• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadalar Dual plan Meme Protezi taktrdm, sperim

Sağol Elisciğim ya darısı başına. Ama fotoları buraya koyarsam kesin kocam boşar, yetmedi anam evlatlıktan atar. Ama sana söz istersen biraz oturunca memişlerim özelden mailini alıp atarım sana

Merhaba Elifnaz, memelerinin ameliyat sonrası halinden memnun musun? Benimkiler hem küçük hem boru gibi uzun , çok rahatsız oluyorum. Hollanda'da yaşıyorum 1 ay sonra ıstanbul'a geleceğim, doktorun nasıl? Bir de burun ameliyatı olacağım ayrıca ama meme daha önemli benim için

Merhaba Elifnaz, memelerinin ameliyat sonrası halinden memnun musun? Benimkiler hem küçük hem boru gibi uzun , çok rahatsız oluyorum. Hollanda'da yaşıyorum 1 ay sonra İstanbul'a geleceğim, doktorun nasıl? Bir de burun ameliyatı olacağım ayrıca ama meme daha önemli benim için

Merhabalar sevgihanim; Evet ameliyat sonrası inanılmaz mutluyum. Muayene esnasında Aylin hanım senin dediğine benzer bi foto göstermişti, sonucuna şaşırmıştım. Merak etme herşey düzelir. Burun sonuçlarını bilmiyorum canım, ama plastik cerrah sonuçta ne kadar kötü olabilir ki???hihoyyyt

Elifnazzcığım nedir son durum şimdi meme fotolarını yollar mısın bana parayı denkleştiriyorum yavaş yavaş, mutlaka olucami kafaya koydum

şekerim daha yeni benim ameliyat biraz şişleri insin yollarım tabii. E hadi bakalım bekliyoruz iyi haberlerini

Arkadaşlar Aylin hanım iyimi meme küçültmede dedim kimse bana cevap vermiyo, çıldırıcam yaaaa

Merhaba arkadaşlar; geçen perşembe görüşmem süper geçti, bu cuma ameliyat oluyorum ben de Fatmacığım, Aylin hanım süper bu konuda herşeyden önce hiçbir şeyi abartmıyor, başına gelecekleri tümüyle bilimsel aktarıyor canım, hasta resimlerini gördüm, gayet başarılı, bana göre doğru adrestesin

merhaba elifnaz geçmiş olsun .Bende 15 mayısta dual plane ameliyat oldum ama hala ağrılarım devam ediyor senin ağrıların devam ediyormu hergün ağrı kesiciler içiyorum bazen ilaçda işe yaramıyor

ya arkadaşlar yokmu bu işin doğal bir yolu illa ameliyat mı? birde fiyatlar ne durumda

Walla tatlım yok gibi görünüyor, bişey bilen varsa yazsın yani. Bir başka forumda millet kara üzüm çekirdeği gibi bişeyden bahsetmiş ama sonra işe yaramamış gibi. Koydur gitsin tatlım ya buradaki herkes emin ol o safhalardan geçmiştir. Kremler, haplar falan olmuyo, olmuyoturkbayragi

merhaba elifnaz geçmiş olsun .Bende 15 mayısta dual plane ameliyat oldum ama hala ağrılarım devam ediyor senin ağrıların devam ediyormu hergün ağrı kesiciler içiyorum bazen ilaçda işe yaramıyor

Geçmiş olsun Caroli; benim artık bayaa rahatladı, 2. hafta bittiğinde rahatlamıştım zaten, ufak gerintiler oluyo 3.hafta , geçicek canım merak etme . Kim yaptı ameliyatını ?? Nasıl son durum ???

allaha şükürler olsun ilk defa bugün birazda olsa iyiyim ilk defa 1 tane ağrı kesiciyle duruyorum hergün 3 tane içiyordum geceleri yatmadanda sakinleştirici bir ilaç içiyordum yani bayağı kötüydüm 10 günde sabah akşam ağrı kesici iğne yaptırdım kabus gibiydi.Yine ağrılarım devam ediyor ama hafifledi yeter artık hafiflesin zaten dayanıcak gücüm kalmadı artık.Doktor ismi vermek doğru olmaz ama forumlarda ismi çok geçiyor çok iyi bir doktor problem bende herhalde ağrı eşiği diye birşey varmış 2 kere kontrole gitmiştim görünürde hiçbir problem yok dedi doktor.Dual plane yöntemi kullanıldı

allaha şükürler olsun ilk defa bugün birazda olsa iyiyim ilk defa 1 tane ağrı kesiciyle duruyorum hergün 3 tane içiyordum geceleri yatmadanda sakinleştirici bir ilaç içiyordum yani bayağı kötüydüm 10 günde sabah akşam ağrı kesici iğne yaptırdım kabus gibiydi.Yine ağrılarım devam ediyor ama hafifledi yeter artık hafiflesin zaten dayanıcak gücüm kalmadı artık.Doktor ismi vermek doğru olmaz ama forumlarda ismi çok geçiyor çok iyi bir doktor problem bende herhalde ağrı eşiği diye birşey varmış 2 kere kontrole gitmiştim görünürde hiçbir problem yok dedi doktor.Dual plane yöntemi kullanıldı

Çok geçmiş olsun tatlım ya walla üzüldüm durumuna. Ben de çok aşırı ağrı olmadı 3. günden sonra bayaa rahatlamıştım. Neyse atlatmışsın. Umarım memnunsundur memişlerden ama sanırım gözünü açıp bakamamışsın. Öptüm şeker.kaydirigubbakcemile

tesek.elifnazz.Bu kadar acıdan sonra keşke hiç yaptırmasaydım diyorum ama zamanla fikrim değişir herhalde.345 cc takıldı ilk zamanlar büyük gözüküyordu ama şişlikler biraz inince iyi oldu gibi,Sen sporcu sütyenini hala kullanıyormusun ve yüzüstü yatabiliyormusun

hilal001, ibrahim saracoglu uyguladıgı kür ile buyutebildiğini söyluyor. en az yarım en fazla bir beden diye okumustum sitesinde.. ve sanırım bir yıl süren bir uygulama. yenilen yemekler falan da ona göre ayarlanıyor. biraz zahmetli bir sürec yani .

tesek.elifnazz.Bu kadar acıdan sonra keşke hiç yaptırmasaydım diyorum ama zamanla fikrim değişir herhalde.345 cc takıldı ilk zamanlar büyük gözüküyordu ama şişlikler biraz inince iyi oldu gibi,Sen sporcu sütyenini hala kullanıyormusun ve yüzüstü yatabiliyormusun

Walla canım Aylin hanım 3 ay kullanacaksın sporcu sütyenini demişti, kullanıyorum, envayi rengini aldım. telsiz başka model sütyen kullandırmıyo, baskı yapıp, iz yapıp meme kötü şekillenmesin diye. Ben hiç yüzüstü yatmam zaten hep sağ yan yatarım, denemedim yüzüstü ama rahat yatabiliyorum artık kollarım falan sıkıştırınca bişey olmuyo.

merhaba elifnazz,bunlar ne zamana kadar kalabilecek göğsünde,maksimum sınırı varmı?
bir de bişiey daha soracaktım,pek fazla bilgim yok ta,ama göğüs ameliyatından sonra göğüs uçlarında his kaybı ve çocuk emzirememe durumu olduğu doğrumu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X