- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
azerinnn sennnn adamııııı elii dolu götürürrr de boş getirirsinnnnn yolda giderken hepicine el koyarsınnn
patsy datlum deepsimply ye de guvenme o da pro.bizim yonetici prolari topladi basimiza galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
azerinnn sennnn adamııııı elii dolu götürürrr de boş getirirsinnnnn yolda giderken hepicine el koyarsınnn
şükür anladın da iki laf yazdın dal diyoruz deminden beri okuyup duruyosun
Patsy datlum deepsimply ye de guvenme o da pro.bizim yonetici prolari topladi basimiza galiba
bu hangi topiğe gidip geliyo be anlamadım ben orayı kaçırdım galiba sanırsam heralde özet geçsene bebişim
tezkereci hatunlarmiymis neymis
ha anladım kıs azerinin biliyon mu ben kulübe yeni üye olmuşum ama kafam harbi binbeşyüz birileriyle konuşmam lazım e kimsecikler yok hangi topiğe girsem boş bi ben varım sonra forum takibe bakayım hangi topikt birileri varsa yazayım oraya kıs bekliyorum sayfada fix 4 konu var tak tak atıyo hamile kalmaya çalışanlar, zayıflamaya çalışanlar, vajinismus olanlar deste, bi de işte bunların teskereci topiği anam elifide söylemiştim de çok gülmüştü az daha hamile kalmaya çalışanlara yazıyodum diyetezkereci hatunlarmiymis neymis
patsy datlum deepsimply ye de guvenme o da pro.bizim yonetici prolari topladi basimiza galiba
ya ümran kim büş kim burcu kim dağılın ülen kendi aranızda konuşmayın bak yakarımgidip geldiği topik burası tatlım
asıl yeri şafak panosu topiği
asker yareniyiz bizler o askerine kavuştu ondan böyle heryerlere gider oldu
aaaaa kıız ümranım dalga mı geçiyorlar kız bizle amaniiiiiin ne hallara düşürdü bu büş bizi
kıss pro olunca ne oluyo anlamadım ki bunların sadece kendilerine kar kartları neyin var galiba sanırsam heralde başka ne oluyo ki pro olunca :44:
gidip geldiği topik burası tatlım
Asıl yeri şafak panosu topiği
Aaaaa kıız ümranım dalga mı geçiyorlar kız bizle amaniiiiiin ne hallara düşürdü bu büş bizi
bura da yalnızız heralde neden gözümüze gözümüze sokuyosun ki bunu :2:
ya ümran kim büş kim burcu kim dağılın ülen kendi aranızda konuşmayın bak yakarım
ha anladım kıs azerinin biliyon mu ben kulübe yeni üye olmuşum ama kafam harbi binbeşyüz birileriyle konuşmam lazım e kimsecikler yok hangi topiğe girsem boş bi ben varım sonra forum takibe bakayım hangi topikt birileri varsa yazayım oraya kıs bekliyorum sayfada fix 4 konu var tak tak atıyo hamile kalmaya çalışanlar, zayıflamaya çalışanlar, vajinismus olanlar deste, bi de işte bunların teskereci topiği anam elifide söylemiştim de çok gülmüştü az daha hamile kalmaya çalışanlara yazıyodum diye
ay feriha kim ya azerinin nereye gittin ya kim bunlar :44:burcumm sormaa yaaaa Büşş elime geçirirsemmm seni saçını başını yolcamm seni yarın model konserinde rezilll kepazee edicemmmmm çıkarcamm o ufak boyuylaa sahneyee Alın size feriha dicemmm
ya ümran kim büş kim burcu kim dağılın ülen kendi aranızda konuşmayın bak yakarım
bura da yalnızız heralde neden gözümüze gözümüze sokuyosun ki bunu :2:
bizim topiğe gelin anacım
asker yareni topiği ama herkese kapımız açık
öyle dertlenip ağlanmıyoruz orda
ne muhabbetler ne gülmeceler oooh ne eğlenceler
:118::118::118::118::118:
nasıl kalıyorum be sanki adam varda tövbe tövbeAllah iyiliyini versin patsy.bi bakmisin o psikolojiyle hamile bilem kalmisin
ay feriha kim ya azerinin nereye gittin ya kim bunlar :44:
kısss senin derdin ne topiği mi dağıtmaya çalışıyosun cıks cıks cıks ne oluyor bebizim topiğe gelin anacım
asker yareni topiği ama herkese kapımız açık
öyle dertlenip ağlanmıyoruz orda
ne muhabbetler ne gülmeceler oooh ne eğlenceler
:118::118::118::118::118:
yemin ederim dağıttınız yani yahu bu topiğin hasta ve yaşlı hatunu benim zorlamayın beni bu kadarahahaha ferihaa büşşş büşşş sizin pro bizim kütükk işte