Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zamana bırakılmaz tatlım, zamanla bırakılır. Kocan da seni zamanla bırakacak da bıktırmaya yıldırmaya çalışıyor. Kendi aklına kimler gitmiş önce onu söylesin.Daha sonra eşimin bir yakınıyla konuştum. Eşimle konuşmuş kendisi. Eğer ben dava açmasam o barışmayı düşünüyormuş öok zoruna gitmiş dava açmam. Aklına başkaları girdi o yüzden bu haldeyiz demiş. Zamana bırakmıştık demiş ama benim zamana bıraktığımızdan bile haberim yok tabi.
Eşim ilk hafta geldi bana. Seviyorum seni ayrılmak istemiyorum dedi. Sen iyi birisin ki kötü olsan da çocuğumun annesisin yinede ayrılmazdım senden dedi. Ama 3 yıl sabret annesinin üstüne kredi bıraktı gitti demesinler dedi. Annem zor bir kadın bazı şeyleri yaşamış yaşatmak istiyor dedi. Ben 29 yaşındayım bugüne kadar çektim halada çekiyorum dedi. Ama ben isterim ki annem razı olsun diyor. Ben kabul ettim ama sonra benim ailem ayrı ev olmazsa olmaz o kafın sana herşyi yapar dediler. Bende geri dönüp eşime düşünücem dedim. Birkaç gün sonra ben tamam dedim ama eşim ben söylediğim de düşünücem dedin şimdi de ben istemiyorum dedi. Birdaha da çocupumuz dışunda bu konuyu konuşmadık
Bence çoğu suç sizde. Başta aynı evi kabul etmişsiniz. Yetmemiş devamında aynı evde oturmayı kabul etmişsiniz. Yetmemiş evi kaynananın üstüne almışsınız. Şimdi nasıl hak iddia edeceksiniz merak ediyorum. Çözüm de yok gibi. O kaynanayla barışsanız da zor
tabii ki konuyu anladım. Niye yeni evli çift çpk zaruri durum yoksa kaynanayla otursun. Ev 3 sene sonra alınırdı. Huzurdan önemli mi? Evin kimin üstüne olduğu konusuna hiç girmeyeceğim. Suçlu suçsuz aranmamalı tamam o zaman şöyle diyelim. O eşe dönerse bu sefer suçlusu konu sahibi olur. O kaynana bıçaktan sonra neler yapar bilinmez.="Ayshecik3461, post: 50481661, member: 821349"]Siz konuyu tam olarak anlayamadiniz galiba. Öncelikle burda suçlu suçsuz aramiyoruz. Ayrıca bunların olması arkadaşımızın isteği doğrultusunda gelişmedi ki. Evlilik denen müessese güven üzerine kurulur. Bayanda nisanlisina guvenmis ve sadece 3 aylığına bu durumu kabul etmiş yani geçici olarak. Ve altınlarını da kendi geleceklerinin yuvalarinin hayri için eşine vermiş. Anladığım kadarıyla eşi kendi üstüne kredi cekemedigi için kayinvalide üstünden ev kredisi çekilmiş ve doğal olarakta ev kayinvalidenin üstüne. Sonra fırsat bu fırsat deyip kayinvalide çökmüş resmen eve.
Siz konuyu tam olarak anlayamadiniz galiba. Öncelikle burda suçlu suçsuz aramiyoruz. Ayrıca bunların olması arkadaşımızın isteği doğrultusunda gelişmedi ki. Evlilik denen müessese güven üzerine kurulur. Bayanda nisanlisina guvenmis ve sadece 3 aylığına bu durumu kabul etmiş yani geçici olarak. Ve altınlarını da kendi geleceklerinin yuvalarinin hayri için eşine vermiş. Anladığım kadarıyla eşi kendi üstüne kredi cekemedigi için kayinvalide üstünden ev kredisi çekilmiş ve doğal olarakta ev kayinvalidenin üstüne. Sonra fırsat bu fırsat deyip kayinvalide çökmüş resmen eve.
Tabii ki çocuk çok güzel bişey. Insanlar da kimin çocuk yaptığına karışmaz hatta normalde kimin çocuk yapmadığına karışırlar. Ama burda söylenmek istenen evlilik oturmadan bir şeylerden emin olmadan çocuk yapılmaması gerektiği. Çok sonra boşanan çiftlerin örnek verileceği konu değil.="masal0303, post: 50482118, member: 821183"]Çok şükür çalışıyorum. Annem çocuğuma da bakıyor. Ama vicdan işte o izin vermiyor. Çevreme baktığım da benim çocuğum neden babasız büyüsün diyor insan ilk başta yaşanan kötülükler gözümü karartıp sabrımı taşırdı ama işte çocuğum için katlanmalıydım belkide. Beni gören herkes bir hastalığa mı yakalandın diyordu çok kötü olmuş eriyip bitmiştim resmen şimdi görenler koca sana yaramamış bak ayrılınca kendine geldin toparlandın diyorlar. Çocuğuma iyi bir hayat sunmak istiyorum tek korkum ya yapazsam oluyor. Ben çocuğumu görünce bütün dertlerimi unutuyorum onun bir gülüşü herşeye bedel
Merhaba arkadaşımMerhaba arkadaşlar,
Ben 3 yıllık evliyim. Kaynanamın kendine ait bir gecekondusu var. Ve kocasından da emekli maaşı alıyor kayınpederim rahmetli olmuş. Bana en başında eşimin ailesi 3-4 ay kaynanamla oturmayı bu süreçte ev bulup takılarımı da bozdurup ev almayı teklif ettiler kısa bir süre için kiraya gitmeye değmez dediler bende kabul ettim. Biz tam 3 ay sonra evimizi aldık ancak kayınvalidem de bizimle geldi ve bana hiç birşey danışılmadı bile. Ayrıca eşime kredi çıkmaz dedikleri için tüm takılarımı verdim ve böylelikle ev kaynanamın üzerine yapılmış oldu. Bu süreçte de çok kötü şeyler yaşadım kaynanam yediğime, içtiğime, giydiğime, herşeyime karışıyordu ve ailemin de evime gelmesini istemiyordu. Sadece hamilelik sürecimde çok iyiydi bana karşı. Bebeğim 3 aylık olduktan sonra yine başladı uğraşları. Ayrı eve çıkmamıza izin vermiyor eşime hakkını helal etmeyeceğini, evlatlıktan reddedeceğini, mezarına bile gelmemesini söylüyor o böyle yapınca eşimde bırakamıyor. Bende en sonunda dayanamadım ve bebeğimi de alıp evi terk ettim. 5 ay olucak terk edeli ama eşimden ses seda yok ilk başlarda 3 yıl sabret 3 yıl sonra ayıralım evimizi diyordu kredi bitsin diyordu ben kabul etmedim. Çünkü evi terk ettiğim gün kaynanam bıçakla falan saldırdı etrafına benim ailem de bunu görünce tabi biz seni bir daha bırakmayız ayrı gidersen olur dedi.. Ama ben eşimi özlüyorum ve 1,5 yaşında oğlum var belimi bükende bebeğim zaten. Ama ne yapmalıyım eşime ben mi bir adım atsam yoksa beklesem mi biraz daha duyan herkes inanamıyor siz birbirinizi çok seviyordunuz nasıl olur diye şaşıyorlar ve eşimin ileride çok pişman olucağını söylüyorlar. Onu ilk hafta ben geri çevirdim sonrasında kabul ettim ama bu seferde o istemedi bende birdaha hiç yazmadım çok zoruma gitti söyledikleri sen o zaman istemedin şimdi de ben istemiyorum artık dedi. Ne yapmalıyım düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...