• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadalar Dual plan Meme Protezi taktrdm, sperim

arkadaşlar aranızda izmirde ufuk bilkaya meme büyütme ameliyatı olan varmı.yaptıran varsa benle tecrübelerini paylaşabilirmi..ben izmirde oturuyorum ve ufuk hocayı çok methettiler..lolmayı düşünüyorum..ama ben bu tecrübeyi geçirmiş olanlarla konuşmak isterim...

Benim 1.5 ay oldu ama ilk zamanlara göre daha daha yumuşak zamanlada yumuşuycağını düşünüyorum ama küçüldüklerine katılıyorum keşke daha büyük takılsaydı diyorum bu kadar acı çekmişken.Sana kaç cc takıldı a.s.

Merhaba arkadaslar bende meme buyutturup, karın gerdirtecegim. Boyum 175, kilom 57. Gogus bedenim 80 B cup'ı doldurmuyor ve emzirdikten sora cok yumusadi. Buradaki arkadaslar kucuk koyduttuklarina pisman mı acaba? En az kac cc taktirmaklazim, yada kac beden olsun mesela? Onerilerinizi bekliyorum. Esim tamamen bana bırakti isi. Yurtdisinden geldigim icin burada okuduklarimla Aylin hanima karar verdim. Yardimci olun kac beden tatmin ediyor sizi?:delphin:

Merhaba arkadaslar bende meme buyutturup, karın gerdirtecegim. Boyum 175, kilom 57. Gogus bedenim 80 B cup'ı doldurmuyor ve emzirdikten sora cok yumusadi. Buradaki arkadaslar kucuk koyduttuklarina pisman mı acaba? En az kac cc taktirmaklazim, yada kac beden olsun mesela? Onerilerinizi bekliyorum. Esim tamamen bana bırakti isi. Yurtdisinden geldigim icin burada okuduklarimla Aylin hanima karar verdim. Yardimci olun kac beden tatmin ediyor sizi?:delphin:

merhaba ben de 2 haziranda oldum ameliyatımı.aylin hanım buran okuduklarıma göre çok iyi bir doktor ancak ben ona olmadım ameliyatımı.aylin hanımın ne tarz protezlre kullandığını bilmiyorum çünkü protez şklne göre cc ölçüsü değişiyor.benm doktorum naci çelik low profil protez tercih etti bende ve 370 cc kullandı.benn amelyata girmeden önce çok büyük istemiyordum,büyükten korkuyordum.bir fotoğrafta gösterdim bu iyi diye ve o kişiye 300cc takılmıştı.doktorum sana da böyle bişey düşünüyorum demişti.ancak amelyattan çıktığımda gördüm ki 370cc takılmış.doktorla konuşmalarımızda hep son sözüm size bırakıyorum,size güveniyorum oldğu için sadece güldüm duruma,hiç moralim bozulmadı.neticede şimdi iyiki 3700cc olmuş daha küçük olmamış diyorum.uzun lafın kısası kşiye göre çok değişkenlik gösteriyo cc ölçüsü.birinde büyük birinde normal durabiliyo aynı ölçü.bence doktorunuza yaklaşık büyüklük ifade edin ama cc ölçüsünü ona bırakın.eminim en oçk yakışcak olanı sağlığınıza da uygun olacakmşekilde doktorunuz belirleyecektir ameliyat sırasında..geçmiş olsun şimdiden.. a.s.

benim 225 cc bir ay olmadı daha herkes çok beğeniyor çok büyük diyenlerde var ama bence ideal ama burada daha 225 cc taktırıpta büyük güzel durdu diyene rastlamadım

bana 420 cc anatomik takıldı ve bir ay oldu. tam olarak sütyen ölçüm 75 b' den taşıyor, 75 c sıkmıyor. öyle bişey oldu işte.. aslında 85 beden diyeceğim ama kızıyor arkadaşlar, cup ölçüsünü yazın diye bağırıyorlar.

bence de doktora sadece kullanmak istediğiniz sütyen ölçüsünü söyleyin.. protez büyüklüğü kişiden kişiye değişiklik gösteriyor. benim doktorum 8 yıldır bu işi yapıyormuş ve ilk kez 420 taktım diyor.. o da şaşkındı ameliyattan sonra ama çok güzel oldu ellerine sağlık...

Chok tesekkur ederim arkadaslar yanitlariniza Peki Lalara senin 225 cc ile kac cup oldu?

Chok tesekkur ederim arkadaslar yanitlariniza Peki Lalara senin 225 cc ile kac cup oldu?

dün mesela sutyen almaya gittim beden bulamadım ama 75 c küçük oluyor 80 de biraz sıkar sanırım 85 b oldu ama 80 b de rahatlıkla olur bugun yine gidicem gece yazarım tam kaç oldugunu ama büyüklüğünden memnunum küçük değiller daha 20 gün olmasına rağmen kimse anlamadı
http://homepage.mac.com/gapodaca/digital/bikini/images/bikini2_01.jpg

dekoltem linkteki gibi duruyor

Wawww boyleyse superrrrr, Ben de bunun kadar dusunebilirim. Gule gule kullan canim. Oyle mi denir bilmiyorum, topiclerde hep oyle yaziyorlar.

bu konuyu okumak bana çok keyif verdi kafaya koydum bnde ameliyat olucam 20 yaşındayım işl. bi sorun olmaz şimdiden sonra araştırmalara başlıyorum ve hiç vakit kaybetmeden oluyorum..:sm_cool:

bu konuyu okumak bana çok keyif verdi kafaya koydum bnde ameliyat olucam 20 yaşındayım işl. bi sorun olmaz şimdiden sonra araştırmalara başlıyorum ve hiç vakit kaybetmeden oluyorum..:sm_cool:

evet üst kısım aynen öyle duruyor hatta yan dönünce öndekindende büyük duruyor ama altları okadar büyük durmuyo kenarlarıda çünkü daha aşağı inmedi tam olarak ama üst kısım aynen öyle teşekkür ederim bu arada darısı başına canım

benim de üst dekoltem son derece dolgun duruyor oradaki gibi ancak altta henüz kat bile oluşmadı.biraz sabır işi arkadaşlar.engüzel büyüklük masaj sırasında anlaşılıyor.bana masaj yaparken büyük geliyorlar mesela.yuvarlak daireler çizerken tam sınırlarını görebiliyorum.umarım anlatabilmişimdir...=))

benim de üst dekoltem son derece dolgun duruyor oradaki gibi ancak altta henüz kat bile oluşmadı.biraz sabır işi arkadaşlar.engüzel büyüklük masaj sırasında anlaşılıyor.bana masaj yaparken büyük geliyorlar mesela.yuvarlak daireler çizerken tam sınırlarını görebiliyorum.umarım anlatabilmişimdir...=))

ben aladım canım msajlarını nasıl yapıyorsun günde kaç kez bide=?

kızlar, omzunuza ya da sırtınıza bi agırlık yapıyor mu silikon ? nerden baksak yarım kilodan fazlalar cunku

kızlar, omzunuza ya da sırtınıza bi agırlık yapıyor mu silikon ? nerden baksak yarım kilodan fazlalar cunku

ehh normal meme olsaydı da o ağırlıkta olcaktı.vücut yapısına göre 200-420 cc arası bence normal büyüklük.fazlası zararlı diye düşünüyorum.meme küçültme ameliyatları da bu açıdan gerekli oluyo zaten yerimseniben o yüzden fazla büyüğüne heves etmenin çok doğru olmadığını düşünüyorum hep.neticede abcj nin de dedği gibi nerden baksanız fazladan ağırlık olcak.yurtdışında doktorlar çekinmeden 600cc leri dayıyoarlar ama türkiyede sağlığa çok önem veriyor doktorlarımız ve herzaman sağlık açısından uygun olabilecek en büyük ölçüyü koyduklarını ifade ediyorlar iyi doktorlar.en azından benm doktorum böyle yaklaşıyor olaya.ee ilerisini de düşünmek lazm...

Son düzenleme:
ağırlık falan yaptıkları yok en azından bana yapmıyorlar

seninki kaç cc ydi lalara cım? bnmki 750 gr faln ediyor sanırm ama hiç hissetmiyorum bile.ağırlık yapması için enaz 1 kg faln olmalı bence...ama neticede çok büyk olursa elbette ağırlık yapar ben bunun söylemek istemiştim biönceki mesajımda opuyorumnanaktan

Back
X