• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

slm arkadaslar benimde adet gunume 4 gun kaldi ama olmayi hic mam hic istemiyorum in olmamda bebisim olur allah buyuk

adetime 7 gün var ama 4 gündür meme uçlarımda acı var bugüne kadar hiç böyle olmamıştı karnımda devamlı gaz ve belimde agrı var

çok üzüldüm canım yaaaaa :çok üzgünüm: gecmiş olsun a.s.:teselli: kendini toparlamaya calıs canım guclu ol :teselli:
canım çok teşekkürler, şimdi daha iyiyim moral olarak. fakat kasıklarımda çok şiddetli ağrılar var özellikle sağ tarafta uyutmuyor beni neden acaba? doktora gitsem mi geçer mi bilemiyorum

canımm benimm çok geçmiş olsun. benimki umudu biraz daha ertelemek,seninki kavuştuğunu tekrar kaybetmek.. allah sabır versin arkadaşım yenisiyle yüzünü güldürsün inş.:Saruboceq:
teşekkürler canım...kavuştuğunu kaybetmek mi daha zor hiç olmaması mı bilemiyorum.gelsin artık bebişler sağlıklı olsunlar da bizi üzmesinler :)

pınarım çok geçmiş olsun canım, bende temmuz ayında düşük yapmıştım acını anlıyorum tatlım... üzülme demek boş ben hala üzülüyorum aylar olmasına rağmen... yanlız canım eğer bebekde genetik bir problem varsa vücut gebeliği kendiliğinden sonlandırma yolunu tercih ediyor yani doğal seleksiyon... o nedenle sorunlu bir evlada sahip olmaktansa rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin sana ve bizlere canım...
saol canım, haklısın Allah herkese sağlıklı evlat verir inş.nazela benim ağrılarım hala geçmedi 8 gün geçti düşüğün üzerinden..sende de böyle olmuşmuydu? kasık ağrılarım geçmiyor...

pinarcım çok çok geçmiş olsun. Allah sabır versin.
Sen en azından hamile kalmayı başarabiliyorum diye düşünebilirsin sonuç elbette üzücü, ama ben ne zaman bunu görücem hiç bilmiyorum. Sanırım en kötüsü umudun kalmaması. Çok yorgunum, 13 aydır her ay oldu mu acaba sorusuyla beklemekten bıktım. Bu ayda olmadı olmadı olmadı. Daha ne zamana kadar böyle gider, daha ne kadar dayanırım onuda bilmiyorum. Karamsarlığım diz boyu...

canım çok teşekkürler, şimdi daha iyiyim moral olarak. fakat kasıklarımda çok şiddetli ağrılar var özellikle sağ tarafta uyutmuyor beni neden acaba? doktora gitsem mi geçer mi bilemiyorum

dusukten dolayı oluyordur o agrılar canım yakında gecer herhalde ama dayanılamayacak gibiyse doktora git belki agrı kesici falan verir canım :teselli:

:sinifsinif:kızlar benimde gögüslerim şişti belim kasıklarım agrıyo gögüslerimde damar belirdinlikleri var ama fazla degil çok sık idrara çıkıyom idrarım koyu ve kokulu acaba hamilemeyim adetime 4 gün var test almadım çünki gecen hafta yaptım çıkmadı cesaret edemiyorum teste ne olur akıl verin

merhaba kızlar adetime 1 hafta var (16 eylül) bu sabah saat 6 da eşimi uğurlarken midemde ekşime gibi bir bulantı başladı halen var sabahki kadar şiddetli değil.
sahurda sadece kahvaltı yiyorum dokunacak bir şeyde yemedim yani her zaman sahur yapıyorum ve her zaman eşimi saat 6da uğurluyorum ve ilk defa bugün mide bulantım oldu kusacakmış gibi ağzımda uyuşma oldu ama hiçbirşey çıkmadı şuanda karın ve mide bölümlerimde ve bazen sol kasığımda karmplar oluyor gögüslerim şiş ve dokunamıyorum sanki yumurtlama günümdeymişim gibi akıntımda oluyor su gibi ve oruçlu olmama rağmen sık sık idrara çıkıyorum 2 eylül yumurtlama günümdü ve ben o günü çok iyi değerlendirdim hiç umutlanmak istemiyorum sonra çok üzülüyorum ama yinede sizlerle paylaşmak istedim belki bana birşeyler söyler yardımcı olursunuz diye.

canım benim benimde 16 eylül ama sağ kaSIĞIMA GıREN ARA ARA kramptan başka hiçbir belirti yok göğüslerim falan hassaslaşmadı akıntımda yok inşallah sende bende mutlu haberler verebiliriz.

benim de adetime 4 gün kaldı ama hiç bi belirti yok hiç birsey hissetmiyorum sancım da yok bu dönemler cok kötü yaa Çok üzgünüm çoook

fen_ci inş ikimizinde bebeği vardır ben çok istiyorum 26 aydır bunun peşindeyim umutlanmakta istemiyorum çok dua ettim şu mübarek günlerde ama ne bileyim eşime hiç bir şey söylemedim oda üzülüyor sonra bekleyeceğim artık bayrama kadar adet olmazsam test yaparım olursamda oruçtanmış der geçerim.

benimde adetime 4 gün var ama akıntılarım arttı özellikle sağ ve sol kasıklarımda sürekli bir ağrı var bel ağrılarım çok fazla acaba adet belirtisimi yoksa hamile olabilirmiyim gögüslerde hiç bişey yok bakalım hayırlısı

arkadaşlar benimde 16eylül adet tarihim.normalda adetlerim agrılı olur ve önce başlar agrılarım.ama şimdi kasıklarım belim ve sag bacagımda agrı var.inş hepimizin istedigi olur.bakalım 16eylül piyangosu kime gülecekkkk :)))

benimde yarın olmam lazım ama bakalım normalde göğüslerim çok acırdı adet olacağım zaman ama bu sefer öle çok acıma yok hafif acıyo,bel ağrım 15-20 gündür var
alt karnım şiş ve çok fazla gaz var karnımda bide dün midem yandı ve midem çok şişşşş
ayyy çok merak ediyorum allahım hayırlısını versin:CüvCüv:

benimde yarın olmam lazım ama bakalım normalde göğüslerim çok acırdı adet olacağım zaman ama bu sefer öle çok acıma yok hafif acıyo,bel ağrım 15-20 gündür var
alt karnım şiş ve çok fazla gaz var karnımda bide dün midem yandı ve midem çok şişşşş
ayyy çok merak ediyorum allahım hayırlısını versin:CüvCüv:

amin canım inşallah hamişsindir :Saruboceq::1hug:

benımde bugun yarın olmam lazım ama hıc belırtım yok adet ıcın

inşallah kırmızılar gelmez hamiş olursun canım :Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar benimde 16eylül adet tarihim.normalda adetlerim agrılı olur ve önce başlar agrılarım.ama şimdi kasıklarım belim ve sag bacagımda agrı var.inş hepimizin istedigi olur.bakalım 16eylül piyangosu kime gülecekkkk :)))

inşallah hamişsindir canım :Saruboceq::Saruboceq:

Back