Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

açtın emme kaçtı naabeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer:KK9:

kuzuu bizim topiğinn sonu hep böylee vefasızlar anacımm şafak sayalım birlikte omzumuzda ağlasınlarrr ohh kavuştular yaaaa hemen başka topiklereee yelken açıyorlarrr :KK52:

busu birak bizle arkidis ol o zaman sen.ne diyon??????:KK19:

sizinledee arkideşşş olurummmmmmm yeterki isteyinn annemm yaa :KK16:

büşşten sıkıldım artık zatennn pro olduu yaaa kalktı totosuu tutabilene aşkk olsunnnn:KK55::KK55: hahah :KK52:

kuzuu bizim topiğinn sonu hep böylee vefasızlar anacımm şafak sayalım birlikte omzumuzda ağlasınlarrr ohh kavuştular yaaaa hemen başka topiklereee yelken açıyorlarrr :KK52:

büşşten sıkıldım artık zatennn pro olduu yaaa kalktı totosuu tutabilene aşkk olsunnnn:KK55::KK55: hahah :KK52:

:KK19::KK19::KK19::KK19: tabi ya yarın yanındayım ben totoşu göstercem sana pro olamayanlarla artık görüşmüyorum ama neyse :KK33::KK33::KK33:

:KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: çok güldüm ya kuzummm ilk geldim benden öncede prolar gelip bakıp gidiyormuş tamam mı ben yazdım bunlar tutuştu aa daha önce yöneticiler hakkında konuştuklarımızı okudular da ajan mı gönderdiler diye kendimi ikana edene kadar iflamm gevrildi halada ikana edemiyorum :KK70: :KK60:

yokyok burcu söylemiş ne güzel wuuccu :KK43: valla suçsuzummmmm

burcu görüyon mu sevmiyorlar beni proyum diye iptal edice sevmedim bunu ya :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: :KK31:

eeee pro olmak kolay değil kuzum
daha fazla güç daha fazla sorumluluk gerektirir :KK60::KK60::KK60::KK60:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Kız elifid ölme emi nerelerdesin yine bebişler mi kızım gelsene meraktayım barıştın mı acep kocişinle :KK9::KK9:

Hoşbuldummmmmm :KK8: Ne kadann enernik biyer burası böylee içim açıldı valla sabah sabah:KK24::KK55:

gel-gel sayimiz artiyo patsy yonetciye karsi 4 kisiyiz artik:KK4:
yaaa ama yaaaaaa :KK53:
anaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm nelerin içindeyim ben kız azerin kaçsak mı acep valla acan gibi bişey bunlar :KK9::KK9::KK9:
hahahahha gizli hemde en gizlisinden topladım arkadaşalrımı beni sevmediniz onları seversiniz belki diye hahahahahhihihihihohohohoh :KK60:

:KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60:

Son düzenleme:
X