Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadalar Dual plan Meme Protezi taktrdm, sperim
- Konu Sahibi elifnazz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?840 gram da bende var :)) ilk 15 gün sırt ağrısı çektim sadece. şimdi hiç sorun yok.
tatlim dikis izlerin ne durumda krem önerdimi doktor hanim?
seninki kaç cc ydi lalara cım? bnmki 750 gr faln ediyor sanırm ama hiç hissetmiyorum bile.ağırlık yapması için enaz 1 kg faln olmalı bence...ama neticede çok büyk olursa elbette ağırlık yapar ben bunun söylemek istemiştim biönceki mesajımda opuyorumnanaktan
225 cc canım
benim 225 cc bir ay olmadı daha herkes çok beğeniyor çok büyük diyenlerde var ama bence ideal ama burada daha 225 cc taktırıpta büyük güzel durdu diyene rastlamadım
bana 250 cc takıldı kucuk gelıyor . enım dar oldugu ıcın kenarlardan tamasın dıye bunu koymus senın vucut orantılarını merak ettım benden kucukmu dıye ben 1.60 boyum 44kg'm
amelıyattan oncede 75 bedenı doldurmuyordu suan (cupları bılmıyorum) 80 beden sutyen cok rahat oluyor..
canım boyun kılon ve amelıyattan oncekı sutyen bedenını yazarmısın :)
ve kac beden sutyen takıyorsun suan?
Son düzenleme:
bana 250 cc takıldı kucuk gelıyor . enım dar oldugu ıcın kenarlardan tamasın dıye bunu koymus senın vucut orantılarını merak ettım benden kucukmu dıye ben 1.60 boyum 44kg'm
amelıyattan oncede 75 bedenı doldurmuyordu suan (cupları bılmıyorum) 80 beden sutyen cok rahat oluyor..
aynıymışız şuan 80 b takıyorum
yazarsan sevınırım merak edıyorum benden daha mı zayıfsın yada darsın :)
yazarsan sevınırım merak edıyorum benden daha mı zayıfsın yada darsın :)
tam aynıyız işte benim göğüslerim şuan büyük bi greyfurt kadar ama ameliyat olmadan önce yarım bi limon kadardı vopuyorumnanaktan
tam aynıyız işte benim göğüslerim şuan büyük bi greyfurt kadar ama ameliyat olmadan önce yarım bi limon kadardı vopuyorumnanaktan
demek yarım lımonla gezen tek ben degılmısım kaydirigubbakcemile3
pekı arada dıkıslerınde yanma hıssı oluyor mu ve hıs durumun ne durumda ben hala dıkısın cevresını hıssedemıyorum ve ucları cok hassas:kedi:
bu arada ben amelıyat olalı 3 ay oldu..mafoldumben
demek yarım lımonla gezen tek ben degılmısım kaydirigubbakcemile3
pekı arada dıkıslerınde yanma hıssı oluyor mu ve hıs durumun ne durumda ben hala dıkısın cevresını hıssedemıyorum ve ucları cok hassas:kedi:
bu arada ben amelıyat olalı 3 ay oldu..mafoldumben
aynen göğüsümün altında hissixlik var ama uçları çok hassas dokunmaya gelmiyor ameliyattan öncek pek yoktu ucu ameliyattan sonra dışarı çıktılar benim bugun tam 1 ay oldu
Peki arkadaşlar şimdi dual plan ile ameliyat olan ile olmayan arasında görüntüsel bir fark oluyor mu? Yani askhmeleği sen fotolarda bu ayrımı gördün mü?
uzun vadede yanii 1.5 sene sonrasında falan dual plane çok daha doğal,dışardan dokunulduğunda elle anlaşılmayan bir sonuç veriyor.meme dokusu altına konan protez ise hem dıaşrdan dokunma ile anlaşılabiliyor hem de üst dekoltede top gibi yuvarlak bir görüntü veriyor.dual plane ile damla protez yerleştirilmesi de daha dik ama üst dekoltede de doğal olan meme sonuçları veriyor.zaten dual plane kasüstü yönteminin bu dezavantajlarını ortadan kaldırmak ve kasaltının da çok ağrılı ve uzun vadede iyileşmesi dezavantajlarını kaldırmak amacıyla geliştirilmiş nispeten yeni bir yöntemdir.bence iyice araştırdıktan sonra güvendiğin tekniği kullanan,güvendiğin bir doktora ameliyat olmalısın.ama özellikle yöntemi iyice araştır ve tek bir yöntemde direten doktorlardan kaç derim ben...
uzun vadede yanii 1.5 sene sonrasında falan dual plane çok daha doğal,dışardan dokunulduğunda elle anlaşılmayan bir sonuç veriyor.meme dokusu altına konan protez ise hem dıaşrdan dokunma ile anlaşılabiliyor hem de üst dekoltede top gibi yuvarlak bir görüntü veriyor.dual plane ile damla protez yerleştirilmesi de daha dik ama üst dekoltede de doğal olan meme sonuçları veriyor.zaten dual plane kasüstü yönteminin bu dezavantajlarını ortadan kaldırmak ve kasaltının da çok ağrılı ve uzun vadede iyileşmesi dezavantajlarını kaldırmak amacıyla geliştirilmiş nispeten yeni bir yöntemdir.bence iyice araştırdıktan sonra güvendiğin tekniği kullanan,güvendiğin bir doktora ameliyat olmalısın.ama özellikle yöntemi iyice araştır ve tek bir yöntemde direten doktorlardan kaç derim ben...
gerçekten dual plane yöntemiyle dahamı doğal oluyor benim görüntü olarak doğalda ama hala sertler ya normal göğüs gibi olurlarmı benim 1 buçuk ay oldu ameliyat olalı
ewt cnm.gerçekten de türkiyenin en iyi doktorları olarak bilinen kişiler de dual plane tercih ediyorlar ki söyledikleri hep aynı.doğal sonuç...ben de kasüstü yapan doktorlarla da görüştüm onların eski hasta fotolarını da gördüm.bakıldığında dik ve hoş görünüyor ama dual palen ile yanyana gelince farkı anlayabilyorsun...ekte bir foto var bakarsan söylemek istediğimi anlarsın.
fotoğraf alıntıdır arkadaşlar.. :))
fotoğraf alıntıdır arkadaşlar.. :))
A
askhmelegi
Ziyaretçi
Peki arkadaşlar şimdi dual plan ile ameliyat olan ile olmayan arasında görüntüsel bir fark oluyor mu? Yani askhmeleği sen fotolarda bu ayrımı gördün mü?
Walla tatlım sööle anlatayim, zaten chocochocolate 'de anlatmıs ama, dual planda meme daha dik duruyo kas altına gore, yani meme ucunu daha cok kaldırırmıs yukari hafif sarkik ve icinde meme bezi olan goguslerde kullanilabiliyormus. bakalim ileri donem sonuclarini gorucem kendimde. Su an total sis oldugu icin cok ayrim yapamiyorum tabii, su halde de kalsalar no problem. Bi de kendini agresif isaretlemissin ama kizmazsan sorayim senin memeler ne durumda? Kac beden?opuyorumnanaktan
Son düzenleyen: Moderatör: