Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hiç anlamıyorum bu kürtaj olanları veya doğurup sokağa bırakanları nasıl kıyabiliyorlar..
kızlar benimde 6 gün kaldı adetime dün sabah felaket mide bulantım vardı ama bugün birşeyim yok diğer belirtilerin çoğunuda yaşıyorum 25 aydır uğraşıyorum bu 26. ayım olmazsa çok üzülcem ama yola devam tabi.bu arada gurbetten sana bi soru akıntının kesilmesi gebelik belirtisi demişsin bu akıntı ne zaman kesiliyor yumurtlama günündemi akıntı gelmiyor yoksa hemen yumurtlamadan sonramı kesiliyor ayy kafam karıştı ya kafamçokkarıştı
offff şu adetim olmasada bayramdan sonra bi test yapsam ve pozitifi görsem bu aydanda umutluydum ama ne bileyim bir yandan evet diyorum bir yandan unut diyorum manyak oldum valla.
bayanlar merabalar öncelikle umaraım rabbim burdaki herkese bebiş haberlerini nduymayı nasip eder
ben gecen ay boş gebelik gecirdim ve kürtajla sonlandı 7 haftalıktı buayda çalışmamın sakıncası olmadığını söledi doktor 1 hafta bekledik sonra takvim yöntemiyle eşimle oldum ve şuan 9 gün var eadetime ama bende feci kasıkta batmalar idararda renk deişikliği vede hafif bulantı var bakalım hayırlısı artık baş dönmeside çok oluyor bu arada
canım hayırlısı olur inşallah. İsteyen herkes hamiledir..
aaa sen tecrübelisin o zaman
daha çabuk farkedebilirsin hamile olduğunu
düşün bakalım ilk hamileliğinde ne olmuştu şimdi ne oluyor :))
aysima04, cubuk_kraker, MZDEM, tatlişoğlum hepinize selamlar bu arada :)a.s
ben hiç anlamıyorum bu kürtaj olanları veya doğurup sokağa bırakanları nasıl kıyabiliyorlar..
tatlişoğlum bende 16 eylülü bekliyorum ama ben bayramdan sonrasını beklemicem en fazla cumartesi olmadı pazar sabahı halledicem
canım Rabbim hakkında hayılırsını versin inşallah en kısa zamanda olur. şu mübarek ramazan hürmetine çok dua edelim.. bu arada aynı gün adetimiz ama ben bayramdan sonrayı beklemek istemiyorum erkenmi olur acaba.. idrar testi için 1-2 geçtikten sonra yapayım diyorum..(tabi geçerse)
selamlar canım hoşgeldin
ayyy belki bayrama sevinçli haberle gireriiiiiiiiiiiiz inşallaaaaaaaaaaaaaaah