• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadalar Dual plan Meme Protezi taktrdm, sperim

merhaba peki dediğiniz ameliyatın maliyeti ne kadar,bide eğer göğüsde kitleler varsa bu operasyon yinede yapılıyo mu biliyomusunuz.teşekkürler,

Merhabalar ben 4500'e yaptırmıştım 7 ay önce şu anda 5000 civarına yaptırdı arkadaşlarım. Olayın meme beziyle alakası yok bildiğim ama yinede doktora sormak lazım mutlaka. Kitleler dediğiniz kist falan mı?

elifnaz mrb sen ameliyatını kime yaptırdın dual plan mış sanırım ben tugrul beyi düşünüyorum ama sanki dual plan daha dogal durumus gbime gelio we bildigim kadarıylada tugrul bey kullnmıyor bu yöntemi:s

elifnaz mrb sen ameliyatını kime yaptırdın dual plan mış sanırım ben tugrul beyi düşünüyorum ama sanki dual plan daha dogal durumus gbime gelio we bildigim kadarıylada tugrul bey kullnmıyor bu yöntemi:s

Merhaba dry01, benim ameliyatımı Aylin hanım yaptı , doğal ve çok güzel tabii ki. Ben Tuğrul beyle görüşmedim bilmiyorum hangi ameliyatları yapıyor. Öptüm.

arkadaslar size kaca magl oldu bu amaliyat ve kac ölcü büyütürdün kacdan kaca yani? buraya yaziom ama geri cvp nerden okicamida bilmiom acemiyim yaa:(

arkadaslar size kaca magl oldu bu amaliyat ve kac ölcü büyütürdün kacdan kaca yani? buraya yaziom ama geri cvp nerden okicamida bilmiom acemiyim yaa:(

Canım benim A cup'tan C cup'a çıktı. Şu anda 4500-5000 TL arasında değişiyor. Umarım okursun özel msj olarakta atarım.

Arkadaşlar bende Aylin hanıma Perşembe günü ameliyat olucam. Dual plan yapacak Aylin hanım meme bezi altlarda var biraz. Emzirme sonrası boşaldı, sarktı iyice . Eski güzel memelerimi özlüyorum. Allahtan kavuşmama az kaldı.guclubacismile

Canım cc 'ye ameliyatta deneyerek karar verilecek meme altı kesi olacak. Çok sağol ilgine.opuyorumnanaktan

bnmde meme altı kesisi oldu tawsiyem 300cc altı istemedgni söyleee.. gerci boy kilon nasıl bilmiyorum ama bnm 165 boy 55 kilo 300cc oldu suan küçük geliyo gözüme :lepi:

bnmde meme altı kesisi oldu tawsiyem 300cc altı istemedgni söyleee.. gerci boy kilon nasıl bilmiyorum ama bnm 165 boy 55 kilo 300cc oldu suan küçük geliyo gözüme :lepi:

Vay be meme ölçün kaç oldu şimdi senin? Gerçekten küçük mü geliyor gözüne?boshayallersmile

yaaa pskolojik olarak mı böyle düşünüyorum bilmiyorum ama arada bi daha büyük olsa daha ii olurdu diyorumm.. senin boy kilon nasıl??? bnm suan aldgım en küçük sütyen bedeni 80B ... 85C de oluyo kalıbına göre bilmiyorumkismile

sütyenli fotografını cekmiştim onu burda sizlere göstersem mi acabaaa bilmiyorumkismile bn mi abartıyorum anlamış olurdum

Benim boy 173cm kilo 66. C cup kaldırırsın dedi Aylin hanım. Zaten az memede var boş çuval gibi deride bol ne alırsa koysun artık, eşimin yanında giyinemiyorum bile:(((((

sütyenli fotografını cekmiştim onu burda sizlere göstersem mi acabaaa bilmiyorumkismile bn mi abartıyorum anlamış olurdum

Canım sen bilirsin de erkekler falanda girebilir, sonuçta cinsiyet tanıma sistemi yok forumdabilmiyorumkismile

galiba ben de dual plane olacağım. Doktorum öyle önerdi. Tarihe daha karar veremedim, işler yüzünden bir de korkuyor muyum ne?

Arkadaşlar ben ameliyatımı oldum Perşembe günü. Dual plan 300 cc yuvarlak protezlerden takıldı. Meme ucu oldu çünkü aynı zamanda meme ucum 3 santim yukarı taşındı, biraz sarkıklık vardı o düzeltildi. Pansumanım ilk açıldığında biraz korktum. Çünkü meme ucu etrafındaki deri büzük büzük görünüyor. Gerçi Aylin hanım söylemişti ameliyattan önce, açarkende söyledi. Düzelecekmiş. Onun dışında herşey süper. Çok mutluyum. Meme şeklim süper, dekoltem şiş olmasına rağmen süper. Gelişmeleri yazıcam.

galiba ben de dual plane olacağım. Doktorum öyle önerdi. Tarihe daha karar veremedim, işler yüzünden bir de korkuyor muyum ne?

Sen kime olacaksın siyahkuğu. Hiç korkma hiç korkacak bişey yok. Biran evvel ol bence, insanın psikolojisi tavan yapıyo.bayanssulusmile

Back
X