HIII....ÇOK KIZDIM ÇOK....klava:
NASILSIN CANIM İYİMİSİN?
idare eder işte canım ya misafirlerler geliyor vakit geçiriyorum başsağlığına geliyorlar giremiyorum her zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HIII....ÇOK KIZDIM ÇOK....klava:
NASILSIN CANIM İYİMİSİN?
idare eder işte canım ya misafirlerler geliyor vakit geçiriyorum başsağlığına geliyorlar giremiyorum her zaman
Kitty nerdesin bugün sen ya kötükedihüso
Benim dünden beri midem bulanıyo :uhm:
Acaba üşüttüm mü yoksa yumurtlama günümde miyim :uhm:
Ayağım kaşınsa hamilelikten şüpheleniyom,nolcak benim sonum :smiley-cool:
canım yanlış hatırlamıyorsam(hatırlıyorsam kusura bakma)eşinin babası vefat etmişti dimi?kayınvaliden geldimi size....?
evet doğru gelmedi kırkından sonra gelecek galiba o başka şehirdeya gelen olur birde kırkında hazırlık yapılacakya sonra allah korusun ama gelecek heral de oooooooooffffffffff:çok üzgünüm:
meraba arkadaslar ben daha yenı uye oldum .. asırı derecede kasık ve bel agrım var internette oyle yazmıstım ve sızın sıteniz ile tanıstım ve uye oldum benımde 7 gunum var ama bılmıyorum...
hıı anladım canım ya...beklemekten başka şansın yok hayatım o zaman....geç adet olan biriysen heralde yumurtlamanda geç oluyordur birz daha bekle canım....pcos fln yok dimi?
amin işallah 2 aydır korunmuyoruz ikinci çocuk için opuyorumnanaktan ama bu belirsizlik çokk kötü yaa
meraba arkadaslar ben daha yenı uye oldum .. asırı derecede kasık ve bel agrım var internette oyle yazmıstım ve sızın sıteniz ile tanıstım ve uye oldum benımde 7 gunum var ama bılmıyorum...
aylincim senin ilk çcuğundaki belirtileri yazarmısın neler yaşadın![]()
herese slm :) ahanda geldim nagihan abla:)
Kitty nerdesin bugün sen ya kötükedihüso
Benim dünden beri midem bulanıyo :uhm:
Acaba üşüttüm mü yoksa yumurtlama günümde miyim :uhm:
Ayağım kaşınsa hamilelikten şüpheleniyom,nolcak benim sonum :smiley-cool:
kızlar tünaydın herkeseopuyorumnanaktan
Slmm kızlar benim de adetimi bir gün geçti . 3 gündür üst üste koyu bi kahve rengi bi şey geldi hastalanıyorum sandım ama devamı gelmedi o kadar koyu ki çamaşırıma bile bulaşmıyo nasıl şeyse şuanda iki büklüm duruyorum belim agrıyo bide sanki karnımda bi taş var ayy neler oluyor bana bitkin halsiz her şeye zırlayan bi kadın oldum çıktım mafoldumben
Hoşbulduk demek için geciktim Kitty cim..
Nasılsın ? Moralin nasıl?
Ninikim nerde?
Herkese merhaba, Kitty hastalanmana üzüldüm ama eğer hamile değilsen biran evvel olman daha iyi. Hayırlısı herşeyin. Bende biran evvel hastalanmak istiyorum. 29. gün kanda test yaptım negatifdi, bugün 34. gün daha hastalanmadım ve karnımın alt tarafı atıyor sanki kalp atışı gibi biraz önce hissettim. Tekrardan acaba hamilemiyim diye düşünmek ve hayalkırıklığına uğramak istemiyorum![]()
Pcos ? ne demek canım...