Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm arkadaslar benimde adet gunume 4 gun kaldi ama olmayi hic mam hic istemiyorum in olmamda bebisim olur allah buyuk
canım çok teşekkürler, şimdi daha iyiyim moral olarak. fakat kasıklarımda çok şiddetli ağrılar var özellikle sağ tarafta uyutmuyor beni neden acaba? doktora gitsem mi geçer mi bilemiyorumçok üzüldüm canım yaaaaa :çok üzgünüm: gecmiş olsun a.s.:teselli: kendini toparlamaya calıs canım guclu ol :teselli:
teşekkürler canım...kavuştuğunu kaybetmek mi daha zor hiç olmaması mı bilemiyorum.gelsin artık bebişler sağlıklı olsunlar da bizi üzmesinler :)canımm benimm çok geçmiş olsun. benimki umudu biraz daha ertelemek,seninki kavuştuğunu tekrar kaybetmek.. allah sabır versin arkadaşım yenisiyle yüzünü güldürsün inş.:Saruboceq:
saol canım, haklısın Allah herkese sağlıklı evlat verir inş.nazela benim ağrılarım hala geçmedi 8 gün geçti düşüğün üzerinden..sende de böyle olmuşmuydu? kasık ağrılarım geçmiyor...pınarım çok geçmiş olsun canım, bende temmuz ayında düşük yapmıştım acını anlıyorum tatlım... üzülme demek boş ben hala üzülüyorum aylar olmasına rağmen... yanlız canım eğer bebekde genetik bir problem varsa vücut gebeliği kendiliğinden sonlandırma yolunu tercih ediyor yani doğal seleksiyon... o nedenle sorunlu bir evlada sahip olmaktansa rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin sana ve bizlere canım...
canım çok teşekkürler, şimdi daha iyiyim moral olarak. fakat kasıklarımda çok şiddetli ağrılar var özellikle sağ tarafta uyutmuyor beni neden acaba? doktora gitsem mi geçer mi bilemiyorum
benimde yarın olmam lazım ama bakalım normalde göğüslerim çok acırdı adet olacağım zaman ama bu sefer öle çok acıma yok hafif acıyo,bel ağrım 15-20 gündür var
alt karnım şiş ve çok fazla gaz var karnımda bide dün midem yandı ve midem çok şişşşş
ayyy çok merak ediyorum allahım hayırlısını versin:CüvCüv:
benımde bugun yarın olmam lazım ama hıc belırtım yok adet ıcın
arkadaşlar benimde 16eylül adet tarihim.normalda adetlerim agrılı olur ve önce başlar agrılarım.ama şimdi kasıklarım belim ve sag bacagımda agrı var.inş hepimizin istedigi olur.bakalım 16eylül piyangosu kime gülecekkkk :)))