Vajinusmus yüzünden iftira....

konuların senaryo gibi geliyor bana. 15 16 yaşlarında s....tir çekmeyi bilen, lise çağında çıkmayı bilen, birilerinin kendisini süzdüğünü düşünen fark eden bir kız; zarı, ilişkinin nereden olduğunu da bal gibi bilir. ve ebe yırttı çok komik geldi bana. ayrıca boşanıyorsunuz madem daha neyin üstünde duruyorsun? iftira atıyorsa da bırak ne hali varsa görsün sen yoluna bak. hiç muhatap olma.
Neden yalan soyliyeyim ki...bunun cevabını verirmisin.saatlerce uğraşayım.zaten benim bir sürü sorunum var.birde üzerin e yalan konumu ekliyim.yuh yani.ben fake olduğunu düşündüğüm konulara cvp bile yazmam.ayrica cinselliği bilmiyordum.bunu sami eleştireceksin.gecti gitti o yıllar.ne yapmalıyım.geriye dönüp birde ahhh nasıl bilmiyordum diye dert mi edinmeliyim.
Bakın fake diye düşünüyorsanız yazmayın.ama ben eski bir uyeyim.konularima da bak cnm.

Iliski olmadan hamile kaliniyor,hala biz deniyoruz neden olmuyor gibi sorular geliyor ya bu yani olan birşey düşük ihtimalde olsa oluyor... vajinaya bosalmada, vs vs boyle hamile kalan cok kisi var...

Yalnjz iliskide yanlış yer neresiymis o değişik ...
İftira atmış inşallah sıkıntıya sokmaz sizi
Yanlış yer ısrarımızı yaptığımız yer.

Vajinusmus olup hamile kalan çok kadın var, tanıdığım vajinusmusu tedavi eden doktor var oradan biliyorum.

Aman neyine inanamiosunuz ya inanmasaniz nolcak ayrica herkes kendini nasi onemsio inanmayanlar gitsin inandiklari konuya hasta ediosunuz konu açanı dert begendiremioruz size.

Nice canim kucuk yasinda gozunu acip bu seyini bile nereye sokacağıni bilmeyen saftirik adami gormussun. Korkma bu iftirayla evi falan alamaz. Adamin bu yaptiklarini kayıtli tut attigi mesajlari sakla. Mahkemede aleyhinde kullanırsın. Konussun dursun.

Ya bende pek inanamadım.Nerden ilişkiye girildiğini bilmeyip sürtünme yoluyla halime kalmak?
Bir ebenin nu bu kadar cahilce konuşması?Sonuçta kızlık zarı doğumda yırtılan kadınlar var.Adı üstünde ebe hiç mi görmemiş daha önce böyle bi durumu.
Bide şeyi anlamadım kocanla zorla mı evlendirildin isteyerek mi? Çünkü ben evleneceğim kişiyle çıkacaktım demişsin ama lisedeyken kocanla çıkmışsın.Kafam karıştı vallaha.Çok karışık yazmışsın birde.

ZArın eliyle yırtılmasıdan sonra okuyamadım iğrendim.. Böyle şeyleri yazarken burda vajinusmus hastalarını düşünerek kelimeler kurun lütfen gecesi olsun size

Eski konularini biliyorum cok 7zulmustum.cok mesafeler katettin.ne zaman kendi hayatini yasayacaksin bosver yoluna bak

20 yıl geçmiş neyin kafasi bu esinede pes madem simdi bunu onur meselesi yapiyor o zaman akli neredeydi size tavsiyem biraz birbirinize zaman taniyin

olan olmuş biten bitmiş. burda bu kadar ayrıntı anlatmanın anlamı ne? genç kızlar okuyor burayı. biraz dikkat edemez misiniz? ben okurken iğrendim. yeni bi olay da değil 20 snee olmuş zaten boşanıyosunuz, ne duymayı bekliyosun.
Cnm ben ztn dogum korkusundan ölmüştüm.muayene eden ebeye ben kızım halen dedim.o da bana kocam nasıl durdu bunca zmn.dedi.cvp vermedim.kendi derdimdeydim.sonra ebe muayene ederken dr.geldi.ona şöyle diyordu....kizligi hafif yırtınmıştı.. .bende geri kalanını yırttım.bu kdr.

Eski konularini biliyorum cok 7zulmustum.cok mesafeler katettin.ne zaman kendi hayatini yasayacaksin bosver yoluna bak
Bende bu gün bunun için ağladım.ne zmn kendi hayatımı kendim için yaşayacağım.hic yataktan çıkmadan uzanıyorum.duada edemiyorum.yoruldum.bitkisel hayattaki biri gibi duruyorum.

Konuşarını çok üzülerek okuyorum. Yazdıkların hiç de saçma değil. Vajinusmuslu bir çok kadının hamile kalabildiğini bilmemek bence tuhaf olan. Boşver kocanın senin hakkında ne düşündüğünü çamur arıyor işte zihniyeti bozuk kocan. Yanlız boşanma aşamasında dikkatli ol. Eline koz verme.

Minik bir küfür yazdığı için banlanan üyeyi düşündükçe bu kadar detaylı ve açık saçık konu yazan bir üyeye uyarı vermemek garip geldi bana. İki nokta koyunca araya sansürlenmiş olmuyor, bu kadar detaylı yazmaya gerek var mıydı bilemedim, herkese açık bir platform burası, yaşı küçükler de okuyor. Bari cinsellik bölümüne taşınsaydı, neyse.

Bekareti bozulmadan hamile kalan bir tane vaka duydum, olabiliyor. Eşiniz olacak kişi çamur atmaya çalışıyor size, elinizde herhangi bir rapor varsa konuyla ilgili, mahkemeye delil olarak sunabilirsiniz. Ya da doğum yaptıran ebeyi bulabiliyorsanız bulup, mahkemede şahit olmasını rica edebilirsiniz. Kocanızın da iftiralarını, namusunuza laf ettiğini anlatırsınız.

"Kızlığını elimle yırttım" nedir?
Bebeğim ben inanmadım sana
Gerçekse de eşin olacak kişilik sana çılgın iftiralar atabilir sırf ondan boşanma diye
Kaç yaşındasın?

Evet hayatım fake gibi çok doğru bir tespit yapmışsın.bosanma çekişmeli olduğu için uzuyor.ilk duruşma oldu. 2.durusma 23 mayıs.simdide bu anlattığım konudan dolayı evi benden almak istiyor.

eşinize akıl veren çok fena biri var
çünkü zina gibi bir sebeple sizi suclayabilirse sizin edinilmiş mallardan hakkınızı yok etmeye çalışıyor
çok çakal kimse bu akıl veren kişi

Bir tanıdıktan duydum.diyormus ki ben onunla evlendiğinde kız olup olmadığını bilmiyordum.????Ve değilmiş.
Olay şöyle, Ben bu adamla 16 buçuk yaşında evlendim.ne geçmişim olabilir ki.oturdugumuz muhit yobaz insanlarla dolu.aciklarin or.. ..pu olduğu anlayıştaki insanlar.neyse lise 2. Sınıftayım.ve kocamla çıkıyoruz.ben hiç istememiştim.cunku evleneceğim kişiyle çıkacaktım ben.neyse bununla okula gidip geliyoruz.bunun is yerinin karşısındaki bir gerizekalı her gün bizi kesen kapıda kimin neresini suzsem diye oturan bir esnaf diyor ki bu çıktığın kiz yani benim için M ile birlikte olmuş.yatmislar.bu da geldi bana sordu.ben buna si....tiri çektim.onunda dükkanına gidiyordum tuttu beni...neyse tartıştım.bu da beni tanıdıkça öyle biri olmadığını anladı.
M dediğim kişiden ona bahsettim.o bizim ev sahibimiz in oğlu.ben ona âşıktım.o da bana diye dusunuyirdum.benim ona aşık olduğunu arkadaşlarımdan duymuştu.ve ben ortaokul 1.sinif a gidiyordum.cocukluk aşkı.ve her oyunda beni kovalardı.. .beraber kosustururduk.beni kıskandırmak için sınıfındaki kızlardan bahsederdi...ve biz ailecek hep hemde her gün beraberdik.sonra o da bana ilgi duydu diye düşünmüştüm.cocukluk işte..

Neyse biz kocamla evlendik.ben vajinusmus hastası.. bacaklarımı kitliyorum resmen.mumkun değil.bazi denemeler yapsak ta meğersem yanlış yere yapıyormuşuz.bunu bir akşam oturmaya gittiğim arkadaşım nereden ilişkiye gireceğimi söyleyince sanki bacaklarımı açıyorum da bilmediğimizden yapamıyormuşuz sevinciyle ona aaa biz yerini bilmiyoruz dediğim günü hiç unutmuyorum.neyse 6 ay falan geçti böyle

eşimin en yakın aile dostu bir ablamız vardi.onunla birlikte dr.gittik.kolumdaki bileziği bozdurduk.dr yanına çıktık.dr da eşimin hemşerisi.. .ve evine gelen bir aile dostu.ben kendimi tanistirdim dr.a.o da bana a sen t.. ..li gelinmisin dedi.ve muayene etti beni.sonra aile dostumuz olan ablanın yanında bana kızsın halen,korkulacak bir şeyin yok...krem yazdı ve sakinleştirici yolladı.. ..ama yine olmadolmadi.cunku sorun beynimde.

Ve arkadaşlar ben 1 buçuk sene sonra kızlığın bozulmadan hamile kaldım.ve doğum sırasında hemşire kocan nasil kabul etti seni böyle dedi.ve yanındaki ebeye ben elimle yırttım kızlığını dedi.

Ve ondan sonra artık biz birliktelik yaşadık.aradan yıllar geçti.20 sene beni aldattı.ve ben onu terkedicekken is yerime geldi ve dedi ki.... bak ben seni hiç sorguladım mi kızıydın değilmiydin bilmiyordum.oyle kabul ettim seni.sende beni affet....
Defol kız değildim tm.defol dedim.tm boşa beni.ben ztn seni boşuyorum dedim.aglamaya başladı.ve kızlar arDan 3 gun geçti yıllardır konuşmadığım o dr.gittigim abla beni aradı.şok.hal hatır sorduk.abla bana böyle böyle dedi dedim.o da en büyük şahit benim...gelsin benim yüzün e söylesin dedi.

Aldatmayı kabul etmedim bunu evden yolladim bu benim face şifremi kırmış.ve ordaki yazışmada bu kanıya varmış.. ..simdi size o durumu anlatayım....

Ben ilk aldatıldığı zmn her kez bir ise girip çalışmamı söyledi.bende kardeşime dedim ki senin eski çalıştığın acenteye şöyle para istemiyorum 2 ay 3 ay gidip işi öğreniyimmm.cunku ayrılı can bir şeylerden başlamam gerekli.kardesim aradı onlarda tm gelsin dediler.ben bu sefer sağlığını kaybettim.gozumdeki damar ağlamaktan çatlamış.gidemedim.
Aradan 7 ay geçti ve ben kendime geldim.kardesime tekrar onlara rica etse kabulederlermi diye sordum.kardesimde birkez çağırdılar bir daha soramam dedi.telefonu kapattım.facebookta geziyorum.birden M.yi gördüm.taniyor olabileceğin kişilerde.bende hemen ekledim.cunku acentesi vardı.ve beni yönlendirebilir diye düşündüm.arkadaslik isteği yolladim.normalde yollamam.ama kafamda kocamı bitirdim boşanacağım ve bana yardım edecek birileri lazım.bu da kabul etti hemen.
Nasılsın dedi.bende cvp yazdım.kardeslerimi annemi babamı çocukları ve eşimi sordu.bende aynı şekilde sordum onu.o da kardesimin tv ye ciktiginda izlediklerini cnmmm kocaman olmus ya.dedi...vay be ne çabuk geçti gibisinden konuşurken bana dedi ki sana bir şey sorucam...ben de tabi sor dedim.eski günleri hatirliyormusun dedi???? Ben de bak M Ben seni aile dostu olarak annem ve babanın yeri farklı sizide aileden gördüğüm için yazdım dedim.o da hemen Aaaa tabi öyle ne demekkk diye düzeltmeye çalıştı.. ..ve bir daha hiç konuşmadık.

Ben kocamı evden gönderdim.bisanmaya karar verdim.ve bu benim face şifremi kırıp bunları okuyup benim onunla evlenirken vajinusmusu kız olmadığım için kullandığını söylemiş.. ...yani her şeyi birleştirmiş...M.nin bana eskiyi hatirliyinmu demesi o olayın olduğunu anlamasını sağlamış.
Vajinus nasi hamile kalabiliyo anlamadm hiç

Minik bir küfür yazdığı için banlanan üyeyi düşündükçe bu kadar detaylı ve açık saçık konu yazan bir üyeye uyarı vermemek garip geldi bana. İki nokta koyunca araya sansürlenmiş olmuyor, bu kadar detaylı yazmaya gerek var mıydı bilemedim, herkese açık bir platform burası, yaşı küçükler de okuyor. Bari cinsellik bölümüne taşınsaydı, neyse.

Bekareti bozulmadan hamile kalan bir tane vaka duydum, olabiliyor. Eşiniz olacak kişi çamur atmaya çalışıyor size, elinizde herhangi bir rapor varsa konuyla ilgili, mahkemeye delil olarak sunabilirsiniz. Ya da doğum yaptıran ebeyi bulabiliyorsanız bulup, mahkemede şahit olmasını rica edebilirsiniz. Kocanızın da iftiralarını, namusunuza laf ettiğini anlatırsınız.
Mahkeme bunu dikkate bile almaz.sahit dr.ve onun aile dostu....o yönden sıkıntı yok cnm.ama bu kdr adilesebilirmi bir insan.beni ailesine insanlara böyle anlatması.bakalim mahkemede bunu sunacak mi...ins.sunar ki o aile dostu ben gelir çatır çatır konuşurum dedi.ve gittiğim dr.da gidicem.onlarin hemserisiydi üstelik.

X