Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

amanıııın bizim büş e bak yaa yönetici de olmuş pro olmak kesmemiş hatunu

abbboooooooooooooo
bu aymazlıktır kıs yönetici dedinmi hakket bunları???????????????????????????????????????????????????
cıks cıks cısk cıks..........................

ben ne diyom sen ne diyon patsy.ay uzayli bunlar arkidisimin beynini yikadilar.kiz yazdiklarimi okumadin mi:18:
e ozaman sen yardım et bana burada yazılan cevaplar e- mail adresime gelmeye başladı 300 küsür mail oldu nasıl durdurucam kesin vardır bi ayarı o biliyordur diye ona sordum zaman yok şimdi arayıp bulamam :44:

abbboooooooooooooo
bu aymazlıktır kıs yönetici dedinmi hakket bunları???????????????????????????????????????????????????

altını çizerek koruyorum büşümü
o cümleler dert topikleri için kullanılmıştır ancak burası geyik topiğidir

e ozaman sen yardım et bana burada yazılan cevaplar e- mail adresime gelmeye başladı 300 küsür mail oldu nasıl durdurucam kesin vardır bi ayarı o biliyordur diye ona sordum zaman yok şimdi arayıp bulamam :44:

kontrol panelinden ayarla datlum secenekleri duzenleyi tikla Özel Mesaj geldiğinde e-posta uyarısı: bolumunu duzelt

vaaaaaaaaaaaayyyyyyyyy
benim kafada biri daha azerinin duydun mu bak beni sevdiğinizi söylediğinizde ben de böyle cevap vermiştim

benn burayı gerçektennn sevdimmmmmmmm büşşş burası tam baana göreeymişşşş büşün içindekii geyiği ben çıkartmıştımm hanımlarrr kabak çiçeği gibi açtımmmm onuu hahaha

hayırdır ne oldu ki :26:
anlattım ama hadi bi daha anlatayım buradaki cevaplar bildiri olarak e-mail adresime gelmeye başladı
300 ü geçti uğraşamıyorum valla sil sil nereye kadar kontrol panelinde vardı bi ayar elbet ama uğraşacak zamanım yok biliyosan öğretsenen ( bilmiyosanda öğren yönetimin görevi halkı memnun etmektir)

amanıııın bizim büş e bak yaa yönetici de olmuş pro olmak kesmemiş hatunu
çok güldüm ya kuzummm ilk geldim benden öncede prolar gelip bakıp gidiyormuş tamam mı ben yazdım bunlar tutuştu aa daha önce yöneticiler hakkında konuştuklarımızı okudular da ajan mı gönderdiler diye kendimi ikana edene kadar iflamm gevrildi halada ikana edemiyorum
abbboooooooooooooo
yokyok burcu söylemiş ne güzel wuuccu valla suçsuzummmmm
altını çizerek koruyorum büşümü
o cümleler dert topikleri için kullanılmıştır ancak burası geyik topiğidir

burcu görüyon mu sevmiyorlar beni proyum diye iptal edice sevmedim bunu ya

konunun başında seçenekler kısmı var abone ol dediysen iptal et ordan 3. sırada seçeneklerde gelmez...

Yada dediğini gibi kontrol paneli
+seçenekler
+E-Mail ve Özel Mesajlar
Yöneticilerden gelen Bilgi E-Maillerini almak istiyorum
Arkadaşlık isteği başvurularını E-Mail olarak almak istiyorum

işaretleri kaldır hiç bişey gelmezzz altı çizili olanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…