canım kendini hiç üzme.. benim eşimin teyze kızının çocuğuna aynı teşhis konuldu... konuşmuyordu..sebep olarak ta tv karşısında fazla durmasından olduğunu söylediler... ama tedavisi var ... onlar sıfr çocukları için yaşadıkları yeri bırakıp ankaraya gittiler.. orda okulu herşeyi ayrı ydı.. ve oda hemen hemen üç yaşındaydı... erken teşhis önemli... mesala biz ismini söylüyorduk bizi duymuyordu o çoçuk.. ama şimdi normal bir çocuk şu an 9 yaşında ve herşeyi normal... şu an için sonuç ne çıkarsa çıksın üzülme diye söylüyorum.. yani inşallah temiz çıkar tahlilleri.. ama çıkmazsa bile tedavisi var... büyük şehirlerde imkanlar fazla oluyor..yaşadığınız yeri bilmiyorum ama.. bizimki yıllarca rehabilitasyon merkezlerine gitti... şimdi artık normal okula gidiyor
Kızlar ii akşamlar,
Sanırım kimse yok :bbo:
Ninik merak ettim yeğenini?İnşallah ii haberlerle gelirsin :Saruboceq:
Kitty sende kaynananla kanka oldun heklava: kahvaltı diye gittin maşşallah 3 öğünü beraber yediniz kaydirigubbakcemile3
vardır bundada bi hayır üzülme bende sabah tahlile gittin kan tahlili yaptırdım emin olmak için yarın belli olacak inanılmaz kasık ağrılarım var hele şu ilki gündür kıvarnıyorum resmen adet gelcekmiş gibii akıntılarım başladıı çok merak ediyom sonucu umarım idrar testi gibi o da pozitif sonuç verir
Ninikim günaydın
İnşallah bugün ii haberler verirsin. Umarım bi problem çıkmaz hem bak çıksada tedavisi varmış bide tedavi süresi çok kısa sanırım.. Herşey yoluna girecektir, üzülme emi kuzum a.s.
cosmopoli, ninik, reisdevrim37 selam kızlar..günaydın hpinize..iyi sabhlar..nasılsınız..benim kaldı 4 günün gittikçe daha çok stres basıyor valla..test ne zaman yapsam ki
haklısın canım..nasıl sabredeceğim bilmem..opuyorumnanaktanhihoyyyt hihoyyytgünaydın canım ....bence bekle hayatım günün geçemeden yapma sonra hayal kırıklığı oluyor.böyle stres yapma kendine zaten ondan bi türlü hamile kalamıyoruz ..inan umursamadığımz anda kalıcaz bak
günaydın herkesea.s. öfff nöbetten çıktım yıne yorgunum kıslarr mirmirmirmir
ninik canım geçmiş olsun yaa inş düzelir yeğenir:teselli:
günaydın herkesea.s. öfff nöbetten çıktım yıne yorgunum kıslarr mirmirmirmir
ninik canım geçmiş olsun yaa inş düzelir yeğenir:teselli:
kitty nerelerdesin, kayganayla mı berabersin gene, onu da k.k. Ya üye yapsana zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?