arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

evet canım ben izmirdeyim burda yaşıyoruz.dün yengem bir doktor bulmuş ist.ama zaten haftaya istanbula gidecekti gidince onunla görüşücek izlenicek programdan falan bahsetmiş işte inşallah halledicebilecek bişey gibi bahsetmiş sorun varsa bile 2-3 hafta sürüyor bizim tedavimiz demiş yani yengem bahsetmiş biraz şöyle bi çocuk falan diye oda ona dayanarak anlattığınız gibiyse 2-3 haftada normal yaşıtları gibi olur demiş.dün yapılamamış.beyin tomografisi çekilecekmiş bu teşhisi koymak için bizim velete ilaç vermişler uyutmak için uyumamış bir türlü bugn gidicekler tekrar.

canım dün çekilememiş tomografi uyumamış bizim velet bugün tekrar gidicekler işte.

inşallah canım hayırlıysa eğer pozitif çıksın canım.ama büyük olasılık öyle olur hayatım içini ferah tut.haber ver bizede unurtma

Ninikim günaydın
ınşallah bugün ii haberler verirsin. Umarım bi problem çıkmaz hem bak çıksada tedavisi varmış bide tedavi süresi çok kısa sanırım.. Herşey yoluna girecektir, üzülme emi kuzum a.s.

Ninikim günaydın
İnşallah bugün ii haberler verirsin. Umarım bi problem çıkmaz hem bak çıksada tedavisi varmış bide tedavi süresi çok kısa sanırım.. Herşey yoluna girecektir, üzülme emi kuzum a.s.

günaydın canım evet hayatım o yüzden içim rahat şu anda.çok sağol desteğin için allah kimseye böyle bir olasılığı dahi yaşatmaşın canım.bugünde hastalandım bu ayda yok yani artık önümüzdeki aya inşallah

cosmopoli, ninik, reisdevrim37 selam kızlar..günaydın hpinize..iyi sabhlar..nasılsınız..benim kaldı 4 günün gittikçe daha çok stres basıyor valla..test ne zaman yapsam ki

günaydın canım ....bence bekle hayatım günün geçemeden yapma sonra hayal kırıklığı oluyor.böyle stres yapma kendine zaten ondan bi türlü hamile kalamıyoruz ..inan umursamadığımz anda kalıcaz bak

haklısın canım..nasıl sabredeceğim bilmem..opuyorumnanaktanhihoyyyt hihoyyyt

günaydın herkesea.s. öfff nöbetten çıktım yıne yorgunum kıslarr mirmirmirmir
ninik canım geçmiş olsun yaa inş düzelir yeğenir:teselli:

kitty nerelerdesin, kayganayla mı berabersin gene, onu da k.k. Ya üye yapsana zemuszemus

valla görüyorsun dimi cosmo utanmasa gidip kaynanasında yatçak valla kızım ne bu ya...siz boşuna eve gitmeyin anacım otel gibi kullanıyorsunuz zaten en güzeli git kaynananda kal işte.bak kaynanasını gördü valla bizi unuttu görüyormusun

Valla çok haklısın Ninik,
Ne kayganaymış naniknanik kopamadılar bi türlü
Allah bilir koyun koyuna yatıyolardır bunlar naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…