- 26 Eylül 2016
- 255
- 88
Şöyle bir okudum da cevapları, bu kadar insan aynı düşüncede ise doğruluk payı yüksektir ki ben de aynısını düşünüyorum. İki insan seviyor evleniyor ve hep bir yerlerden huzursuzluk çıkaranlar oluyor. Bence de evinize geri dönmeyin ki eşiniz zaten eve dönün diye hiç bir çaba sarfetmemiş anladığım kadarıyla
Otursunlar ana oğul !
Bu kadının psikolojisi bozulmuş ve öyle bir ortamda sizi geçtim çocuğunuzu yetiştirmeyin derim. Anca ayrı ev alır mı tutar mı bilmem ama (yakın bile olmamalı mesafeniz) şartınız bu olmalı. Yoksa ziyan edersiniz çocuğunuza ve kendinize. Ayrıca beş aydır da çocuğunu görmüyor sanırım. Eğer öyle ise maalesef boşanın. Ne koca olur ne baba öylesinden, üzgünüm...
Otursunlar ana oğul !
Bu kadının psikolojisi bozulmuş ve öyle bir ortamda sizi geçtim çocuğunuzu yetiştirmeyin derim. Anca ayrı ev alır mı tutar mı bilmem ama (yakın bile olmamalı mesafeniz) şartınız bu olmalı. Yoksa ziyan edersiniz çocuğunuza ve kendinize. Ayrıca beş aydır da çocuğunu görmüyor sanırım. Eğer öyle ise maalesef boşanın. Ne koca olur ne baba öylesinden, üzgünüm...