P
pisicik35
Ziyaretçi
- Konu Sahibi crnnn
aslında gitmeye değer prof dr kendisi inş vakit bulup ta giderim bir profla görüşmek en iyi sonucu alacagımızı gösterir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
100 mu:S 90 ideal bnce ama sn bılısın canım buz masajı da yap bn napıyorum bılıyon mu adacayından we nar cayından kalanı bıde serbetcı otunun suyunu buzluga atıyorum donduruyorum oyle suruyorumm faideli yanıı yap ıstersenn
CANIM100 DERKEN 100 CMDEN BAHSEDİYORUM 100 BEDENDEN DEGİLL.hihoyyyt
CANIM100 DERKEN 100 CMDEN BAHSEDİYORUM 100 BEDENDEN DEGİLL.hihoyyyt
maşallah cnm bende hafif dolgunluk harici başkada hiç bir şey olmadı anlıcagın tık yok
ne zamandır denıyosun kı hemen bırakma bencee 3-4 ay fılan yap baktın bısey olmuyo oyle bırakırsın ben 1-2 yıl daha dewam edıcem inş. Allah ın ıznıyle alkisalkisalkis
he bende yarın şerbetçi otu alim bari ne kadar ki bu otun tl si
5 tl ye epey veriyorlar
saol hayatım çok soru soruyorum biliyorum ama ne yapım sorusuzda olmuyo tadı nasıl adaçayı gibi kötümü dahamı beter yoksa 5 tl param var yarında gidip alım otlara feda olsun param sırnaşık şey
kızzzzz pisicik ücretsiz muayene edecekmiş prof bu fırsat kaçarmı ben olsam hemen giderdim bence mutlaka git
canım şerbetçi otunu içmiyorum kremim içine koyuyorum. lntromTrack ın karışımı 9 gündür yapıyorum ama tık yok onun sebebi de yanlış kremin kullanıyormuşum:kedi: onun için tekrar yapcam
bak cnm otu gögse sarmak gögsü büyütmez masaj ve içmek tamam amenna ayda en az 1 cm büyütür ama otu koymak fayda etmez bence seni üzmek istemem ama böyle.. sen yaglarla masaj yap ve çayları iç gerçekten ayda 1 cm faydasını görürsün en azındana.s.