- 3 Mayıs 2015
- 13.306
- 48.729
- 598
Ay ne basit olaylara travmanız oluyor yaküçükken apartmanın kedisi ısırmıştı travmam var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ne basit olaylara travmanız oluyor yaküçükken apartmanın kedisi ısırmıştı travmam var.
Evet abartmışsınız. Kedileri bilerek gitmişsiniz, bir de güzel bağırmışsınız. Bu kadar pimpirikli biriyle ben arkadaş olmazdım zaten, o da arkadaşlığınızı gözden geçiriyor olabilir. Eğer aranızı düzeltmek istiyorsanız yüz yüze gelip konuşun ama dışarıda buluşun.Herkese merhaba
Geçenlerde arkadaşım evine davet etti iki tane kedisi vardı. Birisi 3 yıldır onunla diğerini de 3 ay önce sokaktan sahiplenmişler. Ben de kedileri çok severim ama korkuyorum küçükken apartmanın kedisi ısırmıştı travmam var. O yüzden evine gitmek istemedim. Neyse bayağı bi ısrar etti korkacak bir şey yok eve yeni taşındık hiç gelip görmeyecek misin falan diye.
Ben eve gittim saldığım korku enerjisinden midir nedir 3 yıldır evde yaşayan kedi beni koltukta otururken ayak bileğimden tırmalayıverdi. Bayağı kesik kesik izler oluştu kanadı falan.
Ben de bu konularda çok pimpirikliyim küçükken yaşdığım şeyden dolayı. Dedim ki kuduz aşısı mı olmam lazım şimdi, gelmeyeyim demiştim beni neden zorladın ki diye bağırdım o anki öfkeyle. Arkadaşım da sakinleştirmeye çalıştı beni, aşılarının tam olduğunu söyledi. Ben de diğer kediyi sokaktan yeni almışsınız ama 3 ay olmuş sadece dedim. Seni tırmalayan o değil ki, olsa bile 3 ayda kuduz kedi belli olmaz mı allah aşkına kaç kere veterinere gittik dedi.
Neyse sonra ben biraz sakinleştim orayı yıkadım suyla güncel tetanos aşım da var diye gitmedim hastaneye. Evden çıktığımdan beri çok soğuk aramız konuşuyoruz ama o gerginlik devam gibi.
Sizce ben abarttım mı kızlar, sizce ne yapmalıyım
Hem siz hem arkadaşınız abartmış bence. O çok ısrar etmiş durumunuzu bile bile siz de o anlık bir pişmanlık tedirginlik ile bagirmissiniz. Keşke arkadaşınız ile kedilerin olmadığı bir odada otursaydiniz veya kediler başka bir odada olsalardı.Herkese merhaba
Geçenlerde arkadaşım evine davet etti iki tane kedisi vardı. Birisi 3 yıldır onunla diğerini de 3 ay önce sokaktan sahiplenmişler. Ben de kedileri çok severim ama korkuyorum küçükken apartmanın kedisi ısırmıştı travmam var. O yüzden evine gitmek istemedim. Neyse bayağı bi ısrar etti korkacak bir şey yok eve yeni taşındık hiç gelip görmeyecek misin falan diye.
Ben eve gittim saldığım korku enerjisinden midir nedir 3 yıldır evde yaşayan kedi beni koltukta otururken ayak bileğimden tırmalayıverdi. Bayağı kesik kesik izler oluştu kanadı falan.
Ben de bu konularda çok pimpirikliyim küçükken yaşdığım şeyden dolayı. Dedim ki kuduz aşısı mı olmam lazım şimdi, gelmeyeyim demiştim beni neden zorladın ki diye bağırdım o anki öfkeyle. Arkadaşım da sakinleştirmeye çalıştı beni, aşılarının tam olduğunu söyledi. Ben de diğer kediyi sokaktan yeni almışsınız ama 3 ay olmuş sadece dedim. Seni tırmalayan o değil ki, olsa bile 3 ayda kuduz kedi belli olmaz mı allah aşkına kaç kere veterinere gittik dedi.
Neyse sonra ben biraz sakinleştim orayı yıkadım suyla güncel tetanos aşım da var diye gitmedim hastaneye. Evden çıktığımdan beri çok soğuk aramız konuşuyoruz ama o gerginlik devam gibi.
Sizce ben abarttım mı kızlar, sizce ne yapmalıyım
Bence özür dileme fakat tekrar arkadaşınızla konuşurken, kedi bı an tirmalayinca acaip çok korktum kendimi kaybediyorum travmam canlandı bı an fazla tepki vermiş olabilirim o an dersin, özür dilersen kendini naza çekip daha soğuk yapmaya baslayabilir, demek bana nasıl bagirdiginin farkindaymis o an şimdide özür diliyor diye düşünürDediğim gibi korktuğumu ve dışarda buluşmak istediğimi söyledim ve çok zorladı. Ben çok korkuyorum yani elimde olan ve kontrol edebildiğim bir şey değil. Özür dilesem mi.. komple bu konunun üstünü kapattık gibi oldu
Hiçbir travma olmasa da bu fobi gelişiyor aslında. İnsan sadece bir olaya bağlamak istiyor. Benim hiçbir travmam yok hatırladığım ama korkuyorum. Hayatında yılan görmemiş insan yılandan korkuyor mesela böyle durumların çok mantıklı açıklaması olmayabiliyor. Yüzlerce belki binlerce fobi çeşidi var ve ne sebeple geliştiği bilinmiyor.Ay ne basit olaylara travmanız oluyor ya
İsminize bayıldım babam da bi şeye çok panik yapınca bana telaşe müdürü derÖnceki olayından dolayı panik olmuşsun. Kediler köpekler kadar tehlikeli değil ısırığı falan. Deler geçer. Kuduz olsa böyle olmazdın.
Ev kedisi aşıları vardır, olmasa bile diger kedi kuduz olsa çoktan belli olmuştu zaten 3 aya.O anki sinirle bağırdım sen zorladın diye
Şok oldu o da sakinleştirmeye çalıştı ama bozuldu
Aşı da olmadım valla olsa mıydım diye hala düşünüyorum