• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Kitty nerdesin bugün sen ya kötükedihüso
Benim dünden beri midem bulanıyo :uhm:
Acaba üşüttüm mü yoksa yumurtlama günümde miyim :uhm:
Ayağım kaşınsa hamilelikten şüpheleniyom,nolcak benim sonum :smiley-cool:

biraz rahatla canım kafandan sil biraz silinmiyor ama gayret et sen üşütmüssündür yumurlama zamanın da miğde bulanmaz canım ya
sana diyorumda kendimde üste gördümmü acaba diye şüpheleniyorum kasıklarıma ağrı giriyor dün misafirim vardı yemek yiyorduk bir ağrı girdi karnıma acayip hemen hamişmiyim diye şüphe allah yardımcımız olsun

canım yanlış hatırlamıyorsam(hatırlıyorsam kusura bakma)eşinin babası vefat etmişti dimi?kayınvaliden geldimi size....?

evet doğru gelmedi kırkından sonra gelecek galiba o başka şehirdeya gelen olur birde kırkında hazırlık yapılacakya sonra allah korusun ama gelecek heral de oooooooooffffffffff:çok üzgünüm:

evet doğru gelmedi kırkından sonra gelecek galiba o başka şehirdeya gelen olur birde kırkında hazırlık yapılacakya sonra allah korusun ama gelecek heral de oooooooooffffffffff:çok üzgünüm:

canım ne olur bu süreçte akıllı davran ve eşinle aranın bozulmasına izin verme...sık dişini sonuçta eşinle anlaşan ve mutlu olan birisin sonrada güzel i dille konuşursun eşinle

meraba arkadaslar ben daha yenı uye oldum .. asırı derecede kasık ve bel agrım var internette oyle yazmıstım ve sızın sıteniz ile tanıstım ve uye oldum benımde 7 gunum var ama bılmıyorum...

meraba arkadaslar ben daha yenı uye oldum .. asırı derecede kasık ve bel agrım var internette oyle yazmıstım ve sızın sıteniz ile tanıstım ve uye oldum benımde 7 gunum var ama bılmıyorum...

HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA...İLK MESAJINDA Bİ<ZE SANIRIM AMA SİTENİN EN DURGUN OLDUĞU GÜNE DENK GELDİN AKŞAM ÜSTÜ YOĞUNLAŞIR BURASU TATLIM...sırnaşık şey

abla kayınvalidem hamile olduğumu onayladı göğüslerimden anladı .benim göğüslerimde dağılma oldu ve koyulaştı(hani göğüs uçunun alt kısımlarında koyu yerler varya işte onlar genişledi ve çevrelerinde sivilceye benzer şeler çıktı .çoktandır test yapmıyodum yarın sabah yapıcam.

hoşgeldin aramıza canım.inşl hamilesindir.arkadaşın dediği gibi burası akşam üstü gibi falan yoğun oluyo .ama yardımcı oluruz :)vereliniortakvereliniortak

hoş geldin canım aramıza hamilesindir belki çünki öyle 10 gün önce belirtileri başlayanlar hamile çıkıyor:emir_bebek:

hosgeldin canım :1hug: belirtileri fazla kafaya takmadan adet gununu beklemeye devamet canım inşallah en kısa zmanda melegine kavusursun :Saruboceq:

herese slm :) ahanda geldim nagihan abla:)

merhaba hosgeldin canım opuyorumnanaktan

Kitty nerdesin bugün sen ya kötükedihüso
Benim dünden beri midem bulanıyo :uhm:
Acaba üşüttüm mü yoksa yumurtlama günümde miyim :uhm:
Ayağım kaşınsa hamilelikten şüpheleniyom,nolcak benim sonum :smiley-cool:

burdayım canım geldim opuyorumnanaktan benimde yumurtlama gunumde midem bulanmıstı cosmocum yaw a.s inşallah meleginin belirtisidir o bulantılar :Saruboceq:

kızlar tünaydın herkeseopuyorumnanaktan

bir turlu karsılasamıyoruz canım ya :çok üzgünüm:

Slmm kızlar benim de adetimi bir gün geçti . 3 gündür üst üste koyu bi kahve rengi bi şey geldi hastalanıyorum sandım ama devamı gelmedi o kadar koyu ki çamaşırıma bile bulaşmıyo nasıl şeyse şuanda iki büklüm duruyorum belim agrıyo bide sanki karnımda bi taş var ayy neler oluyor bana bitkin halsiz her şeye zırlayan bi kadın oldum çıktım mafoldumben

inşallah yerleşme kanmasıdır o canım :Saruboceq: bence bir test yaptır sanırım melegin gelmiş :1hug:

Hoşbulduk demek için geciktim Kitty cim..
Nasılsın ? Moralin nasıl?
Ninikim nerde?

önemli degil cosmocum yaw opuyorumnanaktan moralim iyi fakat sakır sakır kanıyorum o rahatsız ediyor beni kıpırdasam sanki baraj tasıyor :roflol: gecikmeden dolayımı böyle fazla kanama oluyor acaba CADIARZU birde canım sims diye bir oyun var onu oynuyorum kocam ve benden olusan bir aile kurdum orda kocamla ilişkide bulunup hamile kaldım :CüvCüv: sonra dun bebegimiz oldu :teytey: bir tane kızım oldu adınıda güler koydum :roflol: onunla avutuyorum kendimi :roflol: kafayı yedim ben galiba ama olsun gercek haytta yapamadıgımı oyunda yaptım şimdi teyzeleri bir tane sanal yigeniniz var inşallahhh:roflol:

Herkese merhaba, Kitty hastalanmana üzüldüm ama eğer hamile değilsen biran evvel olman daha iyi. Hayırlısı herşeyin. Bende biran evvel hastalanmak istiyorum. 29. gün kanda test yaptım negatifdi, bugün 34. gün daha hastalanmadım ve karnımın alt tarafı atıyor sanki kalp atışı gibi biraz önce hissettim. Tekrardan acaba hamilemiyim diye düşünmek ve hayalkırıklığına uğramak istemiyorum :(

merhaba canım :1hug: evet canım oldumda kurtuldum walla :1hug: inşallah senin güzel haberlerini alırız canım:Saruboceq:

merhaba canım benimde 10 gündür kasık ağrım var ve adetime 3 gün kaldı ben dayanamayıp test yaptım bugün ve çift çizgi çıktı biri kırmızı diğeri pembe çıktı emin olmak için adet günümü beklicemm

işte yigeniniz güler kızlar :roflol::roflol:
güler
gler.jpg

güler opuyorumnanaktan
gler1.jpg

Kızım, ben ve eşim opuyorumnanaktan

gler3.jpg

Babası ve Güler zemuszemusopuyorumnanaktan
gler4.jpg

Back
X