• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadalar Dual plan Meme Protezi taktrdm, sperim

Adamlarin eline hic bisey gelmemesinden iyidir dimi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar bende ameliyatımı oldum dün. 330 cc anatomikle dual plan yapıldı. Memelerime kavuştum kendimi harika hissediyorum. Herkese iyi bayramlar bu arada

Vitiligo çok geçmiş olsun.Adına çok sevindim.Emin ol zaman geçtikçe kendini ve memişlerini çok daha iyi hissedeceksin.Zamanla göğüsler çok daha güzel ve doğal oluyorlar.Görüşmek üzere.

Vitiligo çok geçmiş olsun.Adına çok sevindim.Emin ol zaman geçtikçe kendini ve memişlerini çok daha iyi hissedeceksin.Zamanla göğüsler çok daha güzel ve doğal oluyorlar.Görüşmek üzere.

Çok sağol canım. Sanki güzel bir rüyada gibiyim, sabah uyanınca kendimi eski halimle göreceğim diye ödüm kopuyor valla kaydirigubbakcemile3

Çok sağol canım. Sanki güzel bir rüyada gibiyim, sabah uyanınca kendimi eski halimle göreceğim diye ödüm kopuyor valla kaydirigubbakcemile3

Ayol ben eski halimi unuttum bile hep boyle memelerim vardi gibi geliyor banadakaydirigubbakcemile3

hatunlar, bu forumda yaşadıklarını paylaşan , cesaret veren , mücadeleci ruhla pesetmememi sağlayan tümüyelere teşekkürler.... okuduklarım beni doktoruma tuğrul turan a yönlendirdi, hem liposakşın hem meme büyütme oldum.ne kadar mutluyum anlatılmaz yaşanır yani..hepinize dua ettim ameliyata girmeden! ben de ayrıntıları (tuğrul turana ameliyat olanlar buraya) başlığında anlattım.belki ben de birilerine yol açarım diye! kendime yaptığım en büyük iyilik bu oldu! evet hanımlar , eş ve çocuklara ayırdığımız vaktin yarısını kendimize ayırsak herşey daha güzelolucak, Rabbim her isteyene hayırlısıyla nasip etsin!turkbayragi

hatunlar, bu forumda yaşadıklarını paylaşan , cesaret veren , mücadeleci ruhla pesetmememi sağlayan tümüyelere teşekkürler.... okuduklarım beni doktoruma tuğrul turan a yönlendirdi, hem liposakşın hem meme büyütme oldum.ne kadar mutluyum anlatılmaz yaşanır yani..hepinize dua ettim ameliyata girmeden! ben de ayrıntıları (tuğrul turana ameliyat olanlar buraya) başlığında anlattım.belki ben de birilerine yol açarım diye! kendime yaptığım en büyük iyilik bu oldu! evet hanımlar , eş ve çocuklara ayırdığımız vaktin yarısını kendimize ayırsak herşey daha güzelolucak, Rabbim her isteyene hayırlısıyla nasip etsin!turkbayragi

Senin adına çok sevindim hatun :) Memelerini güle güle kullan :)

teşekkürler calimero83 ! kendimi tamamlanmış hissediyorum,
biraz da kilo verirsem ,, 5 kilo kadar! valla süper olucak,bu site de bi tılsım bi uğur var, içten gülümseyerek okuduğum , allahım bana da nasip et , dediğim şeyler bana da kısmet oldu, çoğu yazıyı gözlerim dolarak okudum, hiç tanımadığım hatunların sevinçlerine sevinç gözyaşı döktüm! demek ki çok isteyince veriyomuş Rabbim!turkbayragib

artık güvenle elbiselerimi giyerim, vücudumun en müsait old. dönemlerde bile dekoltenin dozunu korumuştum, biraz gizemin şart olduğunu düşünürüm,heryeri açmaya gerek yok, merak edilecek şeyler de kalsın yani, bu naçizane benim fikrim!

teşekkürler calimero83 ! kendimi tamamlanmış hissediyorum,
biraz da kilo verirsem ,, 5 kilo kadar! valla süper olucak,bu site de bi tılsım bi uğur var, içten gülümseyerek okuduğum , allahım bana da nasip et , dediğim şeyler bana da kısmet oldu, çoğu yazıyı gözlerim dolarak okudum, hiç tanımadığım hatunların sevinçlerine sevinç gözyaşı döktüm! demek ki çok isteyince veriyomuş Rabbim!turkbayragib

Kesinlikle bende aynı duyguları yaşayarak okumuştum forumu. Heyecanla, gülümseyerek, hissederek ve bazen duygulanıp ağlayarak. Benim duygularıma tercüman olmuşsun. Ne kadar güzel ifade etmişsin duygularını, tebrik ederim. Her şey hayal edebildiklerinizden bile güzel olsun.

Allah isteyince, gerçekten dileyince, istenileni nasip ediyor. Çok şanslıyız. Şanslı ve güzel kadınların görünmez kulübüne herkesin katılmasını, herkesin bu duyguyu tatmasını diliyorum.

Ayyy haftaya bugün tatlı doktorum sayesinde bende böyle yazılar yazabileceğim, heyecandan ölüyorum ya. akannehir Burada heyecanla bekleyenleri de en iyi ben anlıyorum. En zoru doktora karar vermek ama beklemek daha zormuş, bütün hafta sonu dantelli sütyenlere fikslendim alışveriş merkezlerinde.kaydirigubbakcemile2

Evet arkadaşlar ameliyat günüm geldi çattı, yarın ameliyatımı oluyorum nihayet. Çok korkuyorum narkozdan ama bu halimden de bıktım. Yarın hem meme büyütme ve dikleştirme yaptırıcam hem karın germe. ınanılmaz heyecanlıyım inşallah ameliyat sonrası ben de sizler gibi mutlu mutlu yazarım buraya. ıyi ki bu forum var iyi ki :enbuyukkk:

Evet arkadaşlar ameliyat günüm geldi çattı, yarın ameliyatımı oluyorum nihayet. Çok korkuyorum narkozdan ama bu halimden de bıktım. Yarın hem meme büyütme ve dikleştirme yaptırıcam hem karın germe. İnanılmaz heyecanlıyım inşallah ameliyat sonrası ben de sizler gibi mutlu mutlu yazarım buraya. İyi ki bu forum var iyi ki :enbuyukkk:

canım şimdiden cok gecmiş olsun umarım hersey yolunda gider.. sende aramıza katırlırsın..nasıl olcak karar werdnz mi?kaac cc kesi yeri?

canım şimdiden cok gecmiş olsun umarım hersey yolunda gider.. sende aramıza katırlırsın..nasıl olcak karar werdnz mi?kaac cc kesi yeri?

Çok sağol şekercimmm, meme altı kesi yapılacak Aylin hanım ameliyatta deneyeceğim ama 325-375 arası birşey olur demişti. Bakalım ben de çok merak ediyorum ama ona bıraktım.

kızlar dual plan nedir allah aşkına ya??? bunun farkı ve özelliği nedşr göğüs büyütmeden farkı ney yani :uhm:
biri beni aydınlatsın yahu :tomato:

kızlar dual plan nedir allah aşkına ya??? bunun farkı ve özelliği nedşr göğüs büyütmeden farkı ney yani :uhm:
biri beni aydınlatsın yahu :tomato:

Hatsheciğim dual plan protez yerleştirme seçeneklerinden biri kasaltı kasüstünün tam ortası ama accık memen olması gerekiyor. Protezin üstü kasın altına sokuluyo, altı meme dokusu altında kalıyo, böylece daha doğal bir meme görüntüsü oluyo. Meme ucunu da kasaltından fazla yukarı kaldırıyor. Benimkiler dual plan mesela :)))))

Hatsheciğim dual plan protez yerleştirme seçeneklerinden biri kasaltı kasüstünün tam ortası ama accık memen olması gerekiyor. Protezin üstü kasın altına sokuluyo, altı meme dokusu altında kalıyo, böylece daha doğal bir meme görüntüsü oluyo. Meme ucunu da kasaltından fazla yukarı kaldırıyor. Benimkiler dual plan mesela :)))))

hımm hayırlı olsun geçmiş olsun cnm öncelikle=))

yani uçlar böle dahamı yukarı bakar hale geliyor???

Back
X