KAYNANAM YÜZÜNDEN EVLİLİĞİM BİTMEK ÜZERE?

Şöyle bir okudum da cevapları, bu kadar insan aynı düşüncede ise doğruluk payı yüksektir ki ben de aynısını düşünüyorum. İki insan seviyor evleniyor ve hep bir yerlerden huzursuzluk çıkaranlar oluyor. Bence de evinize geri dönmeyin ki eşiniz zaten eve dönün diye hiç bir çaba sarfetmemiş anladığım kadarıyla :KK43:
Otursunlar ana oğul !
Bu kadının psikolojisi bozulmuş ve öyle bir ortamda sizi geçtim çocuğunuzu yetiştirmeyin derim. Anca ayrı ev alır mı tutar mı bilmem ama (yakın bile olmamalı mesafeniz) şartınız bu olmalı. Yoksa ziyan edersiniz çocuğunuza ve kendinize. Ayrıca beş aydır da çocuğunu görmüyor sanırım. Eğer öyle ise maalesef boşanın. Ne koca olur ne baba öylesinden, üzgünüm... :KK43:

Şöyle bir okudum da cevapları, bu kadar insan aynı düşüncede ise doğruluk payı yüksektir ki ben de aynısını düşünüyorum. İki insan seviyor evleniyor ve hep bir yerlerden huzursuzluk çıkaranlar oluyor. Bence de evinize geri dönmeyin ki eşiniz zaten eve dönün diye hiç bir çaba sarfetmemiş anladığım kadarıyla :KK43:
Otursunlar ana oğul !
Bu kadının psikolojisi bozulmuş ve öyle bir ortamda sizi geçtim çocuğunuzu yetiştirmeyin derim. Anca ayrı ev alır mı tutar mı bilmem ama (yakın bile olmamalı mesafeniz) şartınız bu olmalı. Yoksa ziyan edersiniz çocuğunuza ve kendinize. Ayrıca beş aydır da çocuğunu görmüyor sanırım. Eğer öyle ise maalesef boşanın. Ne koca olur ne baba öylesinden, üzgünüm... :KK43:

Hayır çocuğunu görüyor her haftasonu gelip alıyor ilgileniyor bazen haftaiçi akşamları da aldığı oluyor çocuğumuz için konuşup mesajlaşıyoruz da zaten. Ayrıca ablası ve annemler aynı binada oturuyor malesef :KK43:

Kaynanam ve görümcem evi terk ettiğim gün çocuğumu bile vermiyorlardı bana ama emdiği için ve küçük olduğu için suç sayılıyor bana vermemeleri verdiler mecburen. Eşim de istiyor çocuğumuzu almayı. Bana o gecede aynı evde oturcaksan ayrılmayalım gitme dedi ama ben istemiyorum dedim

Keşke kv sorununu çözüp öyle bebek yapsaydınız :KK43: cocukcagiz arada kalacak...ama kesinlikle siz haklısınız. Taviz vermeyin sizin takınızla kv uzerine ev alınmış resmen kandirilmissiniz. Hem de defalarca. takılar gelinin hakkıdır avukata soyleyin hakkınızı alın. Sizi ezdiren üzen bıçakla saldırılara maruz bırakan, haklı olarak evi terketmenize bile ses çıkarmayan adam için savaşmayın haketmiyor. Kv ile ayrılacaksa eve dönün. Yoksa bunca şeyden sonra tıpış tıpış donerseniz hayat burnunuzdan gelir

Keşke ama işte insan ilerisini düşünmeden hareket ediyor malesef benim en büyük hatam eşime güvenmek oldu

Allah yardimcin olsun..
Su an adim atarsan daha kotu seyler yasayabilirsin gibi geliyor bana.. Zaten en son sen istemişsin esin istememis.. Bence sessiz kal, asaletinle kalsin bitecekse bile.. Sen adim attiginda kabul edecekse zaten kendi gelir diye dusunuyorum..
Bi de aklima takildi, esinle birbirinizi cok seviyorsunuz, bi sorununuz yok madem; kaynana bıçakla saldiriyo da esin bisey demiyo mu, bi tavır tepki koymuyo mu? Onca seyden sonra sana trip atip 5 ay nasil aramiyo?

Kaynanam bıçakla saldırdığında eşim henüz gelmemişti eve işteydi ama tabi kayınvalifem kızına bir telefon açarak kimi varsa topladı eve benimde ailem ordaydı tabi engel oldular ama yaptığı çok kötü bişey. Arıyor ailem ve görümcem aynı binada zaten karşılaşmamak mümkün değil arıyor çocuğumuzu da alıyor görüyor onun için de konuşup mesajlaşıyoruz ama o kadar...

Aramiyorsa kaynanan dolduruyordu r onu bence hatta ona sana daha iyisini falan buluruz bile diyordur emin ol üçüncü kişilerin yüzünden bı yuva yıkılması beni hep üzmüştür ya bilemedim ama bu konuyu kaynanan ile senin halletmeniz lazım gibiudi o san bir söylerse sen ona bin soylese idin belki böyle olmazdı zaten iyi gelin de yoktur ya neyse

Hayır çocuğunu görüyor her haftasonu gelip alıyor ilgileniyor bazen haftaiçi akşamları da aldığı oluyor çocuğumuz için konuşup mesajlaşıyoruz da zaten. Ayrıca ablası ve annemler aynı binada oturuyor malesef :KK43:
Anladım. İyi öyle olmasına sevindim çünkü hiç bir çocuk anne ve babasız kalmayı haketmiyor. Sizin anneniz ile mi ablası bir apartmanda oturuyor ?
Minnacık çocuğu annesinden ayırmayı düşünmek çok kabus bir düşünce bir de o ruh hali ile. Aman Allahım siz sadaka verin kurtulun bence

Keşke ama işte insan ilerisini düşünmeden hareket ediyor malesef benim en büyük hatam eşime güvenmek oldu
Bu zamanda insanlara güvenmek çok zor ya. Adamlar aşık olmayi biliyorlar ama aşkına sahip çıkmayı bilmiyorlar. Üzülmeyin aileniz arkanızda. Bu büyük bir sans

Merhaba arkadaşlar,
Ben 3 yıllık evliyim. Kaynanamın kendine ait bir gecekondusu var. Ve kocasından da emekli maaşı alıyor kayınpederim rahmetli olmuş. Bana en başında eşimin ailesi 3-4 ay kaynanamla oturmayı bu süreçte ev bulup takılarımı da bozdurup ev almayı teklif ettiler kısa bir süre için kiraya gitmeye değmez dediler bende kabul ettim. Biz tam 3 ay sonra evimizi aldık ancak kayınvalidem de bizimle geldi ve bana hiç birşey danışılmadı bile. Ayrıca eşime kredi çıkmaz dedikleri için tüm takılarımı verdim ve böylelikle ev kaynanamın üzerine yapılmış oldu. Bu süreçte de çok kötü şeyler yaşadım kaynanam yediğime, içtiğime, giydiğime, herşeyime karışıyordu ve ailemin de evime gelmesini istemiyordu. Sadece hamilelik sürecimde çok iyiydi bana karşı. Bebeğim 3 aylık olduktan sonra yine başladı uğraşları. Ayrı eve çıkmamıza izin vermiyor eşime hakkını helal etmeyeceğini, evlatlıktan reddedeceğini, mezarına bile gelmemesini söylüyor o böyle yapınca eşimde bırakamıyor. Bende en sonunda dayanamadım ve bebeğimi de alıp evi terk ettim. 5 ay olucak terk edeli ama eşimden ses seda yok ilk başlarda 3 yıl sabret 3 yıl sonra ayıralım evimizi diyordu kredi bitsin diyordu ben kabul etmedim. Çünkü evi terk ettiğim gün kaynanam bıçakla falan saldırdı etrafına benim ailem de bunu görünce tabi biz seni bir daha bırakmayız ayrı gidersen olur dedi.. Ama ben eşimi özlüyorum ve 1,5 yaşında oğlum var belimi bükende bebeğim zaten. Ama ne yapmalıyım eşime ben mi bir adım atsam yoksa beklesem mi biraz daha duyan herkes inanamıyor siz birbirinizi çok seviyordunuz nasıl olur diye şaşıyorlar ve eşimin ileride çok pişman olucağını söylüyorlar. Onu ilk hafta ben geri çevirdim sonrasında kabul ettim ama bu seferde o istemedi bende birdaha hiç yazmadım çok zoruma gitti söyledikleri sen o zaman istemedin şimdi de ben istemiyorum artık dedi. Ne yapmalıyım düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
sen adim falan atma bu sekilde devam et akli basina gelirse zaten duzelir ama gelmezse senin adim atmanla duzelicek birsey degill

Aramiyorsa kaynanan dolduruyordu r onu bence hatta ona sana daha iyisini falan buluruz bile diyordur emin ol üçüncü kişilerin yüzünden bı yuva yıkılması beni hep üzmüştür ya bilemedim ama bu konuyu kaynanan ile senin halletmeniz lazım gibiudi o san bir söylerse sen ona bin soylese idin belki böyle olmazdı zaten iyi gelin de yoktur ya neyse

İyi gelin yoktur derken.? Ben kaynanama karşı sustuğum ağzımı açıp kendimi savunamadığım için bu durumdayım keşke evet iyi bir gelin olmasaydım sırf kötü olmamak için huyuna gidip alttan alıyordum herşeyi. Ayrı eve çıkarsanız ssii boşatırım diyen bir kadından bahsediyoruz.

Sakin arama, adım atma.. yoksa sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın. Kaynananla kaynanan in evinde (! ) yaşamak istiyosan ara

İyi gelin yoktur derken.? Ben kaynanama karşı sustuğum ağzımı açıp kendimi savunamadığım için bu durumdayım keşke evet iyi bir gelin olmasaydım sırf kötü olmamak için huyuna gidip alttan alıyordum herşeyi. Ayrı eve çıkarsanız ssii boşatırım diyen bir kadından bahsediyoruz.
Bende onu diyorum sana dediğim birşey yok yani sen be kadar iyi davransın o bildiği okuyacak ve okumuş onu demek istiyorum keşke iyi olmasa için lafını esirgemeydin onu demek istedim iyilikten maraz doğar canım o yüzden söyleyip de kotu olsa idin

Kaynanam bıçakla saldırdığında eşim henüz gelmemişti eve işteydi ama tabi kayınvalifem kızına bir telefon açarak kimi varsa topladı eve benimde ailem ordaydı tabi engel oldular ama yaptığı çok kötü bişey. Arıyor ailem ve görümcem aynı binada zaten karşılaşmamak mümkün değil arıyor çocuğumuzu da alıyor görüyor onun için de konuşup mesajlaşıyoruz ama o kadar...
Bunlari öğrenince hic mi bi tepki göstermedi, annesini mi hakli buldu; bunu soruyorum..

X