canım kendini hiç üzme.. benim eşimin teyze kızının çocuğuna aynı teşhis konuldu... konuşmuyordu..sebep olarak ta tv karşısında fazla durmasından olduğunu söylediler... ama tedavisi var ... onlar sıfr çocukları için yaşadıkları yeri bırakıp ankaraya gittiler.. orda okulu herşeyi ayrı ydı.. ve oda hemen hemen üç yaşındaydı... erken teşhis önemli... mesala biz ismini söylüyorduk bizi duymuyordu o çoçuk.. ama şimdi normal bir çocuk şu an 9 yaşında ve herşeyi normal... şu an için sonuç ne çıkarsa çıksın üzülme diye söylüyorum.. yani inşallah temiz çıkar tahlilleri.. ama çıkmazsa bile tedavisi var... büyük şehirlerde imkanlar fazla oluyor..yaşadığınız yeri bilmiyorum ama.. bizimki yıllarca rehabilitasyon merkezlerine gitti... şimdi artık normal okula gidiyor
evet canım ben izmirdeyim burda yaşıyoruz.dün yengem bir doktor bulmuş ist.ama zaten haftaya istanbula gidecekti gidince onunla görüşücek izlenicek programdan falan bahsetmiş işte inşallah halledicebilecek bişey gibi bahsetmiş sorun varsa bile 2-3 hafta sürüyor bizim tedavimiz demiş yani yengem bahsetmiş biraz şöyle bi çocuk falan diye oda ona dayanarak anlattığınız gibiyse 2-3 haftada normal yaşıtları gibi olur demiş.dün yapılamamış.beyin tomografisi çekilecekmiş bu teşhisi koymak için bizim velete ilaç vermişler uyutmak için uyumamış bir türlü bugn gidicekler tekrar.