Arkadaşşşlaaarrrr hepinizi sormak istiyorummmm ; neden gününüz gelmeden testleri yapıp stress oluyorsunuzzz???ben göre yanlışşş aslında..tabi siz en iyisini bilirsiniz o ayrı mesele ama vallahi şöyle bir bakıyorumda 4-5 gün önceden başlıyosunuz streseee bence olacağı varsada stressten yaptığınıza bozuyosunuzzzz..
yeni üyeyimm sizleride çook sevdimibenden size akılolmaz ama öncelikle hepberaber adet hünü gelmeden test almaları test yapmalarıı ve panik ypmaları bırakalımm..lütfen yanlış anlamayın yazdıkları ,ukalalık değil ,sizleri benden iyi anlayanda olamazzz sanırım ama sizin adınıza çok üzülüyorum..çünkü forumları takip ederken hep günü geçenleri takip ediyorumm çünkü hamiileik belirtilerinin başında adet tarihinin gecikmesi varr..bekleyin onu ondan sonra umutlanınn..bence 1 kezde bu şekilde deneyinnn emin olunn sabırllı ve daha kaanaatkar olacaksınızzz.....öpüldünüz hepinizzzz,,vereliniortak yanlış anlamayın beni olurmuuuu??üzülmenizi istemiyorum çünkü aramızda henüz 1-2 yıllık evliler yada daha yıl olmamış olanlar var yıpranmanız beni üzerrrrrr..