Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah hamılesındır canım bende cok heyacanlıyım yarın testını yaptır yazarsın bıze ınsallah mujdelı haberdır
ayy inşallah berfinnn ağzın bal yesinnn ne güzell söylüyorsunn
iştahımda çok açık yaaa bi tatlı yiyorum bi tuzluuu sık sık acıkıyorummm
hadi en kısa zamanda kavuşalım bebişlere:CüvCüv:
arkadaşlar bende 3 gündür inanılmaz bir üşüme şu anda ofiste yelek hırka oturuyorum herkes kısa kolu aralıklarla karnımın sol tarafında ağrı ama bu bazen off dedirtcek kadar çok oluyor aşırı gaz ve benki ömrümde 1-2 defa kabız olmuşumdur kabız oldum..dün yemekten sonra koltukta uyuya kalmışım..sürekli uyumak istiyorum.bu arada adetime 6 gün kaldı 16 Temmuzu bekliyorum. kısmet Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..
arkadaşlar bende 3 gündür inanılmaz bir üşüme şu anda ofiste yelek hırka oturuyorum herkes kısa kolu aralıklarla karnımın sol tarafında ağrı ama bu bazen off dedirtcek kadar çok oluyor aşırı gaz ve benki ömrümde 1-2 defa kabız olmuşumdur kabız oldum..dün yemekten sonra koltukta uyuya kalmışım..sürekli uyumak istiyorum.bu arada adetime 6 gün kaldı 16 Temmuzu bekliyorum. kısmet Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..
insallah canım benım daha 4 gunum var gecmıyor yanı stres ıyı degıl dıyolar ama gelde ıcıme anlat yarın guzel haberlerını beklıyoruz
hadi hayırlısı canımmm inşallah hamilesindirkaydirigubbakcemile5
ayy evet yaa benim daha ilk ayım ve hemen stres yaptımm ama gelde içime anlat valla,dayanamıyorum napayımmm kaydirigubbakcemile3
dua edinde yarın gelmesin kırmızılar,hatta c.tesi pazarda gelmesin ve ben test yapayımmmm
ayy varya şeytan diyo git test al yappp ama yok dayancammm yaa dayancammm
yani inşallahkaydirigubbakcemile3
mzdem cım heyecanlandırmak ıstemem ama kabızlık bıldım kadarıyla belırtı dıyorlar
inşallah bakalım 6 gün kaldı kendimi çok da fazla umutlandırmak istemiyorum hihoyyyt daha ilk ayım benim bu ay bıraktım yasmin kullanıyordum ama olur mu olur..
canım kan testı yaptırsan cıkar tahmın edebılıyorum yasadıgın stersı en ıyısı kanda baktır derım bugun en azından su stres gıder bende 2 gun sonra baktıracagım uyuyamıyorum
benım bu 2.cocuk olucak ama hıc fark etmıyor hep aynı heyacan