P
pisicik35
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi crnnn
cnm 9 aya halledersin merak etme biraz çaba ve azim sadece :hooray:
hayatım yapcak bişey yok yarın araştırmaya başlıcam kalçalardan alcam gögüslere enjekte etcem yaşasın kalça yagları alkisalkisalkis
Cnm amelİyat olayı dİİl enjekteyle 45 dakkada halledİyolar neŞter falan yok yane gayet rahat ve dogal bİr ÇÖzÜm buda en azından sİlİkondan İyİdİr
ne bileyim bana doğal gelmiyor korkarım ben hoş nişanlım da asla istemiyor da :d
şanslısın cnm benim hiç bir şeyden şansım olmadı zaten nişanlımdanmı olcak ondanda olmadı ne yapalım kader işte boşver zaten aglamaklıyım
aaaaaaaaaaaaa bak çok kızdım o nasıl laflar öylelmaz: bi göğüs için bu kadar karamsarlığa değmez kesin büyütürsün zaten merak etme :sm_cool:
NEYSE TATLIM BEN ÇIKIYORUM GÜZEL SOHBETıN VE KARDEŞLıĞıN ıÇıN TŞK EDERıM KENDıMı ıYı HıSSETMıYORUM MORELLER SIFIR ıNŞ YARIN TEKRAR GÖRÜŞÜRÜZ ÖPTÜM CNM :gitme:
benimde 80b-c arasıydı , bnm de c cuk diye oturuyo üstlerden de fırtlama oluyo brzcık hatta olleygeriye kaldı sıkılaştırmak..devam ediyomusun hala tatlım
:kedi: ben de daha tam düzenli başlayamadım ama gözle görülür toparlanma var.. seksi duruyor artık çıplakkende ..benim göğüsler sivri,top top değil o yuzden sarktı galiba.. ama 1 ay geçsin bi bakalım o zaman anlıycam en çok işe yarayanı..şimdilik yosun sabunu ve yağ karışımından memnunum.. şerbetçi otu ve küçü hergün yapamıyorum
ablamınkilerde top top çok özeniyorum ya. adaçayıyla rezeneyi korkuyorum kalça büyütcek diye yada kilo aldırcak diye zaten diyetteyim kalça problemli.oldumu sende öyle bişey cnm
kendine güvenini belli ediyosun cnm hep takip ediyorum ben. ben de güveniyorum ama güvenilcek bişeyim yok objektif olarakbenimki sadece özgüven yüksekliği o kadar. göğüslere de sütyenliyken güveniyorum sadece kaydirigubbakcemile3 .