Elifnazz selam. 6 gün önce dual plan yöntemiyle 260 cc takıldı bana da. 270 ile 330 cc arası düşünüyordu doktor ameliyattan önce ama bunu uygun gördü demek. high profil takılmış, ben şunu merak ediyorum low-moderate-high arasındaki fark ne? seninki ne mesela high mı? 260 takıldığını duyduğumda biraz üzüldüm ama bikaç ay sonraki durumunu hayal edemiyorum, senin ilk ameliyat sonrasına göre baya değişiklik oldu mu küçülme aşağı inme vs?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadalar Dual plan Meme Protezi taktrdm, sperim
- Konu Sahibi elifnazz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kızlar nette görürseniz dual plan sonucu bana da gösterir misiniz..
yabancı sitelerde gördüklerim ya kas altı ya kas üstü .
bir de barış çakır ın kas zarı altı sonucunu gördüm . gerçekten gördüğüm ennnnnn doğal sonuçtu . sadece ameliyat sonrası fotoyu görsem hayatta inanmazdım bir operasyon geçirildiğine.
kas altı kas üstü ve kas zarı içinde en doğalı kas zarı altıydı .
dual plan sonucu nette gören, bulan vs varsa paylasabilir mi
bir de barış çakır ın kas zarı altı sonucunu gördüm . gerçekten gördüğüm ennnnnn doğal sonuçtu . sadece ameliyat sonrası fotoyu görsem hayatta inanmazdım bir operasyon geçirildiğine.
abcj selam canım yazını görünce dayanamadım kas zarı herkese uygun bir teknik değil bildiğim kadarıyla çünki zarın belli bir miktar örtücülüğü var ve buda protez büyüklüğüne yansıyor canım ben barış beyle görüştüğümde 250 cc demişti ama şimdi ameliyatta 330 kondu iyiki 250 konmamış boşuna ameliyat olmuşum die ağlıyacaktım tabii bunları kararlarını etkilemek için yazmıyorum benim nette yazıştığım 2 kızın doktoruydu barış bey onlar çok memnunlardı ama seni öpüyorum canım
öykücüm , kas zarı altının buyuk boy silikonu kaldırmayacagını biliyorum o yuzden ben de kas zarı altına yanaşmak istemiyorum çok. büyük istüyorum çünkü, ben sdece görüntü açısından şu ana kadar gördüklerimi karşılaştırmak istemiştim .
damla silikonla dual plan görmek istiyorummmmmm :) yok mu nette foto bulan linki bi paylaşın kızlar ya
damla silikonla dual plan görmek istiyorummmmmm :) yok mu nette foto bulan linki bi paylaşın kızlar ya
abcj sen ne zaman ameliyat düşünüyorsun benim ameliyaton üstünden birkaç ay geçse sana resim gönderirdim ama çok yeni.. bence bu konulara çok fazla kafayı takmamak lazım güvendiğin bi doktora gidersen o en iyi şekilde yönlendirir istediğin resimleri de gösterebilir sanırım.
my_babe vala ben 15aydır ameliyat olmayı bekliyorum benle beraber forumda arastıran herkes oldu gitti hatta artık bir çoğu ugramıyolar bile buralara ben kaldım bi:) önce bi maddi pürüzü vardı , şimdi başka bi prüz var , bakalım en kısa zamanda olurum inşallah
resim için de cok sağol cnm , eski yeni farketmez eger sakıncası yoksa ben bu halini de görmek isterim .
resim için de cok sağol cnm , eski yeni farketmez eger sakıncası yoksa ben bu halini de görmek isterim .
kızlar nette görürseniz dual plan sonucu bana da gösterir misiniz..
canım benim de ameliyatım kas zarı oldu,ama kas zarı hastanın durumuna göre tercih edilen bir yöntem,yani vücudunuza hangi yöntem daha uygunsa doktorunuz o yöntemi uyguluyor,ben naci çelik'e oldum ameliyatı ve görüntü olarak gerçekten inanılmaz şekilde doğallar,oturuşları ve yumuşamaları doktorumun söylediğine göre çok ama çok iyi.
bende dual plan oldum bi kere şöyle bir artısı var acı yok! yani şahsen doktorumdanda kaynaklanıyor olabilir çünkü profesyonel biri oldukça. bana yuvarlak takıldı benim aklımda damla protez vardı yuvarlaklar ebru gündeş demet akalın olur gibi düşünüyordum şimdi 2 ay oldu çok doğal şahaneler hatta damla olsa kötü olurdu herhalde diyorum :) ve görenler söylemesen anlamazdım diyorlar 2. aydan itibaren ciddi anlamda yumuşamaya başlıyorlar tek sorunum yatınca yukarı çıkmaları o da geçici diye düşünüyorum
dula plan dediğiniz ne arkadaşlar.biri bana kısaca açıklayabilir mi?
Merhaba elanur; bu yötem kasaltı ve kasüstü protez özelliklerini barındırıyor. Protez altta kas üstünde, Üstte kas altında yerleştiriliyor. Üstte protez ele gelmiyor, altta da meme dokusunu daha fazla yukarı kaldırıyor. Bir topic vardı bunla ilgili tekrar yukarı çıkarırım şimdi.
Merhaba elanur; bu yötem kasaltı ve kasüstü protez özelliklerini barındırıyor. Protez altta kas üstünde, Üstte kas altında yerleştiriliyor. Üstte protez ele gelmiyor, altta da meme dokusunu daha fazla yukarı kaldırıyor. Bir topic vardı bunla ilgili tekrar yukarı çıkarırım şimdi.
saol canımcıma.s.bahsettiğin topiği buldumopuyorumnanaktan
lalara ben de amelyat olmak istiyorum ankarada kime amelyat oldun bide maliyeti hakkında bilgi verir misin?fındıklardan kurtulmam lazım:teytey:
ben de Ankara'da bu işi iyi yapan dr arıyorum.Ankara'da ameliyat olup,memnun kalan arkadaşlar doktorlarının isimlerini yazabilirler mi?şimdiden saolun kızlarhihoyyyt.arama motorundan da bulabilirim bu işi yapan doktorları ama ben o doktora bire bir ameliyat olmuş ve sonucundan menun kalan arkadaşlardan fikir almak istiyorumzemuszemus
en geçerli yöntem silikon en güzelide silikon diğerleri faso fiso bence arkadaşlar
canım , sen ankara'da hangi doktora ameliyat olmuştun?:1rolleyes: