Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Arkadalar ite benim gs bytme servenim :)

cnm 9 aya halledersin merak etme biraz çaba ve azim sadece :hooray:

hayatım yapcak bişey yok yarın araştırmaya başlıcam kalçalardan alcam gögüslere enjekte etcem yaşasın kalça yagları alkisalkisalkis

hayatım yapcak bişey yok yarın araştırmaya başlıcam kalçalardan alcam gögüslere enjekte etcem yaşasın kalça yagları alkisalkisalkis

güzelim kalçalara yazık ayrıca ben ameliyata falan karşıyım herşeyin doğalı güzeldir yerimseniben

Cnm amelıyat olayı dııl enjekteyle 45 dakkada halledıyolar neŞter falan yok yane gayet rahat ve dogal bır ÇÖzÜm buda en azından sılıkondan ıyıdır

Cnm amelİyat olayı dİİl enjekteyle 45 dakkada halledİyolar neŞter falan yok yane gayet rahat ve dogal bİr ÇÖzÜm buda en azından sİlİkondan İyİdİr

ne bileyim bana doğal gelmiyor korkarım ben hoş nişanlım da asla istemiyor da

ne bileyim bana doğal gelmiyor korkarım ben hoş nişanlım da asla istemiyor da :d

şanslısın cnm benim hiç bir şeyden şansım olmadı zaten nişanlımdanmı olcak ondanda olmadı ne yapalım kader işte boşver zaten aglamaklıyım

şanslısın cnm benim hiç bir şeyden şansım olmadı zaten nişanlımdanmı olcak ondanda olmadı ne yapalım kader işte boşver zaten aglamaklıyım

aaaaaaaaaaaaa bak çok kızdım o nasıl laflar öyle lmaz: bi göğüs için bu kadar karamsarlığa değmez kesin büyütürsün zaten merak etme :sm_cool:

aaaaaaaaaaaaa bak çok kızdım o nasıl laflar öyle lmaz: bi göğüs için bu kadar karamsarlığa değmez kesin büyütürsün zaten merak etme :sm_cool:

BEN GÖGÜSLERİ KASTETMEMİŞTİM TATLIM ŞANSIMDAN BAHSETMİŞTİM HİÇ BİRŞEYDE TÜZÜM GÜLMEDİ NİŞANLIMDANDA YÜZÜM GÜLMEDİ GÖGSÜMDEN GÜLSE NE OLCAK KENDİMİ AVUTUYORUM İŞTE:çok üzgünüm:

cnm neden dertlisin nişanlından yaaa paylaşabilirsin özeldende yazabilirsin :teselli:

NEYSE TATLIM BEN ÇIKIYORUM GÜZEL SOHBETıN VE KARDEŞLıĞıN ıÇıN TŞK EDERıM KENDıMı ıYı HıSSETMıYORUM MORELLER SIFIR ıNŞ YARIN TEKRAR GÖRÜŞÜRÜZ ÖPTÜM CNM :gitme:

NEYSE TATLIM BEN ÇIKIYORUM GÜZEL SOHBETıN VE KARDEŞLıĞıN ıÇıN TŞK EDERıM KENDıMı ıYı HıSSETMıYORUM MORELLER SIFIR ıNŞ YARIN TEKRAR GÖRÜŞÜRÜZ ÖPTÜM CNM :gitme:

cnm benim yaaa hiç canını sıkma moralini bozma sonra görüşürüz sıkıntısız hayat olmuyor önemli olan sıkıntıları aza indirgeyebilmek istediğin zaman yardımcı olmaya çalışırım a.s.

crnncim senin a b c d li olarak kuplu ölçün kaçtan kaça yükseldi canım?

cnm 80b birazcık büyük geliyordu şimdi 80c den taşıyor

benimde 80b-c arasıydı , bnm de c cuk diye oturuyo üstlerden de fırtlama oluyo brzcık hatta olley geriye kaldı sıkılaştırmak..devam ediyomusun hala tatlım

benimde 80b-c arasıydı , bnm de c cuk diye oturuyo üstlerden de fırtlama oluyo brzcık hatta olley geriye kaldı sıkılaştırmak..devam ediyomusun hala tatlım

cnm benimde öyle 80 c sıkıyo artık üstten fırlıyo artık eskisi gibi devam etmiyorum yoğun birşeyler yapmıyorum küçü bıraktım zaten çoktan günde birkez yapıyorum masajı bir kezde çay içiyorum o kadar hep aksatıyorum onlarıda artık istediğim bedene çok yakınım azaltıyorum tabi göğüsler yuvarlak dimdik ve birleşik oldu herşey yolunda yani alttan 76 üsttten 96 cm küçülme olmuyor bırakınca :dance:

:kedi: ben de daha tam düzenli başlayamadım ama gözle görülür toparlanma var.. seksi duruyor artık çıplakkende ..benim göğüsler sivri,top top değil o yuzden sarktı galiba.. ama 1 ay geçsin bi bakalım o zaman anlıycam en çok işe yarayanı..şimdilik yosun sabunu ve yağ karışımından memnunum.. şerbetçi otu ve küçü hergün yapamıyorum

şerbetçi otu zor iş cnm yaa asla bana göre değil çayda iç bence rezene adaçayı benim göğüsler top top oldu yaaa yosun sabunu ve lifi hiç bırakma birde soğuk su tut benimkiler galiba ondan silikon gibi duruyo

ablamınkilerde top top çok özeniyorum ya. adaçayıyla rezeneyi korkuyorum kalça büyütcek diye yada kilo aldırcak diye zaten diyetteyim kalça problemli.oldumu sende öyle bişey cnm

ablamınkilerde top top çok özeniyorum ya. adaçayıyla rezeneyi korkuyorum kalça büyütcek diye yada kilo aldırcak diye zaten diyetteyim kalça problemli.oldumu sende öyle bişey cnm

cnm ben hiç kilo almadım ve fiziğime çok güvenirim açıkçası kalçalarda süper bi değişme yok yani

kendine güvenini belli ediyosun cnm hep takip ediyorum ben. ben de güveniyorum ama güvenilcek bişeyim yok objektif olarak benimki sadece özgüven yüksekliği o kadar. göğüslere de sütyenliyken güveniyorum sadece kaydirigubbakcemile3 .

bu da birşeydir cnm benim özgüven ne kadar yüksekse etrafındakilerde seni o kadar güzel görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…