Ninik, kıslar bişey diycem ben size affınıza sığınarak,
Wc ye gittim böle beyaz bişey aktı, nedir ki acaba yumurtam falanmı çatladı ki
Ninik, kıslar bişey diycem ben size affınıza sığınarak,
Wc ye gittim böle beyaz bişey aktı, nedir ki acaba yumurtam falanmı çatladı ki
kızlar neler oldu ben yokken henüz okumadım dr dan gelir gelmez yazayım dedim.henüz sadece minicik bir kese görebildikdr daha adetim 3 gün geçtiği için bunun normal olduğunu söyledi.kan testleri verdim haftaya tekrar kontrolum var.bu arada folic plus verdi folibol kesinlikle alma dedi.haberiniz olsun zararlıymış.bizden bu kadar teyzeleri sizden ne var ne yok?:1hug:
ciddi misin canım ya bende forbiol kullanıyorum zararı neymiş
cnm içinde sentetik madde varmış ben de ilk hamileliğimde kullanmıştım düşük oldu ama onla alakalı birşeymi bilmiyorum 3 ay önceden başlamıştım.1ytl lik ilaç zaten ne hayır gelir ondan dr önermiyoruz içindeki bir maddeden dolayı dedi folic plus kullan cnm sende bırak hemen folibolu.
kittycim iyi temennilerin için çok sağol bitanem.ayrıca ben yokken bişiler olmuş galiba çok üzüldün ninikin yiğoşumu hastaymış yaa çok üzüldüm söz konusu çocuklar olunca çok duygusal oluyorum inş bişiyi yoktur üzüldümm vallaa yaaaa offffffffffffffffffffffffffmafoldumbensenağlama
canım bazen yumurtlama olmayabiliyor yumurtlama olmayıncada adet olmuyoruz tabikide bazende yumurtlama oluyormus ama catlamıyormus ozmanda bebek olmuyormus
hoşgeldin canım bu günü saymazsak 2 gün işte 19 u adet tarihim.sol kasığımda bi anormallik var sızlıyor gibi yada nasıl anlatayım sanki orda bişey var gibi.korkuyorum inşallah kist falan değildir ya.iğnede oldum ben bu ay bide kiste çevirdiyse bu iğne yandım.
kızlar belirtilerim 10 gün öncesinde başladı kasık ağrısı ile ben üşüttüğümü düşünmüştümm ama yinede kendimden şüphe ediyodumm ilk denememiz dayanamadım test aldım dün yaptım iki çizgide çok net çıktı bu sabah midem kazınarak uyandım kan testine gitsemmi die düşünüyorumm
ninik merhaba canım geçmiş olsun yeğenine çok üzüldüm umarım herşey yoluna girer inş bişi çıkmaz
İNŞALLAH CANIM YA ALLAH KİMSEYE BÖYLE BİŞEY YAŞATMASIN BÖYLE NE OLDUĞUNU BİLMEDEN BEKLEMEK TE ÇOK KÖTÜ...mafoldumben
amin canım inşallah iiyi haberlerini alırız içini ferah tut sen neler yaptın test yaptınmı
sabah yaptım canım negatif ondan sonrada zetn kasıklarım başladı ağrımaya bu akaşma yaada yarın sabaha bekliyorum canım olmadı bu ay yani
yok canım ya haffif hafif başladı zaten napayım yani bide buna üzmek istemiyorum kendimi yiğenimin otistik olma olasığı var aayip üzgünüm zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?