KAYNANAM YÜZÜNDEN EVLİLİĞİM BİTMEK ÜZERE?

Yaşamayan anlayamaz ne diyebilirim ki hakkımda hayırlısını diliyorum

Güçlü bir duruşunuz var belli ki, her koşulda çocuğunuz için en iyisini yapabilecek kuvveti kendinizde bulabilirsiniz. Ben biraz şeye takıldım, eşiniz çok fena fişekleniyor. Sizin aklınızı birinin çeldiğini düşünmesinden belli... Ortada kaynana faktörünü ortadan kaldıracak ona bile sözünü geçirecek bir aile büyüğü yok mu acaba?

Ortak tapu diye birşey var anlamıyorum ben neden araştırmıyorsunuz kv bin adına çekilse bile kredi siz de tapuya ortak olabiliyorsunuz madem altınlarımı veriyorum kv ve benim adıma çıksın o zmn deseydiniz ya.
Kaldı ki bir deli kv yüzünden boşanmayın kv dışında başka bir konu varsa bilemem tabi

Güçlü bir duruşunuz var belli ki, her koşulda çocuğunuz için en iyisini yapabilecek kuvveti kendinizde bulabilirsiniz. Ben biraz şeye takıldım, eşiniz çok fena fişekleniyor. Sizin aklınızı birinin çeldiğini düşünmesinden belli... Ortada kaynana faktörünü ortadan kaldıracak ona bile sözünü geçirecek bir aile büyüğü yok mu acaba?

Yani kendisi herkese sözünü geçiren biri olduğu için ona sözünü geçirebilecek bir aile büyüğü yok malesef. Öok kalabalık bir aile değil zaten

Ortak tapu diye birşey var anlamıyorum ben neden araştırmıyorsunuz kv bin adına çekilse bile kredi siz de tapuya ortak olabiliyorsunuz madem altınlarımı veriyorum kv ve benim adıma çıksın o zmn deseydiniz ya.
Kaldı ki bir deli kv yüzünden boşanmayın kv dışında başka bir konu varsa bilemem tabi

Varmış evet 4 yıla girdim evliliğimde 4 yıl önce böyle birşeyden haberim yoktu araştırmadım malesef bende bunu yeni yeni duymaya başladım ortak tapu olayını.. Bende pişmanım nasıl böyle bir saflık yaparım diye ama olan oldu artık.. Yani ben evin onun olmasına da razıyım yeter ki bizi rahat bıraksın ev onun olsun benim huzurum yerinde olsun ev yine alınır ama sağolsun kaynanam buna izin vermiyor.

Peki bu beş ayda hiç irtibatınız yokmu çocugunuzun ihtiyaçlarını karşılamıyormu? Çocugu görmeye gelmiyorum Eğer öyleyse söyleyecek söz bulamıyorum eşinize.

Yani kendisi herkese sözünü geçiren biri olduğu için ona sözünü geçirebilecek bir aile büyüğü yok malesef. Öok kalabalık bir aile değil zaten
Anladım umarım hakkınızda hayırlısı olur. Eşiniz annesi vefat ettiğinde çok pişman olacak yaptıklarına ama umarım anlayana kadar o kadar geç olmaz da kendisini affettirir. Emin olun o kadar güçlü bir anne olursunuz ki çocuğunuza, tek başıma dik durabilir miyim diye telaş etmeyin, boşanmayacaksanız eşiniz kendini affettirdiği için olsun çocuğumu yetiştirebilir miyim diye değil. Eğer affettirme çabası olursa da mutlaka ev işini çözdürün, kaynananızın akıl sağlığı yerinde değil gibi gözüküyor yine huzurunuz kaçmasın...

Is bu kadar ciddiye binmisken geri adim atarsan daha cok tepene biner kaynana

En beterinde bile o geri adim atti der

Ama ben eşimi özlüyorum ve 1,5 yaşında oğlum var belimi bükende bebeğim zaten. Ama ne yapmalıyım eşime ben mi bir adım atsam yoksa beklesem mi biraz daha duyan herkes inanamıyor siz birbirinizi çok seviyordunuz nasıl olur diye şaşıyorlar ve eşimin ileride çok pişman olucağını söylüyorlar.

Birak o özlesin. Sen kesinlikle adım atma bence. Anasi bıçakla kovalamis, sana sorulmadan size yamanmis, ev onun üstüne yapilmis ve adamin 5 aydır umrunda değil. Nasil hala adim atmayi dusunebiliyorsun yahu? Kendi ailen için dua etmen yeterli seni orda bırakmamışlar.

Hala neden dava acmiyorsunuz ki? Adamin umrunda degil. Kimbilir hangi alemde

Adam baska ev tutsa da 5 aydir aramayan adama dönülur mu zaten

Benim halamın oğlu karısına şiddet uygulamış. Kadında aldı çocuğunu baba evine gitti. Halam gaz verdi gitmiceksin peşinden dedi. Halamın oğlu annesini dinledi hiç karısının peşinden gel barışalım demedi. Sonra babam araya girdi olmaz böyle git karını al dedi. Adam babam öyle deyince gitti karısını aldı. Yani demem o ki bazı kocalar anasının sözünden çıkmıyor.

Oyle adam da olmasin daha iyi. Anasiyla kalsin

5 aydır hiç mi aramadı sizi bebeğinizi bence kesinlikle yumuşamayın o arasın özür dilesin evinizi ayırmadan gitmeyin

Merhaba arkadaşlar,
Ben 3 yıllık evliyim. Kaynanamın kendine ait bir gecekondusu var. Ve kocasından da emekli maaşı alıyor kayınpederim rahmetli olmuş. Bana en başında eşimin ailesi 3-4 ay kaynanamla oturmayı bu süreçte ev bulup takılarımı da bozdurup ev almayı teklif ettiler kısa bir süre için kiraya gitmeye değmez dediler bende kabul ettim. Biz tam 3 ay sonra evimizi aldık ancak kayınvalidem de bizimle geldi ve bana hiç birşey danışılmadı bile. Ayrıca eşime kredi çıkmaz dedikleri için tüm takılarımı verdim ve böylelikle ev kaynanamın üzerine yapılmış oldu. Bu süreçte de çok kötü şeyler yaşadım kaynanam yediğime, içtiğime, giydiğime, herşeyime karışıyordu ve ailemin de evime gelmesini istemiyordu. Sadece hamilelik sürecimde çok iyiydi bana karşı. Bebeğim 3 aylık olduktan sonra yine başladı uğraşları. Ayrı eve çıkmamıza izin vermiyor eşime hakkını helal etmeyeceğini, evlatlıktan reddedeceğini, mezarına bile gelmemesini söylüyor o böyle yapınca eşimde bırakamıyor. Bende en sonunda dayanamadım ve bebeğimi de alıp evi terk ettim. 5 ay olucak terk edeli ama eşimden ses seda yok ilk başlarda 3 yıl sabret 3 yıl sonra ayıralım evimizi diyordu kredi bitsin diyordu ben kabul etmedim. Çünkü evi terk ettiğim gün kaynanam bıçakla falan saldırdı etrafına benim ailem de bunu görünce tabi biz seni bir daha bırakmayız ayrı gidersen olur dedi.. Ama ben eşimi özlüyorum ve 1,5 yaşında oğlum var belimi bükende bebeğim zaten. Ama ne yapmalıyım eşime ben mi bir adım atsam yoksa beklesem mi biraz daha duyan herkes inanamıyor siz birbirinizi çok seviyordunuz nasıl olur diye şaşıyorlar ve eşimin ileride çok pişman olucağını söylüyorlar. Onu ilk hafta ben geri çevirdim sonrasında kabul ettim ama bu seferde o istemedi bende birdaha hiç yazmadım çok zoruma gitti söyledikleri sen o zaman istemedin şimdi de ben istemiyorum artık dedi. Ne yapmalıyım düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
Canım ne geri dönmesinden bahsediyorsun seni isteyen çağıran olmamış ki? 5 aydır seni arayıp sormayan seni gelip almayan adamın evine mi döneceksin? Eğer kendi ayaklarinla geri gidersen o eve herşey öncekilerden çok daha kötü olacak emin ol gitti tıpış tıpış geri geldi diye sana her türlü eziyeti yapacaklar katlanabilecek Misin? Esin sana ders vermeye kalkıyor aklınca. Aç boşanma davasını nasıl tutuşuyor bak gör ayrı eve cikmayi kabul etmezse de kendi pişman olur dik dur ezdirme kendini kararlı ol bak nasıl işler değişecek.

Allah yardimcin olsun..
Su an adim atarsan daha kotu seyler yasayabilirsin gibi geliyor bana.. Zaten en son sen istemişsin esin istememis.. Bence sessiz kal, asaletinle kalsin bitecekse bile.. Sen adim attiginda kabul edecekse zaten kendi gelir diye dusunuyorum..
Bi de aklima takildi, esinle birbirinizi cok seviyorsunuz, bi sorununuz yok madem; kaynana bıçakla saldiriyo da esin bisey demiyo mu, bi tavır tepki koymuyo mu? Onca seyden sonra sana trip atip 5 ay nasil aramiyo?

Merhaba arkadaşlar,
Ben 3 yıllık evliyim. Kaynanamın kendine ait bir gecekondusu var. Ve kocasından da emekli maaşı alıyor kayınpederim rahmetli olmuş. Bana en başında eşimin ailesi 3-4 ay kaynanamla oturmayı bu süreçte ev bulup takılarımı da bozdurup ev almayı teklif ettiler kısa bir süre için kiraya gitmeye değmez dediler bende kabul ettim. Biz tam 3 ay sonra evimizi aldık ancak kayınvalidem de bizimle geldi ve bana hiç birşey danışılmadı bile. Ayrıca eşime kredi çıkmaz dedikleri için tüm takılarımı verdim ve böylelikle ev kaynanamın üzerine yapılmış oldu. Bu süreçte de çok kötü şeyler yaşadım kaynanam yediğime, içtiğime, giydiğime, herşeyime karışıyordu ve ailemin de evime gelmesini istemiyordu. Sadece hamilelik sürecimde çok iyiydi bana karşı. Bebeğim 3 aylık olduktan sonra yine başladı uğraşları. Ayrı eve çıkmamıza izin vermiyor eşime hakkını helal etmeyeceğini, evlatlıktan reddedeceğini, mezarına bile gelmemesini söylüyor o böyle yapınca eşimde bırakamıyor. Bende en sonunda dayanamadım ve bebeğimi de alıp evi terk ettim. 5 ay olucak terk edeli ama eşimden ses seda yok ilk başlarda 3 yıl sabret 3 yıl sonra ayıralım evimizi diyordu kredi bitsin diyordu ben kabul etmedim. Çünkü evi terk ettiğim gün kaynanam bıçakla falan saldırdı etrafına benim ailem de bunu görünce tabi biz seni bir daha bırakmayız ayrı gidersen olur dedi.. Ama ben eşimi özlüyorum ve 1,5 yaşında oğlum var belimi bükende bebeğim zaten. Ama ne yapmalıyım eşime ben mi bir adım atsam yoksa beklesem mi biraz daha duyan herkes inanamıyor siz birbirinizi çok seviyordunuz nasıl olur diye şaşıyorlar ve eşimin ileride çok pişman olucağını söylüyorlar. Onu ilk hafta ben geri çevirdim sonrasında kabul ettim ama bu seferde o istemedi bende birdaha hiç yazmadım çok zoruma gitti söyledikleri sen o zaman istemedin şimdi de ben istemiyorum artık dedi. Ne yapmalıyım düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
Keşke kv sorununu çözüp öyle bebek yapsaydınız :KK43: cocukcagiz arada kalacak...ama kesinlikle siz haklısınız. Taviz vermeyin sizin takınızla kv uzerine ev alınmış resmen kandirilmissiniz. Hem de defalarca. takılar gelinin hakkıdır avukata soyleyin hakkınızı alın. Sizi ezdiren üzen bıçakla saldırılara maruz bırakan, haklı olarak evi terketmenize bile ses çıkarmayan adam için savaşmayın haketmiyor. Kv ile ayrılacaksa eve dönün. Yoksa bunca şeyden sonra tıpış tıpış donerseniz hayat burnunuzdan gelir

Boşanma olsa bile altınlar her zaman kadının hakkıdır
Harcansa bile ederi veriliyor .rabbim kolaylık versin hakkınızda hayırlısı olsun

dönersen kötüsünü yaşarsın eşinde annesi ni savunur seni gözden çıkarır zaman nı harcama eşin annesi nin eteğinden çıksın kabuledersin boşanma davasını açıp ciddi görün belki ikna olur ev ayrımına dubleks e çıksanız
Dubleks ev kayın valide ile mı çıkarsınız dediniz ? O kadın rahat bırakmaz ki asla :KK43:

X