Evet canım protez alttan kaldırıyorya ondan.
merhaba peki dediğiniz ameliyatın maliyeti ne kadar,bide eğer göğüsde kitleler varsa bu operasyon yinede yapılıyo mu biliyomusunuz.teşekkürler,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım protez alttan kaldırıyorya ondan.
merhaba peki dediğiniz ameliyatın maliyeti ne kadar,bide eğer göğüsde kitleler varsa bu operasyon yinede yapılıyo mu biliyomusunuz.teşekkürler,
elifnaz mrb sen ameliyatını kime yaptırdın dual plan mış sanırım ben tugrul beyi düşünüyorum ama sanki dual plan daha dogal durumus gbime gelio we bildigim kadarıylada tugrul bey kullnmıyor bu yöntemi:s
arkadaslar size kaca magl oldu bu amaliyat ve kac ölcü büyütürdün kacdan kaca yani? buraya yaziom ama geri cvp nerden okicamida bilmiom acemiyim yaa
bnmde meme altı kesisi oldu tawsiyem 300cc altı istemedgni söyleee.. gerci boy kilon nasıl bilmiyorum ama bnm 165 boy 55 kilo 300cc oldu suan küçük geliyo gözüme :lepi:
sütyenli fotografını cekmiştim onu burda sizlere göstersem mi acabaaa bilmiyorumkismile bn mi abartıyorum anlamış olurdum
inş sende en hafif seklde atlatrsın canımm kaydirigubbakcemile5 o zman sana da 300 cc oltında konmaz heralde CADIARZUBenim boy 173cm kilo 66. C cup kaldırırsın dedi Aylin hanım. Zaten az memede var boş çuval gibi deride bol ne alırsa koysun artık, eşimin yanında giyinemiyorum bile((((
galiba ben de dual plane olacağım. Doktorum öyle önerdi. Tarihe daha karar veremedim, işler yüzünden bir de korkuyor muyum ne?