selam arkadaslar size birsey sormak ıstıyorum yumurtlama donemınde kasıklarda agrı olurmu lutfen benı bılgılendırırsenız sevınınım
merhaba arkadaşlar;
aranıza yeni katıldım. bende bebek çok istiyorum.son adetim 13.05.2009. hala adet olmadım. 3 gün geçtikten sonra test yaptım negatif çıktı. 4.günü kan testi yaptırdım negatif çıktı. doktorumu aradım. biraz daha beklememi söyledi.geç oluşabilir dedi. belimde çok sancı var ve aşırı halsizim. ksenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamaasıklarımda ağrı var. adet olucam galiba(((
Ninik canım geçmişolsun İnşallah pazartesi güzel haberler alırsın sana ilaç olur
ninik cok tesekkur ederım bılgılendırdıgın ıcın 16 sı ıle 23 ü arası benım yumurtlama gunlerım dualarım sızınle lutfen sızde benım ıcın dua edın ayrıca yıgenını ıcınde dua edıyorum hep aklımdasın allaha emanet olun
Bugün kendime 2 tane civciv aldım artık kafamı dağıtırlar diye düşünüyordum ki geldiklerinden beri hiç susmadılar baya bi dağılacak anlaşılan :))))
selam kızlar benmde adete 6gün var fakat bir belrtim yok gögslerm şiş ama işey yokagrı yok yani erkenmi acaba günü gecmeden pek bişii olmaz diorar ama?
slm arkadaşlar nabersiniz yeni hamişimiz sedefede hayırlı olsun diyorum
canım benimde adetime 4 gün var..sadece sol kasığım ağrıyor ..göğüslerim şiş..ama bu bişey ifade etmez adet sancısının başlangıcı da olabilir...selam kızlar benmde adete 6gün var fakat bir belrtim yok gögslerm şiş ama işey yokagrı yok yani erkenmi acaba günü gecmeden pek bişii olmaz diorar ama?
AY NE GÜZELDıR ŞıMDı ONLAR YA BENıMDE CıVCVıM VAR ANNEMLERDE KENDı TAVUKLARIMIZIN.BAHÇEDE BIRAKAMIYORUZ ANNESıNıN YANINDA ÇOK KEDı VAR BAHÇEMıZDE KORKUYORUZ EVDE BESLıYORUZ BıZDE ÇOK TATLILAR AMA BENıMKı HOROZ OLUCAK ıBıĞı BAŞLADI HAFıFTEN BELıRMEYE YERıM BEN ONU YAŞeniz
canım benimde adetime 4 gün var..sadece sol kasığım ağrıyor ..göğüslerim şiş..ama bu bişey ifade etmez adet sancısının başlangıcı da olabilir...
canım ya bende bişii yokki bitek gögslerim şiş oda hep oluo ama ağırmıorlar..sadece şişler hiçbi belirtim yokk ara ara batma var okadarbence bekle canı m ya hayal kırıklığı olmasın derim ben
canım benimde adetime 4 gün var..sadece sol kasığım ağrıyor ..göğüslerim şiş..ama bu bişey ifade etmez adet sancısının başlangıcı da olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?