• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

çok sağol canım dua et olur mu canım ya....iki gündür mahfolduk inan tabi öylede olsa yapçak bişey yok allahtan gelen bişey sınav dünyasındayız hepimiz...

etmez olurmuyum canım dularım minik meleginiz icin :Saruboceq::Saruboceq: üzülme canım gör bak hersey normal cıkacak icini ferah tut opuyorumnanaktan

Canım inş. geç konuşan çocuklardandır.İnş. öyle bi rahatsızlığı yoktur. Allahım sen onu koru nolursun :Saruboceq:

inşallah canım o yüzden allahtan herşeyin hayırlısını dilemek lazım işte....artık kendimi yıpratmıcam bu çocuk meselesi için allah en hayırlı zamanda nasip etsin hepimize inşallah...:Saruboceq:

Aynen Ninik cim, herşeyin vakti zamanı var, kendmizi boşuna hırpalamanın alemi yok , üstümüze düşeni yapıp tevekkül etmek lazım galiba CADIARZU
inşallah canım o yüzden allahtan herşeyin hayırlısını dilemek lazım işte....artık kendimi yıpratmıcam bu çocuk meselesi için allah en hayırlı zamanda nasip etsin hepimize inşallah...:Saruboceq:

uff kizlar ben 5 gun kaladan beri test yapiyorum hepsi negatif! :1no2: bugun adet gunumdu hala olmadim, sabah test yaptim yine negatif:1i no2: eger yoksa birsey biran once adet olayim cok kotu bu bilinmezlik

Arkadaşşşlaaarrrr hepinizi sormak istiyorummmm ; neden gününüz gelmeden testleri yapıp stress oluyorsunuzzz???ben göre yanlışşş aslında..tabi siz en iyisini bilirsiniz o ayrı mesele ama vallahi şöyle bir bakıyorumda 4-5 gün önceden başlıyosunuz streseee bence olacağı varsada stressten yaptığınıza bozuyosunuzzzz..
yeni üyeyimm sizleride çook sevdimibenden size akılolmaz ama öncelikle hepberaber adet hünü gelmeden test almaları test yapmalarıı ve panik ypmaları bırakalımm..lütfen yanlış anlamayın yazdıkları ,ukalalık değil ,sizleri benden iyi anlayanda olamazzz sanırım ama sizin adınıza çok üzülüyorum..çünkü forumları takip ederken hep günü geçenleri takip ediyorumm çünkü hamiileik belirtilerinin başında adet tarihinin gecikmesi varr..bekleyin onu ondan sonra umutlanınn..bence 1 kezde bu şekilde deneyinnn emin olunn sabırllı ve daha kaanaatkar olacaksınızzz.....öpüldünüz hepinizzzz,,vereliniortak yanlış anlamayın beni olurmuuuu??üzülmenizi istemiyorum çünkü aramızda henüz 1-2 yıllık evliler yada daha yıl olmamış olanlar var yıpranmanız beni üzerrrrrr..

Canım sağolasın, çok haklsıın bende senin gibi düşünüyom ama işte inan kimsenin elinde değil, adet gününe yakın bi heycan bi heycan sorma gitsin, o heycanın stresiyle hemen eczaneye sonuç negatif oluncada kendimizi toparlayana kadar bitap bi şekildeyiz :bbo:
Arkadaşşşlaaarrrr hepinizi sormak istiyorummmm ; neden gününüz gelmeden testleri yapıp stress oluyorsunuzzz???ben göre yanlışşş aslında..tabi siz en iyisini bilirsiniz o ayrı mesele ama vallahi şöyle bir bakıyorumda 4-5 gün önceden başlıyosunuz streseee bence olacağı varsada stressten yaptığınıza bozuyosunuzzzz..
yeni üyeyimm sizleride çook sevdimibenden size akılolmaz ama öncelikle hepberaber adet hünü gelmeden test almaları test yapmalarıı ve panik ypmaları bırakalımm..lütfen yanlış anlamayın yazdıkları ,ukalalık değil ,sizleri benden iyi anlayanda olamazzz sanırım ama sizin adınıza çok üzülüyorum..çünkü forumları takip ederken hep günü geçenleri takip ediyorumm çünkü hamiileik belirtilerinin başında adet tarihinin gecikmesi varr..bekleyin onu ondan sonra umutlanınn..bence 1 kezde bu şekilde deneyinnn emin olunn sabırllı ve daha kaanaatkar olacaksınızzz.....öpüldünüz hepinizzzz,,vereliniortak yanlış anlamayın beni olurmuuuu??üzülmenizi istemiyorum çünkü aramızda henüz 1-2 yıllık evliler yada daha yıl olmamış olanlar var yıpranmanız beni üzerrrrrr..

3 yaşında hayatım sadece henüz konuşmuyor diye böyle bir teşhis konuldu.asla akıl sağlığıyla ilgili bi sorun olduğunu düşünmüyoruz ama bu tür çocukların %20 zaten ileri zekalı oluyor bu korkutuyor bizide .bayb tv izleyerek büyüdü ablası birinci sınıfa gidiyordu ve napsın yazık kızda hangisiyle ilgilensin onu oturtuyordu o onu izlerken oda diğerinin dersleriyle ilgileniyordu biz hep ona yorduk bu zamana kadar inşallah ta öyledir.

Görümcemin bi arkadaşı bebeğini sürekli tv karşısında oturtup işlerini yapardı ve çocuk otistik oldu :çok üzgünüm: inşallah değildir yiğenin Rabbim yardımcınız olsun ama bu tv karşısında oturtmak konusunda artık herkesin bilinçlenmesi lazım.

Ninik, kıslar bişey diycem ben size affınıza sığınarak,
Wc ye gittim böle beyaz bişey aktı, nedir ki acaba yumurtam falanmı çatladı ki

Back
X