arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

inşallah canım zaten belli bişey yok henüz.nasılsın sen yorgunsun tabi sorduğum soruya bak benimde....

inş tatlım uykumun gelmesini bekliyorum vurup kafayı yatıcam gelene kadar sızlerle sohbet edem biraz sen de ne var ne yok kırmızılar geldimi canım ya
klava:

ninik nasılsın

İYİYİM CANIM YA SEN İÇİNİ FERAH TUT İNŞALLAH BEKLENİLEN OLUCAK CANIM....
NASIL OLDUĞUNU TAHMİN EDEBİLİYORUM TATLIM YA EN GÜZEL DUYGULARDAN BİRİ İŞTE BUDA....HADİ BEKLİYORUZ HABERİNİhihoyyytŞURDA Bİ BAYRAM HAVASI OLSUN

Arkadaşlar aranızda farlutal adet söktürücü kullanan oldumu 45 gündür regli görmüyorum ve 3 gün önce doktorum bu ilacı verdi reglimin 3. gününde hormon testleri yapılcak ama hapa başladığımdan beri sağ yumurtalığım ağrıyor henüz adet belirtisi yok zaten hap bittikten 3-4 gün sonra hastalanırsın demişti ama bu yumurtalık ağrısı normal mi acaba?

benimde adetime 6 gün kaldı allahım duy sesimi ne olur bana ve tüm isteyenlere nasip et inşallah bizde hamileyizdir allahım inşallah bu ay hamileyimdir:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…