• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadalar Dual plan Meme Protezi taktrdm, sperim

Benim 1 ay oldu bugün .Çok hassasiyet var bazen giysim bile değse uçları hemen acıyor çok hassas.His kaybı uçlarındamı yoksa bütün memendemi

ucları hassas dokunmayla bıle acıyor ama memede hıs yok hala, tabırı caızse karıncalanmıs gıbı kasıdıgımda anlamıyorum.

Zeta'cığım nerelerdesi sen kayboldun?? Benim de meme başı kesiyle girdi doktor hanım, ilk bir iki hafta, pek his kaybı falan hissetmedim ama karıncalanma bende de olmuştu. Doktor hanım kesilen ufak sinir dalları iyileşirken karıncalaşma hissi olur demişti. Üzülme canım geçer elbet

Zeta'cığım nerelerdesi sen kayboldun?? Benim de meme başı kesiyle girdi doktor hanım, ilk bir iki hafta, pek his kaybı falan hissetmedim ama karıncalanma bende de olmuştu. Doktor hanım kesilen ufak sinir dalları iyileşirken karıncalaşma hissi olur demişti. Üzülme canım geçer elbet

Merhaba canim benim artık masaja baslamam gerek herhalde , gunde kac kere yapilicak bu masaj bi de yapmasan noolur??

Canım benim ben sabah duş alırken 4 yöne hareket ettiriyorum memelerimi Aylin hanım öyle söylemişti. Masaj yapmazsan kapsül riski oluşabilirmiş, ama zor bişii değil zaten takma kafaya bu kadar. Öptüm seni

ameliyattan kaç gün sonra dekolte giyilebiliniyor ? :)
yani illa sütyen şart mı sütyensiz gezemiyor muyuz

benim amliyat bir olup bitsin zaten sütyen takmayacağım. bıktım sonuna kadar sıkıp zor nefes alarak yaşamaktan yıllardır.
sadece merak ettiğim, cuma ameliyat olacağım, 1 hafta sonraki cuma da bir davete katılmam gerekli, acaba sargılar falan çıkmazsa kıyafeti giyemem mi diye düşündüm.

Canım benim doktora göre bandaj kullanma değişiyor. Mesela ben 4 ay falan önce ameliyat oldum. Benim memenin her tarafı bantlıydı, ama kimderki 10 gün falan oluyodu sanırım ameliyat olalı ona Aylin hanım küçük bandaj uygulamış. Yaz diye sanırım. Doktorun nasıl bir bandaj uygulayacak bilmiyorum, sorarsın ona göre giysi seçersin, dekolteni kapatmazsa giyersin tabii.opuyorumnanaktan

yarın tam 10 gün oluyor benim. yarın sabah ilk kez banyo yapıcam ve kontrole gidicem. şimdi sadece yara üzerinde gazlı bez ve bant var, yarın o da çıkacak, sadece sporcu sütyenimle kalıcam. yine de her dokorun uygulaması farklı oluyor tabi.

arkadaşlar bir de ek bir tavsiye: sporcu sütyenini ayyıldız kullanın. ben başka bir markadan 2 tane aldım ama ayyıldız gerçekten çok rahat hiç yormuyor beni. biraz reklam koktu ama tecrübe paylaşıyoruz sonuçta.

Bende gögüslerimi büyütmek istiyorum Yaptıranları imrenerek okuyorum aylardır ..Aranızda en uygun fiata yaptıran kim ve hangi doktora :( yada taksitle yaptıran varmı?? yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar..

adanadan bi arkadas vardı sanırım, 3000 liradan daha az odemistı . hangi baslıkta yazıyordu ama hatırlayamadım

boğaziçi tıp merkezi de 3000-3500 tl arası fiyat veriyor. Aylin hanım da pahalı değil aslında. sonuçta bir kez yaptırılacak bir operasyon bu.

yaa cok tşk ederim ilginize burda herkesi tanıyorum aslında... her ameliyat olanı takip ettim Aynı duyguları paylastıgımı görünce bu gercekten okadar mutllu ettiki beni..... Beni anlayan birilerinin olması bile cok güzel cok tşkler hepinize

protez süt vermeye engel değil ama bazısı kilo artışına bağlı olarak sarkma ihtimaline karşı çıkarttırabiliyor.

artık kilo alınca memeler kaç beden büyür bilmiyorum tam olarak. ama doktorlar kesin cevabı verecektir mutlaka çocuğu olmayan bayanlara. emzirirken ne olur, hamileyken ne olur, kilo alırsam ne olur? benim kilo alma ve bir daha emzirme ihtimalim hiç olmadığı için rahatım 85 bedende :)

kızlar ben ameliyat olalı 4 ay oldu,,, biliyorsunuz zamanla şişlikler iniyor ve protez yerine oturuyor,görünüm çok daha doğal bir hal alıyor ama bu arada bayağı da küçülüyor,,,
benim göğsüm hiç yok değildi hatta şekli şemali de güzeldi,doktorum bile gerek yok aslında demişti ama beni tatmnin etmiodu, şimdi zaman zaman acaba taktırmasamıydım düşüncesine kapılıyorum,,, normal göğüs gibi olmuor yumusaklığı,,, daha sıkı daha sert,,, ve bu ameliyat sonrası artık kimin göğsü slikonlu kiminkisi slikonsuz anlar oldum,, önceden ayy ne güzel göğüsleri var derdim:) şimdi kesin slikonlu diorum,,, aslında doğallık en güzeli,,,
ama biz bayanlar işte :)

kızlar ben ameliyat olalı 4 ay oldu,,, biliyorsunuz zamanla şişlikler iniyor ve protez yerine oturuyor,görünüm çok daha doğal bir hal alıyor ama bu arada bayağı da küçülüyor,,,
benim göğsüm hiç yok değildi hatta şekli şemali de güzeldi,doktorum bile gerek yok aslında demişti ama beni tatmnin etmiodu, şimdi zaman zaman acaba taktırmasamıydım düşüncesine kapılıyorum,,, normal göğüs gibi olmuor yumusaklığı,,, daha sıkı daha sert,,, ve bu ameliyat sonrası artık kimin göğsü slikonlu kiminkisi slikonsuz anlar oldum,, önceden ayy ne güzel göğüsleri var derdim:) şimdi kesin slikonlu diorum,,, aslında doğallık en güzeli,,,

4 ay bence çok erken bir dönem cnm.bana doktorum tam olarak herşeyin oturması 1 sene diyor.ben de 2 sene önce ameliyat olmuş bir hastayı elledim ayıptır söylemesi aynen bildiğimiz meme yumuşacık kaydirigubbakcemile3 onu ellemeden önce benm de pek inancım yoktu yumuşama konusnda.ille biraz sert kalır gibi geliyodu ama inanın hiç öyle deil annemin memeleri gibi olmuş kaydirigubbakcemile3

Benim 1.5 ay oldu ama ilk zamanlara göre daha daha yumuşak zamanlada yumuşuycağını düşünüyorum ama küçüldüklerine katılıyorum keşke daha büyük takılsaydı diyorum bu kadar acı çekmişken.Sana kaç cc takıldı a.s.

ayyy ben küçülsün diye uğraşıyorum millet büyüsün diye. büyük oluncada erkeklerin dikkatini fazla çekiyor bende büyüklüğünden rahatsızım yahu.

4 ay bence çok erken bir dönem cnm.bana doktorum tam olarak herşeyin oturması 1 sene diyor.ben de 2 sene önce ameliyat olmuş bir hastayı elledim ayıptır söylemesi aynen bildiğimiz meme yumuşacık kaydirigubbakcemile3 onu ellemeden önce benm de pek inancım yoktu yumuşama konusnda.ille biraz sert kalır gibi geliyodu ama inanın hiç öyle deil annemin memeleri gibi olmuş kaydirigubbakcemile3

canım ya çok hoşsun:) moral oldu söylediklerin inşallah dediğin gibi zamanla normal göğüsten farksız bir hal alır gerçi bu arada küçülmesi de devam ederse 2 seneye cıkarttırırım ben bunları:S
benim 275 cc idi,onu da zorla taktırdım,doktorum küçük göğüs yanlısıydı,dansöz olmıcakmışım ki ben napcakmışım koca memeleri::) şimdi olan da gitti,,,ah doktor civanım ah, yaktı benii :bbo:

Back
X