Arkadalar Dual plan Meme Protezi taktrdm, sperim

slm arkadaslar bende dusunuyorum amelıyat olmayı ama bıraz korkuyorum.bıturlu cesaret edemıyorum ben onur erolun ekıbınden bırıne olmayı dusunuyorum amelıyat ne kadar suruyor bıde ıstenen tahlıl ve tetkıkler neler bılgı verırsenız sevınırım bırde lokal anestesı altında yapılabılyormu ben genel anestezınden korkuyorum sankı hıc ayılamaıycakmısım gıbı gelıyo.

Geçmiş olsun canım. ameliyat uzun sürmüyor. Ben odamdan çıktıktan 1.5 saat sonra döndüşüm uyuması ayılması dahil. Ben çok memnunum, hiç uzatma bence. Birde tahlil olarak kan tahlilleri alınıyor, narkoz doktoru gelip muayene ediyor o kadar.

Arkadaşlar ben ameliyatımı oldum Perşembe günü. Dual plan 300 cc yuvarlak protezlerden takıldı. Meme ucu oldu çünkü aynı zamanda meme ucum 3 santim yukarı taşındı, biraz sarkıklık vardı o düzeltildi. Pansumanım ilk açıldığında biraz korktum. Çünkü meme ucu etrafındaki deri büzük büzük görünüyor. Gerçi Aylin hanım söylemişti ameliyattan önce, açarkende söyledi. Düzelecekmiş. Onun dışında herşey süper. Çok mutluyum. Meme şeklim süper, dekoltem şiş olmasına rağmen süper. Gelişmeleri yazıcam.

geçmiş olsun canım.. umarım hersey yolundadır:lepi:

Sen kime olacaksın siyahkuğu. Hiç korkma hiç korkacak bişey yok. Biran evvel ol bence, insanın psikolojisi tavan yapıyo.bayanssulusmile

zemuszemus ya mutlaka öyledir ama ameliyat deyince insan geriliyor tabi.. Anestezi filan. Kasın kesilmesi... Ne bileyim. Sen nasılsın şimdi?

zemuszemus ya mutlaka öyledir ama ameliyat deyince insan geriliyor tabi.. Anestezi filan. Kasın kesilmesi... Ne bileyim. Sen nasılsın şimdi?

Kasa bir zararı yokmuşki, azıcık aşağıdan açıyorlar. Kollarda hafif bir halsizlik var o da geçici bişey . Burda kimle mesajlaştıysak problem kalmıyo dedi 3 hafta dolunca herşey bitiyomuş. Ben çok iyiyim şimdi. Hiç bekleme bence geçen günümüze yazıkmış.

Kasa bir zararı yokmuşki, azıcık aşağıdan açıyorlar. Kollarda hafif bir halsizlik var o da geçici bişey . Burda kimle mesajlaştıysak problem kalmıyo dedi 3 hafta dolunca herşey bitiyomuş. Ben çok iyiyim şimdi. Hiç bekleme bence geçen günümüze yazıkmış.

Oh ne güzel. Ben kendimi o kadar yalnız sanıyordum ki gelinciktarlası, sanki dünyada en küçük göğüslü kadın benmişim gibi geliyordu bana. Bu yazdıklarınız o kadar destek oluyor ki bana anlatamam... Forumdaki tüm kızlara sevgilerimle...hihoyyyt

Oh ne güzel. Ben kendimi o kadar yalnız sanıyordum ki gelinciktarlası, sanki dünyada en küçük göğüslü kadın benmişim gibi geliyordu bana. Bu yazdıklarınız o kadar destek oluyor ki bana anlatamam... Forumdaki tüm kızlara sevgilerimle...hihoyyyt

Ne demek canım ya istediğin kadar destek veririz. Sen görüştünmü doktorunla??? Ne dedi?olumunekankayizsmile

Ne demek canım ya istediğin kadar destek veririz. Sen görüştünmü doktorunla??? Ne dedi?olumunekankayizsmile

sağolasın:) bana dual plan, meme ucu kesisi, 275 veya 300 cc, yuvarlak dedi. 1 haftada işe dönersin dedi.. Karar verince ara dedi. Ben de cesaretimi toplarsam şubat sonu gibi istiyorum işte..:kedi:

Merhaba birce Aylin hanıma ameliyat oldum. 300 cc yuvarlak takıldı canım dual plan olarak.bayanssulusmile

memnunmusun canım.Ben ankaradayım dün bir doktorla daha görüştüm genelde yuvarlak yapıyor ama ben beğenmedim pek içime sinmedi.ağrı oluyormu dual planda.Artık istanbulda olmanın yolu görünüyor bana sanıyorum.Acaba aylin hanıma mail atsam bir iki tane fotoğraf gönderirmi yaptıklarından.böylece direkt ameliyat günümü alırım diye düşünüyorum.

Walla canım ben çok memnunum. hem ameliyatımdan, hem tatlı doktorumun ilgisinden. Ama maalesef maille foto yollamıyor canım, ben de rica etmiştim. daha önce yolluyormuş ama son dönemlerde problem olmuş. ınternet sitelerine mi düşmüş ne? Altında abuk subuk yorumlar falan. Çok sinirlenmiş yollamamış ondan sonra. Ama ben muayenehanede gördüğümde çok beğendim hasta resimlerini, tam hayal ettiğim memelerdi, bende kavuştum şükür.darısı senin başına canım. Öptüm.

Gelinciktarlası,geçmiş olsun canım. Çok mutlusundur tahmin edebiliyorum. :) Mutluluğuna çok sevindim canım. Sen ameliyattan önce kaç bedendin? Şimdi kaç beden takıyorsun? ben C kup istiyorum kaydirigubbakcemile2 daha 18 yaşındayım ama bu saatten sonra göğüslerim büyümez biliyorum.Mesleğimi bi elime alıyım, o zaman hemen para biriktirip ameliyat olucağım.Sana tekrar geçmiş olsun canım, esen kal.

öncelikler herkese slmlar ;
bu siteye yeni üye olmuş ve sizler gibi küçük memeden muzdarip biri olarak bu sitedeki yorumlarınızla kafamdaki tüm sorulara cevap buldum diyebilirim. gerçekden meme kadını ilk etapda gösteren ve cinsel kimliği için çok önemli bir unsur. erkeklerin büyük ve güzel meme gördüğünde bakmalarına kızmamak lazım zira ben bile kadın olduğum halde imrenerek bakıyorum.
bu ameliyatı olmak isteyen herkesin iki korkusu var: birincisi maddi konular ikincisi ameliyat sonrası memnuniyet ve oluşabilecek durumlar. ama dediğim buradaki paylaşımlarla sanırım benim gibi bu konuda kafasında sorusu olan herkes en iyi şekilde aydınlanmıştır. ameliyatı yapacak doktorda çok önemli tabi. hani bazen medyada estetik cerrah isimleri duyuyoruz katıldıkları programlarda dinliyoruz ama tabi onlardan kimsede ben kötüyüm demiyor :) burada en çok duyduğum isim dr. aylin karanlık ismi oldu. bende maddi anlamdaki problemi çözdüğümde ilk gideceğim isim o olacak. sonuçta ameliyat olan kişilerin buradaki anlatımları çok daha etkili. Allah bu ameliyatı olmak isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin. bu durum psikolojinizi gerçekden çok etikiliyor. kadınlığın ana unsuru gibi meme. olmazsa olmuyor :) neyse inş. bir gün bende buradan ameliyat oluyorum, oldum ve şu an durum bu tarzında yazılarımı sizlerle paylaşırım. sevgilerimle :)

Gelinciktarlası,geçmiş olsun canım. Çok mutlusundur tahmin edebiliyorum. :) Mutluluğuna çok sevindim canım. Sen ameliyattan önce kaç bedendin? Şimdi kaç beden takıyorsun? ben C kup istiyorum kaydirigubbakcemile2 daha 18 yaşındayım ama bu saatten sonra göğüslerim büyümez biliyorum.Mesleğimi bi elime alıyım, o zaman hemen para biriktirip ameliyat olucağım.Sana tekrar geçmiş olsun canım, esen kal.

Merhaba miss.milkie çok sağol çok iyiyim, her yönden bomba gibiyim 15 günüm doldu. Ağrım acım kalmadı. Benimkiler A cup idi . Şimdi sporcu sütyenini 80 beden aldırıyor Aylin hanım, üstten bayağı taşıyor şu anda ama çok erken henüz beden belirlemek için sanırım. Allah sana da en kısa zamanda nasib etsin, yani tüm isteyenlere nasib etsin. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

öncelikler herkese slmlar ;
bu siteye yeni üye olmuş ve sizler gibi küçük memeden muzdarip biri olarak bu sitedeki yorumlarınızla kafamdaki tüm sorulara cevap buldum diyebilirim. gerçekden meme kadını ilk etapda gösteren ve cinsel kimliği için çok önemli bir unsur. erkeklerin büyük ve güzel meme gördüğünde bakmalarına kızmamak lazım zira ben bile kadın olduğum halde imrenerek bakıyorum.
bu ameliyatı olmak isteyen herkesin iki korkusu var: birincisi maddi konular ikincisi ameliyat sonrası memnuniyet ve oluşabilecek durumlar. ama dediğim buradaki paylaşımlarla sanırım benim gibi bu konuda kafasında sorusu olan herkes en iyi şekilde aydınlanmıştır. ameliyatı yapacak doktorda çok önemli tabi. hani bazen medyada estetik cerrah isimleri duyuyoruz katıldıkları programlarda dinliyoruz ama tabi onlardan kimsede ben kötüyüm demiyor :) burada en çok duyduğum isim dr. aylin karanlık ismi oldu. bende maddi anlamdaki problemi çözdüğümde ilk gideceğim isim o olacak. sonuçta ameliyat olan kişilerin buradaki anlatımları çok daha etkili. Allah bu ameliyatı olmak isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin. bu durum psikolojinizi gerçekden çok etikiliyor. kadınlığın ana unsuru gibi meme. olmazsa olmuyor :) neyse inş. bir gün bende buradan ameliyat oluyorum, oldum ve şu an durum bu tarzında yazılarımı sizlerle paylaşırım. sevgilerimle :)

esesliciğim ne güzel anlatmışsın hislerini bayıldım. Şimdi bu medyatik doktor olayına bende takılıp burada okuduklarımla Aylin hanıma gittim. Zaten tek onla görüştüm ve kendimi teslim ettim. Ameliyat olup samimiyet ilerleyince neden sizi medyada görmüyoruz dedim, özellikle çıkmıyorum şu anda dedi. Hergün bir kanaldan arıyorlar, ama tv'ye çıkan doktorlar süper olduklarından değil parayı veren çıkıyormuş, ben kendime yakıştıramıyorum dedi. Benim reklamım hastalarım dedi. Ama çok ciddi kanaldan mesela NTV falan olursa çıkarım tabiiki dedi. Hasta bir dönem hastaları Seda Sayan'a çıkarsan affetmeyiz seni demişler. Ben de hak verdim valla ne diyim. Zaten fazlasıyla hastası var naapsınki. İnşallah sende tez zamanda hayallerine kavuşursun arkadaşım. Hepinize dua edeceğim. Allah bu güzelliği bana nasip etti, size de etsin inşallah.:1hug:

memnunmusun canım.Ben ankaradayım dün bir doktorla daha görüştüm genelde yuvarlak yapıyor ama ben beğenmedim pek içime sinmedi.ağrı oluyormu dual planda.Artık istanbulda olmanın yolu görünüyor bana sanıyorum.Acaba aylin hanıma mail atsam bir iki tane fotoğraf gönderirmi yaptıklarından.böylece direkt ameliyat günümü alırım diye düşünüyorum.

Slm birce2,ben de ankara'dayim ve kafamdaki bu problemi bitirmek adina ilk hareketim sana yazmak oldu henuz ne anneme,ne esime boyle bi dusuncemoldugunu soylemedim ama kendi kendime yilaardir dusunup duruyordum bir haftadan beri buraya kadar diyorum ve kesin kararliyim burdan bircok fikir edindim bile ama dr.konusunda nereden,kimden,nasil baslayacagimbilmiyorum gazi hastanesinde birkac prof aklima yatti aslinda onlardan bir randevu almayi dusunuyorum senin gittigin dr.var mi bu islerde biraz gaza gelmek gerekiyor sanirim en azindan ben oyle hissediyorum seninde subat sonuna diye yazman beni heycanlandirdi :lepi: goruslerini bekliyorum lutfen opuyorumnanaktan

X