arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

merhaba arkadaşlar;
aranıza yeni katıldım. bende bebek çok istiyorum.son adetim 13.05.2009. hala adet olmadım. 3 gün geçtikten sonra test yaptım negatif çıktı. 4.günü kan testi yaptırdım negatif çıktı. doktorumu aradım. biraz daha beklememi söyledi.geç oluşabilir dedi. belimde çok sancı var ve aşırı halsizim. ksenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamaasıklarımda ağrı var. adet olucam galiba (((

selam arkadaslar size birsey sormak ıstıyorum yumurtlama donemınde kasıklarda agrı olurmu lutfen benı bılgılendırırsenız sevınınım

canım normaldede adet düzensizliğin oluyor muydu acaba?üzülme hayatım ya bizlerde istiyoruz ama doğru zamanı rabbim biliyor.olupta rahatsız olması daha mı iyi allah herşeyin güzelini hayırlısını bilir ona güven en doğru zamanında inşallah meleğin senin yanında olucak.

ninik cok tesekkur ederım bılgılendırdıgın ıcın 16 sı ıle 23 ü arası benım yumurtlama gunlerım dualarım sızınle lutfen sızde benım ıcın dua edın ayrıca yıgenını ıcınde dua edıyorum hep aklımdasın allaha emanet olun

allah gönlüne göre versin canım çok sağol dileklerin için.:Saruboceq:a.s.

Bugün kendime 2 tane civciv aldım artık kafamı dağıtırlar diye düşünüyordum ki geldiklerinden beri hiç susmadılar baya bi dağılacak anlaşılan :))))

selam kızlar benmde adete 6gün var fakat bir belrtim yok gögslerm şiş ama işey yokagrı yok yani erkenmi acaba günü gecmeden pek bişii olmaz diorar ama?

Bugün kendime 2 tane civciv aldım artık kafamı dağıtırlar diye düşünüyordum ki geldiklerinden beri hiç susmadılar baya bi dağılacak anlaşılan :))))

AY NE GÜZELDİR ŞİMDİ ONLAR YA BENİMDE CİVCVİM VAR ANNEMLERDE KENDİ TAVUKLARIMIZIN.BAHÇEDE BIRAKAMIYORUZ ANNESİNİN YANINDA ÇOK KEDİ VAR BAHÇEMİZDE KORKUYORUZ EVDE BESLİYORUZ BİZDE ÇOK TATLILAR AMA BENİMKİ HOROZ OLUCAK İBİĞİ BAŞLADI HAFİFTEN BELİRMEYE YERİM BEN ONU YAŞeniz

selam kızlar benmde adete 6gün var fakat bir belrtim yok gögslerm şiş ama işey yokagrı yok yani erkenmi acaba günü gecmeden pek bişii olmaz diorar ama?
canım benimde adetime 4 gün var..sadece sol kasığım ağrıyor ..göğüslerim şiş..ama bu bişey ifade etmez adet sancısının başlangıcı da olabilir...

Maşallah seninkiler büyümeye başlamış inşallah bende büyütebilirim küçükken alırdık hep ölürdü üzülürdüm.Bugün pazarda görünce dayanamadım hemen aldım akşama eşime büyük süpriz olacaklar zemuszemus ama gerçekten minnacık çok şirinler ya..

canım benimde adetime 4 gün var..sadece sol kasığım ağrıyor ..göğüslerim şiş..ama bu bişey ifade etmez adet sancısının başlangıcı da olabilir...

bencede canım çok fazzla takılmamak gerekiyor belirtilere diye düşünüyorum.benim de bu ay 2-3 gün sol kasığımda sızlama gibi bişey oldu o beni umutlandırmıştı baya ama günü bile sapmadı valla günüde geldi adetim.yanlız şunu merak ediyorum kimse sağ kasığımda ağrı var demiyor bu sol kasıkta bişey mi var acaba?cadıarzu

bence bekle canı m ya hayal kırıklığı olmasın derim ben
canım ya bende bişii yokki bitek gögslerim şiş oda hep oluo ama ağırmıorlar..sadece şişler hiçbi belirtim yokk ara ara batma var okadar

ben buaydan ümitli değilm zaten heray gibi sonu hüsran....gögslermde agrı yokki..ama benm hiç olmaz adetten önce sadece şişerler ya ama ucları sızlasa bariii oda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…