Arkadalar Dual plan Meme Protezi taktrdm, sperim

Merhaba kızlar; bantlar çıktı tabii şişlikler var ama memelerimi şöyle tarif edebilirim. Üstte süper dekolte, altta tam istediğim yuvarlak bir meme, meme ucu hafif yukarı bakıyor. 80 C oldum şu anda. ışte dual plan bööle bişey. Alttan korktuğum gibi protez ele gelmiyor, yada ben mi hissetmiyorum bilmem. Ben daha önce de belirttiğim gibi Aylin Karanlık'a ameliyat oldum. Evet dual plan çok uygulayan yok. Ama memenin de uygun olması gerekiyomuş. Benim az da olsa memem vardı. Kızlar valla daha fazla anlatamam nazar değer. Hadi size kolay gele
merhaba bende gögüs büyütme amelıyatı olmak sıtıyorum sız aylın hanıma ne kadara amelıyat oldunuz fıyat olarak bıde dual nasıl oluyor kas altı degı mı ben 43 kıloyum 1,63 felan boyum yardımcı olursanız sevınırım

Sağol Elisciğim ya darısı başına. Ama fotoları buraya koyarsam kesin kocam boşar, yetmedi anam evlatlıktan atar. Ama sana söz istersen biraz oturunca memişlerim özelden mailini alıp atarım sana
MERHABA BEN DE AMEIYAT OLMAYI DUSUNUYORUM GOGS BUYUTME YARDIMCI OLUR MUSUNUZ DOKTOR TAFSIYESINDE

Bende dusunuyorum arkadaslar, yazilarin tümünü tek tek okudum arkadaslar. Bazi yorumlar cok eski ama hala aktif olanlar vardir diye umuyorum.Ben cok zayifim 47 kiloyum boyumda kisa yarin bir doktorla gorusmelere baslicam . doktor cok cok onemli . insallah kolay olur hersey . Gaziantep te onerebileceğiniz tanidiginiz yada duydugunuz
doktor var mi?

X