• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

benimde 4-5 gün var 12 gündür göğüsler şiş ve çok hassas belimde ve kasıklarımda agrım var inaşşallah hepimiz çif çizgiyi görürüz

benimde adetime 4 gün var ama akıntılarım arttı özellikle sağ ve sol kasıklarımda sürekli bir ağrı var bel ağrılarım çok fazla acaba adet belirtisimi yoksa hamile olabilirmiyim gögüslerde hiç bişey yok bakalım hayırlısı

benim de adetime 4 gün kaldı ama hiç bi belirti yok hiç birsey hissetmiyorum sancım da yok bu dönemler cok kötü yaa Çok üzgünüm çoook

merhaba kızlar adetime 1 hafta var (16 eylül) bu sabah saat 6 da eşimi uğurlarken midemde ekşime gibi bir bulantı başladı halen var sabahki kadar şiddetli değil.
sahurda sadece kahvaltı yiyorum dokunacak bir şeyde yemedim yani her zaman sahur yapıyorum ve her zaman eşimi saat 6da uğurluyorum ve ilk defa bugün mide bulantım oldu kusacakmış gibi ağzımda uyuşma oldu ama hiçbirşey çıkmadı şuanda karın ve mide bölümlerimde ve bazen sol kasığımda karmplar oluyor gögüslerim şiş ve dokunamıyorum sanki yumurtlama günümdeymişim gibi akıntımda oluyor su gibi ve oruçlu olmama rağmen sık sık idrara çıkıyorum 2 eylül yumurtlama günümdü ve ben o günü çok iyi değerlendirdim hiç umutlanmak istemiyorum sonra çok üzülüyorum ama yinede sizlerle paylaşmak istedim belki bana birşeyler söyler yardımcı olursunuz diye.

:sinifsinif:kızlar benimde gögüslerim şişti belim kasıklarım agrıyo gögüslerimde damar belirdinlikleri var ama fazla degil çok sık idrara çıkıyom idrarım koyu ve kokulu acaba hamilemeyim adetime 4 gün var test almadım çünki gecen hafta yaptım çıkmadı cesaret edemiyorum teste ne olur akıl verin

canım benim benimde 16 eylül ama sağ kaSIĞIMA GİREN ARA ARA kramptan başka hiçbir belirti yok göğüslerim falan hassaslaşmadı akıntımda yok inşallah sende bende mutlu haberler verebiliriz.

inşallah hamişsindir kızlar :1hug: ve teker teker hepinizden guzel haberler alırız :1hug:

Ya benımde normalde yarın ama ne olcak bılmıyorum ben bu ay ılaÇ kullandım duphaston dıye o p.tesı gıttı ama gelen gıden yok gÖgÜslerım sızlıyo karnım Çok ŞıŞ arada sancı gelıyo ama ınŞ.adet ıÇın deĞıldır

benim de son 4 gün ve en uzun 4 gün. göğüsler şiş karında kramplar ve şimdiye kadar hiç olmamış çok değişik ve yoğun akıntılar...

aslında her ay farklı bir belirti oluyo artık onlara kanmak istemiyorum ama inşallah bu seferkiler kandırmaz beni

Allah isteyen tüm kullarına hayırlı evlarlar nasip etsin inşallah

ınŞ.canım bende Öyle aldanmak ıstemıyorum benım gÖgÜslerım cayıp sızlıyo dokunulmuyo bıde etrafı ÇatlamıŞ gÖgÜslerımın bugÜn belımde sızlıyo

Ya benİmde normalde yarın ama ne olcak bİlmİyorum ben bu ay İlaÇ kullandım duphaston dİye o p.tesİ gİttİ ama gelen gİden yok gÖgÜslerİm sızlıyo karnım Çok ŞİŞ arada sancı gelİyo ama İnŞ.adet İÇİn deĞİldİr

inşallah hamişsindir ve yarın guzel haberlerle gelirsin canım :Saruboceq::Saruboceq:

benim de son 4 gün ve en uzun 4 gün. göğüsler şiş karında kramplar ve şimdiye kadar hiç olmamış çok değişik ve yoğun akıntılar...

aslında her ay farklı bir belirti oluyo artık onlara kanmak istemiyorum ama inşallah bu seferkiler kandırmaz beni

Allah isteyen tüm kullarına hayırlı evlarlar nasip etsin inşallah

amin canım :Saruboceq::Saruboceq: inşallah hamişsindir :Saruboceq::Saruboceq:

aaaaaaaa demeyin öle bende kaptırdım kendimi 5 günüm var..
kaç gündr göğüslerim şiş karnım şiş belim karnım ağrıyo bunlar hep adet belirtim fark yok ama bu ay erken ve fazla hissettim belirtileri bi de akıntım yoktu arkadaşa dr u akıntı kesilmesi de hamilelik belirti demiş bi o heveslendirdi beniiii

regl olmamak için bu kadar dua edeceğimi hiç düşünmemiştim

ya niye bu kadar heyecanlanıyorum daha ilk aydan böle olursam naparım ben

allahım umarım hiç beklemeden çocuk sahibi olurum yoksa ben bu heyecanla kesin kalpten giderimakannehir

benimde yarın olmam lazım ama bakalım normalde göğüslerim çok acırdı adet olacağım zaman ama bu sefer öle çok acıma yok hafif acıyo,bel ağrım 15-20 gündür var
alt karnım şiş ve çok fazla gaz var karnımda bide dün midem yandı ve midem çok şişşşş
ayyy çok merak ediyorum allahım hayırlısını versin:CüvCüv:

Canım sanki beni tarif ediyon belirtilerinle. benimde yarın adet tarihim..ama dün akşam eczaneden test aldım yaptım negatif çıktıı :(( ama halen belirtiler devam ve adet olmadım..benim akıntım da yok..bide sol kasık tarafıma sancı saplanıyo ara ara..adet tarihimi 5 gün geçeyim bi daha test yapayım diyorum negatif çıkarsa bi 3 gün sonrada kan testi yaptırırım ondada çıkmazsa artık dr umun yoluna düşerim artıkk..hakkımızda hayırlısı..:ecrin_bebek: :Saruboceq: :CüvCüv:

kızlarr benımde 4 gunum var ama sımdı olacakmısım gıbı hıssedıyorum sag kasıgımda agrı var bıde bazen usume gelıyo sonrada terleme ayy psıkolojıkmı dıyorum bazen. belırtımı dersınız

benim adetime 7 gün var benim belirtilerim çok fazla belim kasıklarım hatta bacaklarıma vuruyo göğüslerim çok ağrıyo dün gece uyuyamadım özelliklede sağ kasığım geçen sistit olmuştum yinemi öyle acaba yoksa başka bişeymi çok merak ediyorum ve çok istiyorum

Canım sanki beni tarif ediyon belirtilerinle. benimde yarın adet tarihim..ama dün akşam eczaneden test aldım yaptım negatif çıktıı :(( ama halen belirtiler devam ve adet olmadım..benim akıntım da yok..bide sol kasık tarafıma sancı saplanıyo ara ara..adet tarihimi 5 gün geçeyim bi daha test yapayım diyorum negatif çıkarsa bi 3 gün sonrada kan testi yaptırırım ondada çıkmazsa artık dr umun yoluna düşerim artıkk..hakkımızda hayırlısı..:ecrin_bebek: :Saruboceq: :CüvCüv:

ayy benimde ayaklarım üşüyor,akşamları baya üşüyorum
benim sağ kasığımda ağrı var,belimde ağrıyor,test eğer günüm geçerse yapıcam
bakalım inşallah gelmez yarınnn ayy çok heycanlıyımmmmmmmmm:sm_cool:

ayy benimde ayaklarım üşüyor,akşamları baya üşüyorum
benim sağ kasığımda ağrı var,belimde ağrıyor,test eğer günüm geçerse yapıcam
bakalım inşallah gelmez yarınnn ayy çok heycanlıyımmmmmmmmm:sm_cool:

canım pekı adet oncesı belırtılerınde boylemıydı yanı bu ay degısıklıklerınmı bu belırtıler

karnımda ağrım falan olmazdı ancak adetim başladığı gün olurdu ağrım
üşümem olurdu
ama mide problemim olmazdı
ve göğüslerim şu ankinden daha çok acırdı ve daha önce başlardı acıması bu ay daha çok az acıyor adet günüm yarın olmasına rağmen
bacaklarım aşırı ağrıyor mesela oturup kalkarken resmen kemiklerim ağrıyor
hani yaşlılar nasıl oturup kalkarken oyyy falan yaparlar aynı o durumdayım yani
birde aşırı bir gaz var hem midemde hem bağırsaklarımda
ilk defa böyle bişey yaşıyorum:uhm:

kafam çok karıştı yanii adet belirtisimi acaba diyorum,kendimimi kandırıyorum diyorum psikolojikmi diyorum ama değil yaniii ayy blmiyorum umutlanmakta istemiyorummm ama kendimede engel olamıyorumkii:kedi:

Back