atıp üste çıkmaya çalışınca yürümüyor iste. Diğerini bu yüzden hala süründürüyorum.

Artik herkes kendi bilir valla. Yaş 38 hala bir şeyler öğreniyoruz:/ Sayelerinde bu yaz çok önemli şeyler öğrendim.

Çok şükür.
Haklısın benim eksiğim bu, demeyi bilenler var ve bir sihirli söz ile gönül alıyorlar.

Çoğunluk pişkinlik yapma hatta sana b.k atıp üste çıkmaya çalışınca yürümüyor iste. Diğerini bu yüzden hala süründürüyorum.

Artik herkes kendi bilir valla. Yaş 38 hala bir şeyler öğreniyoruz:/ Sayelerinde bu yaz çok önemli şeyler öğrendim.
Aynen neyseki insan 30 dan sonra yalnızda mutlu olmayı öğreniyor :)

Ben sunu farkettim, arkadasliklara cok yatirim yapmayanlarin arkadaslari daha cok 😀
Yani evine gelene dev ikram yapan her an musait olan insanin arkadasi az, evine gelene kahve yanina minik cikolata koyan her an evde olmayan musait olmayan kisinin arkadasi daha cok 😀
Bunu bi yerde sey olarak tanimliyorlardi alma verme dengesini bozmak 😀
Bende mesela bi misafir gelceginde napsam diye paralarim kendimi
Gecen komsudaydim biri aradi geleceklermis, hadi birsey yapcaksan yardim edeyim dedim aman yok marketten bi kek gofret alir koyarim hep gelen tayfa bunlar dedi gecti sdfhjk 🥴

Öyle oluyor gerçekten de. yani bu konuda yalnız değilsiniz. Ben de yaşıyorum bunu. Bu arada sosyal medyada gördükleriniz ölçüt olmasın, onlara genelleyip inanmayın. İnsanlar anlık bir foto çekip koyuyor çoğunlukla da göstermelik, ay ilişkileri hep böyle falan diye genellememek lazım.

Arkadaş olalım mı 😆 Gelir simdi kursa git mesajları. Arkadaşlar kurslardan ancak yüzeysel arkadaşlıklar ediniliyor geçiyor gidiyor onlarda . Belli bir yaştan sonra arkadaş bulmak hele gene 20 li yaşlardaki gibi arkadaş bulmak çok ama çok zor .Aynı durumdayım ve inan seninle noktası noktasına ay duyguları paylaşıyorum. Hep kendileri anlatsın istiyor insanlar karşılarındaki dinlesin istemiyorlar .Ya da hep onlar aranacak onlar hiç aramayacak. Herkes bir artis olmuş. . Kimsenin egosunu tatmin edemem beni dinlemeyeni bende dinlemem .Dinliyorsun yorum yapıyorsun derdiyle alakalo belki fikir veriyorsun .Sonra kendinden anlatıyorsun. Hmmm evet modu . Hadi ordan canım sen de kimsin . Bir süre sonra insana çekirdek ailesi yetmeye başlıyor. Esi arkadaşı dostu sirdasi herseyi olur . Benim 5 yaşındaki kızım bile bana arkadaş:) O yüzden akışına bırak. Arayista olursan hiç bulamazsin .35 yaşından sonra insanın bütün fikirleri değişiyor ve insanları çok iyi tanıyor ve hemen hayatına dahil etmiyor . Gençlikteki gibi affedici olmuyorsun!!! Hepsi bu !!!
İstanbulda mısınız ben de 30 üstü olarak bu yalnızlığı çekiyorum :/

Boğucu olmayın kontrolcü olmayın arkadaşınız olur yani ben onu yaptım ben bunu yaptım diye kocası yerine annesi yerine arkadaşlarını koyan insanlardan olmayın fazla beklenti yapmayın.İlk anlasmazlikta arkadaşın kirli çamaşırlarini ortaya sermeyin ki arkadaş olunacak insan olun .Böyle bir konu okudumda az önce 🙄yazasim geldi

Doğru dostları bulmak o kadar zor ki şu hayatta bulunca da kıymetini bilmek lazım umarım siz de gönlünüze göre dostlar bulursunuz

Boğucu olmayın kontrolcü olmayın arkadaşınız olur yani ben onu yaptım ben bunu yaptım diye kocası yerine annesi yerine arkadaşlarını koyan insanlardan olmayın fazla beklenti yapmayın.İlk anlasmazlikta arkadaşın kirli çamaşırlarini ortaya sermeyin ki arkadaş olunacak insan olun .Böyle bir konu okudumda az önce 🙄yazasim geldi
Bu arada insanların iş ev arası yoğun hayatı varsa yaşıtları genelde eşiyle zaman geçiriyorsa uyumlu olsalar bile dışarda vakit geçirecek kimsesi olmayabiliyor.
Arkadaşlarım sayısız oldu ama ikiyüzlülük çok gördüm , haset ve arkadan iş çevirme gördüm , bazısı da evli ve dışarı genelde kimseyle çıkmıyor , iş ortamında sohbet edilse bile telefonlaşılsa bile bu bakımdan arkadaş eksikliği hissedilebilir
İncitici şeyler yazmayın hiç peşin peşin

Hanımefendi niye size incitici şeyler yaxayim peşin peşin.Ne alakası var tanımam etmem sizi .Konu açınca her tür yorum yapılabilir kimse sizin istediğiniz gibi yazmak zorunda değil .Ben kendi fikrimi yazdım bende kendi yazdığım gibi insanlar görüyorum bir türlü arkadad edinemeyen ve hatayı hep karşıda arayan.Sizede siz oylesiniz demedim bundan dolayı arkadaşınız yok demedim böyle şeyler yapmasın insanlar sıkıyor insanı dedim .İnciti şey yazmakla ne alaka hadi pazar sabahı güzel bir kahvaltı yapacağım arkadaşlarımla size iyi forumlar alingansiniz galiba .Lütfen doğru anlayın okuduğunuzu.Size sormaya cağım ne yazacagimi editör müsünüz Mune Hanım karisir böyle şeylere.Siz karisamazsiniz küfür vs yoksa kimsenin yorumuna

Hanımefendi niye size incitici şeyler yaxayim peşin peşin.Ne alakası var tanımam etmem sizi .Konu açınca her tür yorum yapılabilir kimse sizin istediğiniz gibi yazmak zorunda değil .Ben kendi fikrimi yazdım bende kendi yazdığım gibi insanlar görüyorum bir türlü arkadad edinemeyen ve hatayı hep karşıda arayan.Sizede siz oylesiniz demedim bundan dolayı arkadaşınız yok demedim böyle şeyler yapmasın insanlar sıkıyor insanı dedim .İnciti şey yazmakla ne alaka hadi pazar sabahı güzel bir kahvaltı yapacağım arkadaşlarımla size iyi forumlar alingansiniz galiba .Lütfen doğru anlayın okuduğunuzu.Size sormaya cağım ne yazacagimi editör müsünüz Mune Hanım karisir böyle şeylere.Siz karisamazsiniz küfür vs yoksa kimsenin yorumuna
Ne dediğiniz gayet açık boğucu olma kontrolcü olma arkadaşın olur demek bu sebeplerden olmuyordur iması taşır. Eğer niyetiniz iyiyse Türkçeyi daha iyi kullanma konusunda gelişmenizi öneririm

Kişiye özel değil yazdıklarım.Sadece öyle insanlardan kaçıyor insanlar .Arkadaşlarını boğmamak sık boğaz etmemek hepimizin yapması gereken birşey .Bazı insanlar arkadaşlarından çok büyük beklentiye giriyor herseyini sevgilisini yaptığı herşeyi en ince detaylarına kadar bilmek istiyor.Sonra arkadaşı bıkıp bu tavırlardan arkadaşlığı bitirince birde onu suçluyor.Ben böyle olmamali dedim sadece. Kimseye böylesin demedim.Okuduklarinizi anlamayı deneyin.Bende bunu öneririm

X