Vajinusmus yüzünden iftira....

Onu biliyorum da o ana kadar zaten kendiliginden yirtilmasi gerekiyor çünkü acilma basliyor. Ben acilma başlamadan ebe bilerek ve isteyerek bu isi yapti olarak algiladim yazidan.
Oyle gibi yazmis da zaten yazisi da cok karisik. Ben ebenin yaptigina aciklik getirdim sadece. Ilk baktiklarinda hic acilmam yoktu benim. Hatta parmagiyla oydu resmen icimi acilma baslasin diye. Sancilardan 25 saat sonra bile hala 2cm idi. Kisisine gore degisiyor.

konuların senaryo gibi geliyor bana. 15 16 yaşlarında s....tir çekmeyi bilen, lise çağında çıkmayı bilen, birilerinin kendisini süzdüğünü düşünen fark eden bir kız; zarı, ilişkinin nereden olduğunu da bal gibi bilir. ve ebe yırttı çok komik geldi bana. ayrıca boşanıyorsunuz madem daha neyin üstünde duruyorsun? iftira atıyorsa da bırak ne hali varsa görsün sen yoluna bak. hiç muhatap olma.

Iliski olmadan hamile kaliniyor,hala biz deniyoruz neden olmuyor gibi sorular geliyor ya bu yani olan birşey düşük ihtimalde olsa oluyor... vajinaya bosalmada, vs vs boyle hamile kalan cok kisi var...

Yalnjz iliskide yanlış yer neresiymis o değişik ...
İftira atmış inşallah sıkıntıya sokmaz sizi

İçim çok fena oldu ya şu kısımda

"Ebe kızlık zarını eliyle yırttım demiş" :bicak:

Neresinden tutsam elimde kaldı yahu...

Ben yalan söylemem arkadaşım.eski konularımı da oku.neden yalan soylıyım ki.

Epeyidir konularını takip ediyorum.
Eski eşin iğrenç ötesi karakteri olan anormal sapık manyak cimri gözü dışarda adamın teki.
Ne derse desin bir önemi yok.
Hala daha bu adamın dediklerine kafa mı yoruyorsun? Bu adamı mı düşünüyorsun hala, sende saplantı haline gelmiş.
Para içinde yüzerken çocuğuna 3 kuruş harcamayı hesap edip nafakadan düşen biri üstelik.

Maksimum 35 yaşında biri ama liseli kızlar gibi yazış tarzı hiç olgun değilsiniz.

Bende konuda tek takıldığımmm nokta şu. .
ben de dahil bicok arkadaşım aylardır yıllardır bebek deniyor olmuyor..
siz nasıl bakire halde hamile kaldınız birleşme olmadan nasıl oldu o çocuk allah aşkına beynim durdu. . bende mu bi sorun var yaaa... Bu konu gerçek olamaz. ..
Bacaklarını bile açamazken hamile kalmayı nasıl başardın
Kizlar sadece sürtünme yoluyla ilişki oluyordu.ve üzerinde kalanlarla da hamile kaldım.bende bilmiyorum.

Ne yalan soyluyum ben hiç inanmadim bu hikayeye. Dr kızlık zarını eliyle falan yirtiyor. :bicak: Bilim kurgu olmasın. :deli:
Konu gerçek mi bilmiyorum da arkadaşımın yengesinin de kızlık zarı Doğumda bozulmuş. Doktor çok oluyor böyle demişler. Hata söyle deyim eşimin kuzenimin 2 oğlu var boşanmıştı 12 sene bekar kaldı. İkinci kez evlenmeden önce muayeneye gitti kızlık zarı bidaha kapanmış. İki çocuklu kızım diye dalga geçiyordı :)

nice'ın her konusunun ilk 20 sayfasını "kesin fake" mesajları oluşturur çünkü kadının hayatı öyle.. adam seni aldattı, sen boşanmadın, çocuklarını öldürmeyi düşünecek hale geldin ve böyle bir adamla evli kalmaktan değil de adamın allahtan korkup korkmamasından mı yakınıyorsun.. nice ne zaman boşanıyorsun?
Evet hayatım fake gibi çok doğru bir tespit yapmışsın.bosanma çekişmeli olduğu için uzuyor.ilk duruşma oldu. 2.durusma 23 mayıs.simdide bu anlattığım konudan dolayı evi benden almak istiyor.

Yanlis yere yapioduk dediğin yer tam olarak neresi cok merak ettim :) kusura bakmazsan?

Şunu deseydin keşke : SANANE
Ay çok utanıyorum ama ıdrarimizi yaptığımız yer diye biliyorduk.. ...offfffffff

Onu biliyorum da o ana kadar zaten kendiliginden yirtilmasi gerekiyor çünkü acilma basliyor. Ben acilma başlamadan ebe bilerek ve isteyerek bu isi yapti olarak algiladim yazidan.
Cnm ben ztn dogum korkusundan ölmüştüm.muayene eden ebeye ben kızım halen dedim.o da bana kocam nasıl durdu bunca zmn.dedi.cvp vermedim.kendi derdimdeydim.sonra ebe muayene ederken dr.geldi.ona şöyle diyordu....kizligi hafif yırtınmıştı.. .bende geri kalanını yırttım.bu kdr.

Nadirende olabilen bir durum.bu tur gebelikler.
Ben 20 yil onceki dr un nasil hatirladigina sasirdim
Dr.mu hatirladi.ben öyle yazmadım cnm.yanlis anladın.ben kocamın randevu aldığı kendi akrabası olan dr.gittim.esimin aile dostuyla.vajinusmusu yenmek için.hatirlayan dr.degil.aile dostumuz.

X