arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kızlar neler oldu ben yokken henüz okumadım dr dan gelir gelmez yazayım dedim.henüz sadece minicik bir kese görebildikdr daha adetim 3 gün geçtiği için bunun normal olduğunu söyledi.kan testleri verdim haftaya tekrar kontrolum var.bu arada folic plus verdi folibol kesinlikle alma dedi.haberiniz olsun zararlıymış.bizden bu kadar teyzeleri sizden ne var ne yok?:1hug:

Ninik, kıslar bişey diycem ben size affınıza sığınarak,
Wc ye gittim böle beyaz bişey aktı, nedir ki acaba yumurtam falanmı çatladı ki

canım yumurtlama dönemine bağlı bide onla alakalı da olmaya bilir mesela bugün bendende öyle bişey geldi sabah regl öncesi kanamam başlamadan önce de oluyor bende
YANİ YUMURTLAMA DÖNEMİNSE ODUR TATLIM

ciddi misin canım ya bende forbiol kullanıyorum zararı neymiş

ciddi misin canım ya bende forbiol kullanıyorum zararı neymiş

cnm içinde sentetik madde varmış ben de ilk hamileliğimde kullanmıştım düşük oldu ama onla alakalı birşeymi bilmiyorum 3 ay önceden başlamıştım.1ytl lik ilaç zaten ne hayır gelir ondan dr önermiyoruz içindeki bir maddeden dolayı dedi folic plus kullan cnm sende bırak hemen folibolu.

kittycim iyi temennilerin için çok sağol bitanem.ayrıca ben yokken bişiler olmuş galiba çok üzüldün NıNıKin yiğoşumu hastaymış yaa çok üzüldüm söz konusu çocuklar olunca çok duygusal oluyorum inş bişiyi yoktur üzüldümm vallaa yaaaa offffffffffffffffffffffffffmafoldumbensenağlama

tamam canım çok sağol

canım inşallah temennimiz bişey çıkmıcak öyle düşünüyoruz şu anda doktordalar ve tahlilleri yapılıyor inşallah bişey çıkmaz

canım bazen yumurtlama olmayabiliyor yumurtlama olmayıncada adet olmuyoruz tabikide bazende yumurtlama oluyormus ama catlamıyormus ozmanda bebek olmuyormus

aaaaaaaaaa hiç duymamıştım şimdi yumurtlama zamanında akıntısı olmayan hamilemi kalıyor ablacım ya nasıl araştırmadım ben onu hayret tşr ler ablacım

inşallah kist değildir kist olduğu zaman adetler ağrılı geçiytor ben de kistler vardı hemde çok ağrı yapıyor seninki inşallah meleğin ağrı yapıyordur sen nekadarlık evliydin

canım tebrikler :teytey::teytey:alla sana bağışlasın hayırlısıyla inşallah:CüvCüv::CüvCüv:

[

inşallah kist değildir kist olduğu zaman adetler ağrılı geçiytor ben de kistler vardı hemde çok ağrı yapıyor seninki inşallah meleğin ağrı yapıyordur sen nekadarlık evliydin

]
3 YILLIK EVLİYİM BEN.BİLİYORUM ÇÜNKÜ BENDEDE KİST VARDI.BU AY OLMICAK SANIRIM ADET SANCIM BAŞLADI CANIM YA AMA O SOL KASIK AĞRISI NEYDİ 2-3 GÜNDÜR ANLAMADIM İNŞALLAH KİST DEĞİLDİR.BEBEK OLMADIĞINA GÖRE TEK ŞEY KALIYOR GERİYE BAKALIM DOKTORA GİDNCE İYİCE Bİ BAKTIRCAM.FAYDA GÖRÜCEZ DERKEN BU İLAÇLAR MAHFEDİYOR İNSANI KLOMEN FALAN KULLANDIM BEN.İNŞALLAH SORUN YOKTUR.

ninik merhaba canım geçmiş olsun yeğenine çok üzüldüm umarım herşey yoluna girer inş bişi çıkmaz

sabah yaptım canım negatif ondan sonrada zetn kasıklarım başladı ağrımaya bu akaşma yaada yarın sabaha bekliyorum canım olmadı bu ay yani

vardır bundada bi hayır üzülme bende sabah tahlile gittin kan tahlili yaptırdım emin olmak için yarın belli olacak inanılmaz kasık ağrılarım var hele şu ilki gündür kıvarnıyorum resmen adet gelcekmiş gibii akıntılarım başladıı çok merak ediyom sonucu umarım idrar testi gibi o da pozitif sonuç verir

Kızlar ii akşamlar,
Sanırım kimse yok :bbo:
Ninik merak ettim yeğenini?İnşallah ii haberlerle gelirsin :Saruboceq:
Kitty sende kaynananla kanka oldun he klava: kahvaltı diye gittin maşşallah 3 öğünü beraber yediniz kaydirigubbakcemile3

yok canım ya haffif hafif başladı zaten napayım yani bide buna üzmek istemiyorum kendimi yiğenimin otistik olma olasığı var aayip üzgünüm zaten...

canım kendini hiç üzme.. benim eşimin teyze kızının çocuğuna aynı teşhis konuldu... konuşmuyordu..sebep olarak ta tv karşısında fazla durmasından olduğunu söylediler... ama tedavisi var ... onlar sıfr çocukları için yaşadıkları yeri bırakıp ankaraya gittiler.. orda okulu herşeyi ayrı ydı.. ve oda hemen hemen üç yaşındaydı... erken teşhis önemli... mesala biz ismini söylüyorduk bizi duymuyordu o çoçuk.. ama şimdi normal bir çocuk şu an 9 yaşında ve herşeyi normal... şu an için sonuç ne çıkarsa çıksın üzülme diye söylüyorum.. yani inşallah temiz çıkar tahlilleri.. ama çıkmazsa bile tedavisi var... büyük şehirlerde imkanlar fazla oluyor..yaşadığınız yeri bilmiyorum ama.. bizimki yıllarca rehabilitasyon merkezlerine gitti... şimdi artık normal okula gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…