• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadalar Dual plan Meme Protezi taktrdm, sperim

Merhaba bloodrayne şu anda daha kaliteli protezler olduğu için dayanıklılığı 25-30 yılmış, Benim göğüs altı kesi o yüzden hissizliğim olmadı, her halükarda memenin içine konmadığı için, kas altı ve kasüstü emzirmeyi etkilemez diye söylemişti.

merhaba arkadaşalr.ben de salı günü naci çelik e dual plane 370cc ile ameliyat oldum.şaunda herşey yolunda gibi allah bozmasın.sorularınız olursa yardımcı olmak isterim.herkese geçmiş olsun..

Çok geçmiş olsun canım, güle güle kullan memişlerini , 370ccde iyiymiş hani

teşekkür ederim cnm.ewt baya sağlam 370cc ve boyum 1.60 kilom 51 civarı ne beden varmış diyorum maşallah 370 ccyi nasıl sığrdırmışım şaşırıyorum hala kaydirigubbakcemile3 ama inan hiç öyle büyük durmuyolar.zaten naci bey söylemişti ameliyattan çıkınca.benden sonra ameliyat olan biri vardı karşı odamda ve biz onunla konuşuyoduk.bak dedi ona 255 anca koydum ama seninkiyle çok farklı durmıcak dedi.gerçekten şaunda bence çok güzel boyutu.bi de şeklini alsa memnun kalcak gibiyim..

teşekkür ederim cnm.ewt baya sağlam 370cc ve boyum 1.60 kilom 51 civarı ne beden varmış diyorum maşallah 370 ccyi nasıl sığrdırmışım şaşırıyorum hala kaydirigubbakcemile3 ama inan hiç öyle büyük durmuyolar.zaten naci bey söylemişti ameliyattan çıkınca.benden sonra ameliyat olan biri vardı karşı odamda ve biz onunla konuşuyoduk.bak dedi ona 255 anca koydum ama seninkiyle çok farklı durmıcak dedi.gerçekten şaunda bence çok güzel boyutu.bi de şeklini alsa memnun kalcak gibiyim..

Walla süper yaa benim 330 cc ama boyum 1,75 . Bana normal gibi. E seninde istediğin olduysa ne mutlu.hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Walla ben de 177cm'yim 295 ile C cup oldum, büyüklükleri çok güzel, daha büyük abartı dururdu diye düşünüyorum. Çok büyük olunca da meme sarkar sonra arkadaşlar.

Merhaba arkadaşlar;
Ben ameliyatımı oldum bugün, çok şükür kurtuldum. Tüm gün uyumuşum. Kardeşimin eşi,nden leptop istemiştim size ondan yazıyorum. ameliyatım çok iyi geçmiş 330 cc anatomik olandan koymuş Aylin hanım, üstten süper görünüyolar walla. Ağrım kıpırdanmazken yok, sadece ayağa kalkarken zorlanıyorum. Hemen bir ayna buldurup memelerime baktım, sütyen içinde süperler, kardeşimde öyle diyor. Benden şimdilk bu kadar, yarın belki daha ayrıntılı yazarım. Öpüyorum hepinizi

chocochocolate , damla silikon mu kullandı doktorun ? yoksa yuvarlak mı?

dual plan ile hep damla duydum , hem dual plan hem de yuvarlak protez uygulanmıs biri var mı aramızda:)

chocochocolate , damla silikon mu kullandı doktorun ? yoksa yuvarlak mı?

dual plan ile hep damla duydum , hem dual plan hem de yuvarlak protez uygulanmıs biri var mı aramızda:)

merhaba cnm.ewt damla kullandı doktorum.genel olarak damla ile daha doğal sonuçlar alındığı için damla kullanuıyo benm doktorum ama ameliyattan önce bitane yuvarlak isteyen hastanın fotoğrafını göstermişti.hiç yapmıyo değil yani.sonuçta hasta isteğine bağlı yuvarlak mı yoksa anatomik mi olacağı.ama yçntem olarak kullandığı yöntem proteziin belli olmadğı yöntemler.yani dual plane ile yapıyo ki doğal dursun,protez belli olmasın.haa bi de meme dokusu olanlara subfasyal de uyguluyo diye biliyorum ama hiç fotoğrafını göstermedi bu yöntemle yaptığı.heralde bana uygun olmadığı için gösterme ihtiyacı hissetmedi bilemiyorum..
bazı arkadaşlar diyolar ki her doktor iyi bildiği yöntemi kullanıyo,belli bir yöntem kullanmak gerekmez,doktora güvendikten sonra her yöntem iyi olabilir.gibi cümleler kullanıyolar.fakat arkadaşalr şöyle bir durum var.mesela ben de doktor araştırması yaparken ilk gittiğim doktor direk kasüstü yuvarlak koyuyordu herkese.bu çok eski bir yöntem ve doktor bunu iyi biliyo diye bunu yaptırmak çok saçma. sonuçta seçme imkanınız varsa neden daha doğal duran yöntemi kullanmayasınız ki.dual plane biraz daha teferruatlı ve tecrübe isteyen bi yöntem olduğu için tüm doktorlar kullanamıyo olmasın?? bence ortada bazı gerçekler var.iki yöntemin fotoğraflarını yanyana koyun da aradki farkı görün derim ben..

Haklısın chocochocolate bence de iyi bir doktor her yöntemi takip edip bilmeli. Hep konuşuyoruz ya her meme yapısı aynı değil, zaten beceri her tip memeyi güzel yapmakta.

bende istiyorum ama turkiyede istanbulda bildigim biryer yok bir dr,fatih dagdelenle gorustum fiyatti pahali geldi ,o paralan almanyada yaptirabilirim,sizin bildiigniz iyi biryer varmi

bende istiyorum ama turkiyede istanbulda bildigim biryer yok bir dr,fatih dagdelenle gorustum fiyatti pahali geldi ,o paralan almanyada yaptirabilirim,sizin bildiigniz iyi biryer varmi

çok iyi araştırmanı tavsiye ediyorum.fatih dağdelen hakkında çok iyi şeyler duymadım.bu forumda da çok iyi şeyler yazmıyor.benim doktorum naci çelik.kendisinden çok memnunum doktor ve insan olarak.12 gün oldu ameliyat olalı.kendi sonuçlarımın nasıl olduğunu henüz bilemem ama önceki hastalarının fotoğrafları mükemmeldi.

amelıyat olanlar ne zaman tam olarak hıssetmeye basladınız ?

ben amelıyat olalı 40 gun oldu hala hıs kaybı var ve ucları acıyor sızın ne zaman normale dondu bı sorun mu acaba bu??

amelıyat olanlar ne zaman tam olarak hıssetmeye basladınız ?

ben amelıyat olalı 40 gun oldu hala hıs kaybı var ve ucları acıyor sızın ne zaman normale dondu bı sorun mu acaba bu??

Benim 1 ay oldu bugün .Çok hassasiyet var bazen giysim bile değse uçları hemen acıyor çok hassas.His kaybı uçlarındamı yoksa bütün memendemi

Şekerler ben de meme başından ameliyat oldum. Ama ben hissizlik falan hatırlamıyorum. 15 gün falan dikiş yerlerim sürttükçe acımıştı sadece, sanırım herkeste olmuyor bu hissizlik ama sitelerde falan geçici diyordu.

Merhaba arkadaşlar, uzun süredir girmiyordum siteye. Meme ucundan ameliyat oldum. Allah'a çok şükür his kaybım olmadı. Tabi ameliyatın üzerinden 1,5 ay geçti, meme uçlarım kendi kendine sıkça sertleşiyor, giyisimden falan belli oluyor :)) Bu durum ilk aylarda olabiliyormuş, sonra normale dönüyormuş.
Bu arada meme ucundan ameliyat olan arkadaşlar izleriniz nasıl? Çok belli mi?

Merhaba arkadaşlar, uzun süredir girmiyordum siteye. Meme ucundan ameliyat oldum. Allah'a çok şükür his kaybım olmadı. Tabi ameliyatın üzerinden 1,5 ay geçti, meme uçlarım kendi kendine sıkça sertleşiyor, giyisimden falan belli oluyor :)) Bu durum ilk aylarda olabiliyormuş, sonra normale dönüyormuş.
Bu arada meme ucundan ameliyat olan arkadaşlar izleriniz nasıl? Çok belli mi?

ağrıların tamamı bittimi canım, yumuşaklığı nasıl?

ağrıların tamamı bittimi canım, yumuşaklığı nasıl?
ağrım yok canım, sadece biraz fazla yorulursam, ayakta kalırsam kasılma gibi bir his olyor. Rahatsız edici bir durum yok. Yumuşaklıklarına gelince, henüz istediğim gibi değiller. Asıl yumuşama şu evreden sonra oluyormuş. inşallah yumuşacık olur.

Merhaba arkadaşlar benim de 1 ay doluyor yakında, artık ne ağrı ne sızı. Liposakşın korsesini de çıkardım geçen gün. Yukarıya uzanabiliyorum bile. Hafifçe aşağıya indiler, yumuşamaya başladılar, toparlanıyorlar artık yavaş yavaş. Buradan ameliyat olacak arkadaşlar nasıl telaşlı nasıl heyecanlıdırlar şimdi, kolay gelsin, hiç korkmayın. Benim meme altından yapıldı kesi, artık neredeyse hiç belli değil, memenin altında kalıyor. Oysa ne kadar telaşlanmıştım kocaman iz kalacak diye. Hadi öptüm sizi, bye

Back
X