• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Arkadalar ite benim gs bytme servenim :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi crnnn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pardon ya :s
ben anlayamıorumm bu a b c d olayını.. lütfen söylermisiniz?
suan ben 80b kullanıyorum..biras boşluk var. büyütüyiimmi ne dersniz :)
cok kolay sankide: )

ben şöle göğüslerime bakmayı cok seviorum güselmi değilmi die.. asağı doru tuttuğumda büyük görünyor böyle sallanıorlar. ama yattığımda biri bi yana öbürü bi yana ayrılıyor.dediğim gibi 80b takıorum. 169 civarı boyum ve 66 kilom var :( yani 7 kilo fazlam var.. kalcam var onu eritmem lasım napıyım yardım edin:( göğüslerim kücülüp sarkmasın istiyorum ve catlamasın...:(
ama nar cayı ve yeşil cay anldım..Elvaven cnm.. crnn arkadasımız yeşil cay eritme özelliğine sahip falan dedi. o yüzden aldım. sabah nar cayına basladım. böle aksamları yeşil cay bakalım nolcak. adacayı sartmı _?

Son düzenleyen: Moderatör:
ben geldim kızlarrrrr nerdesiniz:):)

bugün çaylarımın ve küçün hatta masajların üçüncü günü dünki agrıda geçti bakalım ne olcak

bende 75 B cup dolguluyu dolduruyorum offff nasılda ufaklar aman yhaaa

pardon ya :s
ben anlayamıorumm bu a b c d olayını.. lütfen söylermisiniz?
suan ben 80b kullanıyorum..biras boşluk var. büyütüyiimmi ne dersniz :)
cok kolay sankide: )

ben şöle göğüslerime bakmayı cok seviorum güselmi değilmi die.. asağı doru tuttuğumda büyük görünyor böyle sallanıorlar. ama yattığımda biri bi yana öbürü bi yana ayrılıyor.dediğim gibi 80b takıorum. 169 civarı boyum ve 66 kilom var :( yani 7 kilo fazlam var.. kalcam var onu eritmem lasım napıyım yardım edin:( göğüslerim kücülüp sarkmasın istiyorum ve catlamasın...:(
ama nar cayı ve yeşil cay anldım..Elvaven cnm.. crnn arkadasımız yeşil cay eritme özelliğine sahip falan dedi. o yüzden aldım. sabah nar cayına basladım. böle aksamları yeşil cay bakalım nolcak. adacayı sartmı _?

adaçayının yararı kadar zararı da var canım.internete adaçayı diye girersen arama sonuçlarına bakarsın. o yuzden ben kullanmıyorum basen büyütme riski de olduğu için. ben de 8 kilo falan vermeye çalışıyorum basenlerden . adaçayı östrojenle basen büyümesi de yapıyor. gerek yok kullanmasak da gayet başarılı sonuçlar alınıyor canım.

a b c d olayı da sırtına göre meme boyutunu kıyaslama.. a küçük , b ideal , c büyük , d çok büyük , dd ekstra büyük demek cnm

adaçayının yararı kadar zararı da var canım.internete adaçayı diye girersen arama sonuçlarına bakarsın. o yuzden ben kullanmıyorum basen büyütme riski de olduğu için. ben de 8 kilo falan vermeye çalışıyorum basenlerden . adaçayı östrojenle basen büyümesi de yapıyor. gerek yok kullanmasak da gayet başarılı sonuçlar alınıyor canım.

a b c d olayı da sırtına göre meme boyutunu kıyaslama.. a küçük , b ideal , c büyük , d çok büyük , dd ekstra büyük demek cnm

cnm benim b ama dolgulu b tam destek yani bu hangi boyuta giriyoCADIARZU

3 cm falan büyürse tam b olursun canım. bide markadan markaya kalıplar değişiyo..ben la senza kullanıyorum..alttan destek kullanıyorum ben de azcık. dik gösteriyor :D

bende 80dolgulu kullanıyorum. okdr çok büyütmek için tarifler varki hangisini yapcağımı şaşırdım ve üşendim açıkçasımirmirmirmir
arkadşım ya dediğn gibi benimde aşağı doğru iyi ama yatınca yok oluyorlar sanki:sinifsinif:
birde çok elleyince büyüyolarmış eskiler öyle derler de:jeyyar:

3 cm falan büyürse tam b olursun canım. bide markadan markaya kalıplar değişiyo..ben la senza kullanıyorum..alttan destek kullanıyorum ben de azcık. dik gösteriyor :D

bende alttan detskli kullanıyorum cnm şu an 75 b ama tam destekli bakalım:kedi:

bende rio grende kullanıyorum tatlım

elletmek büyütürmü bilmiyorum hiç elletmedim çünkikaydirigubbakcemile2ama masaj yapıyorum yaglarla 3 gün oldu bakalım

abu bu gögüsler başa bela bende yag enjekteyle büyümesi için araştırma yapcam bakalım bir kaçç dr la görüşmeyi düşünüyorum

faydası olursa bu yağların banada yazarsın canım. 3 ay 4 ay anlamam ben sabırsız biriyim. en geç 1 ayda toparlanmalı yoksa işime yaramaz :umursamaz:
hihiihihkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar şimdi şöle yapsak olur mu :) gün içinde nar çayı ada çayı rezene çayı falan içsek hergün...ayrıca sabah akşam küç yesek yemek güç olcak herhalde :)) sonrada duştan sonra çilek yağıyla masaj yapsak haftada iki üç kere falan...bu program iyi sanırım demii....bu arada ben krem almıştım daha önceden onuda kullanıyorum longda kremi o da var işin içinde...başlamıştım 2 hafta falan oldu bırakmak istemiom şimdi gerçi hiç bişi yok bi his yok daha ama olsun umut dünyası :)))

arkadaşlar şimdi şöle yapsak olur mu :) gün içinde nar çayı ada çayı rezene çayı falan içsek hergün...ayrıca sabah akşam küç yesek yemek güç olcak herhalde :)) sonrada duştan sonra çilek yağıyla masaj yapsak haftada iki üç kere falan...bu program iyi sanırım demii....bu arada ben krem almıştım daha önceden onuda kullanıyorum longda kremi o da var işin içinde...başlamıştım 2 hafta falan oldu bırakmak istemiom şimdi gerçi hiç bişi yok bi his yok daha ama olsun umut dünyası :)))

cnm ya biliyosunki fazla östrojen içeren maddeleride tüketmek çok zararlı herşeyin fazlası zaararrr unutma bebemmafoldumbenbende 1 ay içinde büyütmek için neler vermezdim inan ama olmuyo işte

faydası olursa bu yağların banada yazarsın canım. 3 ay 4 ay anlamam ben sabırsız biriyim. en geç 1 ayda toparlanmalı yoksa işime yaramaz :umursamaz:
hihiihihkaydirigubbakcemile3

cnm keşke 1 ay olsa benimde 9 ay sonra düğünüm var ya ben ne yapım araştırmaya devam ediyorum hala:delphin:

cnm keşke 1 ay olsa benimde 9 ay sonra düğünüm var ya ben ne yapım araştırmaya devam ediyorum hala:delphin:

öfff öff:sinifsinif:
insanın göğsünün küçük olması bi kusur mu acepfisfisfis
birde küçültmeye çalışanlar yok mu:kızgın:
kıskanıyorum kiii:dilcikar:

Back