• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kızlar benimde 6 gün kaldı adetime dün sabah felaket mide bulantım vardı ama bugün birşeyim yok diğer belirtilerin çoğunuda yaşıyorum 25 aydır uğraşıyorum bu 26. ayım olmazsa çok üzülcem ama yola devam tabi.bu arada gurbetten sana bi soru akıntının kesilmesi gebelik belirtisi demişsin bu akıntı ne zaman kesiliyor yumurtlama günündemi akıntı gelmiyor yoksa hemen yumurtlamadan sonramı kesiliyor ayy kafam karıştı ya kafamçokkarıştı
offff şu adetim olmasada bayramdan sonra bi test yapsam ve pozitifi görsem bu aydanda umutluydum ama ne bileyim bir yandan evet diyorum bir yandan unut diyorum manyak oldum valla.

canım Rabbim hakkında hayılırsını versin inşallah en kısa zamanda olur. şu mübarek ramazan hürmetine çok dua edelim.. bu arada aynı gün adetimiz ama ben bayramdan sonrayı beklemek istemiyorum erkenmi olur acaba.. idrar testi için 1-2 geçtikten sonra yapayım diyorum..(tabi geçerse)

benimde 2 olacak ama bende merakla bekliyorum ilkinde beklemiyordum 4 gün geçmişti test yaptık çıktı en çok göğüslerim şiip ağrımışti birde mide kazınması oluyordu..

bayanlar merabalar öncelikle umaraım rabbim burdaki herkese bebiş haberlerini nduymayı nasip eder

ben gecen ay boş gebelik gecirdim ve kürtajla sonlandı 7 haftalıktı buayda çalışmamın sakıncası olmadığını söledi doktor 1 hafta bekledik sonra takvim yöntemiyle eşimle oldum ve şuan 9 gün var eadetime ama bende feci kasıkta batmalar idararda renk deişikliği vede hafif bulantı var bakalım hayırlısı artık baş dönmeside çok oluyor bu arada

canım hayırlısı olur inşallah. İsteyen herkes hamiledir..

RABBıM TÜM ıSTEYENLERE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASıP ETSıN ıNŞALLAH AMıııııNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq:

RABBİM TÜM İSTEYENLERE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH AMİİİİİNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq:

canım hayırlısı olur inşallah. İsteyen herkes hamiledir..

AMİN CANIM AMİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNN İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tatlişoğlum bende 16 eylülü bekliyorum ama ben bayramdan sonrasını beklemicem en fazla cumartesi olmadı pazar sabahı halledicem

tatlişoğlum bende 16 eylülü bekliyorum ama ben bayramdan sonrasını beklemicem en fazla cumartesi olmadı pazar sabahı halledicem

canım zaten pazar günü bayram erken yaptırma bence belki çok net çıkmaz üzülebilirsin..geçsin 4 5 gün öyle yaptır derim ben.... benim 2. olacak bakalım olursa..

canım Rabbim hakkında hayılırsını versin inşallah en kısa zamanda olur. şu mübarek ramazan hürmetine çok dua edelim.. bu arada aynı gün adetimiz ama ben bayramdan sonrayı beklemek istemiyorum erkenmi olur acaba.. idrar testi için 1-2 geçtikten sonra yapayım diyorum..(tabi geçerse)

teşekkür ederim canım rabbim sana hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin 1 2 gün geçince hatta adetten 2 3 gün öncede yapabilirsin belli oluyor zaten ama ben artık yapmaya korkuyorum bekleyeceğim 16 sında olmazsa 1 hafta daha bekleyeceğim çünkü bazen beyin gebeliğe şartlanınca adette geçikiyor ama 1 hafta geçtikten sonra testi yaparım.

Back