• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadalar Dual plan Meme Protezi taktrdm, sperim

konuya dahıl olmak ıstedım...sayet cok zayflarsanız protezlerı hıssedebılırsınız...ve goruntusude bellı olur :) yuvarlak yuvarlak..ama yınede guzel :)

arkadşlar mrb yaklaşk 20 gün önce silikon taktrdm kas altına ama hala alışamadm sanki çok yukarda gibi geliolar bana.acaba kas üstü mü yaptrsaydm diye düşünüyrm.bu konuda bi bilgnz ya da fikrinz var mı hangisi daha doğla görünüyo??

arkadşlar mrb yaklaşk 20 gün önce silikon taktrdm kas altına ama hala alışamadm sanki çok yukarda gibi geliolar bana.acaba kas üstü mü yaptrsaydm diye düşünüyrm.bu konuda bi bilgnz ya da fikrinz var mı hangisi daha doğla görünüyo??

canım daha ödemlerin var senin,merak etme inicekler benimde ilk yaptırdığımda öyleydi
2ay oldu ameliyat olalı ve baya indiler,zaten şekillerini alması 6ayı buluyormuş a.s.

inş öyle olur cnm çok moralim bozk 2 gündür ağlıyrm.bu kadar acı çekip sonçta beğenmemk çok kötü ve sanatçılarnkine bakıyrm onlarnkinden çok farklı benmkiler.onlarnki hafif sarkık gibi benmkiler füze gibi yukarıda duruyo

inş öyle olur cnm çok moralim bozk 2 gündür ağlıyrm.bu kadar acı çekip sonçta beğenmemk çok kötü ve sanatçılarnkine bakıyrm onlarnkinden çok farklı benmkiler.onlarnki hafif sarkık gibi benmkiler füze gibi yukarıda duruyo

daha senin çok yeni,ondan böyle füze gibiler,valla benimkilerde öyleydi :teselli:
kas üstü yaptırsaydın daha kötü durudu bence,kasaltı örtüyo hem
biraz zaman gecsin canım bak nası incekler görceksin,ilk başta sporcu sütyenine sığmıyodu benimkiler,kancasını 1e getirmiştim bi görsen,şimdi ise sporcu sütyeninde bolluk bile var kancasınıda 3e taktım üstelik
benimde sıkıntı yaptığım tek konu ayrık durmaları mafoldumben

saol cnm rahatladm biraz benm kiler 80b şimdi sporcu sütyeniyle o zmn baya bi küçlcekelr desene :( evt benmkiler de ayrık duruyo ama bence takma sanaçtılarnkiler bile çok ayrık demek ki onun çaresi yok.belki normal sütyenle biraz birleşirler diye düşünüyodm ben ama daha hiç denemedm

allaha şükürler olsun silikon gbı bır sorunum yok..doğuştan dik ve iriler :) ..allah yardımcısı olsun silikon takanların bence çirkın duruyor ne o öle füze gbı başıda sankı patlıcak gbı duruyo.zamanlada sılkonlar iniyor yanı balon gbı:)))..dıkkat edın patlamasın :)

Sağol canım ya çok iyi moral verdin. Seninde memelerin küçücük olsa bakalım o zaman nasıl dalganı geçecektin

verdalila bizim memeler küçük ama bir forumda okudum da süper memeli arkadaşın da her yeri çatlak doluymuş mesela, bizimkilerin en azından çözümü var ama çatlaklar için tıp henüz çare bulamadı...Yazııkkk...O kendi ile alay etsin ve unutmasın kimse kusursuz değil.

walla cnm benımkıler bellı belırsız ordada çaresını bulan olur dıye abrttım bıraz dıkkat edınde elletmeyın patlamasın memelerınz:))) hahaha

saol cnm rahatladm biraz benm kiler 80b şimdi sporcu sütyeniyle o zmn baya bi küçlcekelr desene :( evt benmkiler de ayrık duruyo ama bence takma sanaçtılarnkiler bile çok ayrık demek ki onun çaresi yok.belki normal sütyenle biraz birleşirler diye düşünüyodm ben ama daha hiç denemedm

ben de 17 gün önce taktırdım.benimkiler de çok yukarda ve çok sertler.şekil olarak da hiç güzel değiller,nerdeyse sarkık ve yumuşamış göğüslere imrenicem yaa:kedi:

zaten kıyafetın içinde bıle o kdr füze gbı duruyokı yanı dışardan bakıldığında sılıkon olduğu çook bellı oluyor zamanla iner inşalla:)

allaha şükürler olsun silikon gbı bır sorunum yok..doğuştan dik ve iriler :) ..allah yardımcısı olsun silikon takanların bence çirkın duruyor ne o öle füze gbı başıda sankı patlıcak gbı duruyo.zamanlada sılkonlar iniyor yanı balon gbı:)))..dıkkat edın patlamasın :)

"Kim başkasında gördüğü bir ayıbı kınarsa o ayıp onunda başına gelmeden ölmez."
Hadis-i şerif

arklar yanlş anlaşıldım kusura bakmayn ayıplamadım sadce yanı silikon gerçekten hoş durmuyor füze gbı yanı yapmacık elbette karar sızın nesee iyiakşamlar sızee

elanur aynen cnm ben de sarkık göğüslere imrenir oldm meme ucum çok yukarıda duruyo iice kafaya taktm çıkartasm var herkes bekle diyo ama hiç de aşağıya incek gibi diiller.bu ameliyatı yaptırıp da tek beğemeyn benm heralde :(

Merhaba arkadaslar ben 2 gun once ameliyatimi oldum. Burada herkes yukarida olmasından sikayet etmis ama ben memem olmasindan o kadar mutluyumki yukarida olmasi beni endselendirmiyor. Sizinkiler nasil oldu kizlar indilermi asagiya artik?

elanur aynen cnm ben de sarkık göğüslere imrenir oldm meme ucum çok yukarıda duruyo iice kafaya taktm çıkartasm var herkes bekle diyo ama hiç de aşağıya incek gibi diiller.bu ameliyatı yaptırıp da tek beğemeyn benm heralde :(

inan yalnız değilsin canım.al benden de o kadar.benimkiler de aynı senin durumundalar,sert ,kalıp gibi yapaylar.tunç bir heykelin göğüs kısmı alınıp bana monte edilmiş gibi.erkek gözüyle bakıyorum kendime,kesinlikle beğenmezdim göğüslerimi.hayatımın hatasıydı bu diye düşünüyorum.biraz daha zaman tanıdım,eğer 3 ay sonra da bu halde olurlarsa çıkarttırıcam.benim de alt kısımlar şişkin,göğüs ucu yukarda,aşağı inmeleri için 3 ay daha bekliycem.
yeni konu açmayı bilmiyorum.o yüzden buraya yazıcam.arkadaşlar ameliyat olduktan sonra gözlerimin önü morardı ve gözlerim dışarı fırlayacakmış gibi durmaya başladı.alt ve üst kısımlarında şişkinlik var.abartmıyorum,çevremdekilerin görüşleri de böyle.yorgun ve uykusuz gibi durduğumu söylüyolar ama alakası yok.yeterince uyuyorum ben.gözlerim ağlamaktan şişmiş gibi duruyo.ve bu durum protezler vücuduma girdikten sonra oldu.başka bir doktora sordum nedeni ne olabilir diye.silikon vücüduma göre çok büyük ve aşırı baskı yapıyo,göğüs kafesim bu baskıya dayanamadığından zor nefes almak durmunda kalıorum.nefesim yetmediği için bazen kesik kesik öksürmeler gelio.doktorun şöylediği şuydu bana:protez basınç ve baskı uyguladığı için kan yukarı hareket ederken zorlanıyomuş ve gözün etrafındaki damarlarda kan göletleniyo yani birikiyomuş ve bu yüzden de şişkinlik oluyomuş.berbat bi durum bu.hep böyle mi kalacak diye sordum.zamanla vücudun alışınca geçer deyiverdi ağız ucu ile.sizde de böyle bi sorun olmuşmuydı?göz şişkinliği böbrek hastalığına işaret edermiş diye böbreklerim için başka bir doktora gittim.ama böbreklerde bir şey çıkmadı.şiş gözlerle dolaşmak istemiyorum.protezi çıkarttırsam acaba gözlerim eski boyutuna döner mi?benim gibi bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı?

cnm ya kaç cc diki senin . hakikaten görüntü olarak da mı çok büyük duruyor peki ?
eğer sorun protezin buyuklugunden kaynaklanıyorsa cıkarınca gecer diye düşünüyorum . bence işin ehli bir insanla konuş kısa zamanda . yanına gidemiyorsan bile mail at, sor olur mu .hatta bir kaç isme birden sor aynı anda. bakalım hepsi aynı şeyi mi dicek . mesela barış çakır, naci çelik, bir de prof. a sor. benim bildiğim doç.sühan ayhan ın özel ilgi alanı meme cerrahisi . bu doktorlara bi mail at bakalım, ne dicekle. daha sonra da gerekirse görüşmeye de gidersin . durumunu anlat bunlar normal mi de. normal değil ise şu aşamadan sonra ne yapılabilir bunu sor. yeni bir ameliyat mı, yoksa farklı bir şey mi . senin için dua edicem .

Son düzenleme:
Nasıl yani yaa .akannehir hiç böyle bişey duymadım. Ne kadar büyük olabilirler ki nefes almana etki etsin. Doktoruna bir sor bize de söyle bakalım. Hakikaten merakıma mucip oldu.sengözlerimebaksanab

Arkadaslar bende taktirdim protez benimkilerde dimdik ama doktorunuz demedimi size dik olucak sonra inecek diye. Meme bolgemizde bisey yokki, yani deri bile sarkık deilki protez tabii gerecek oraları dimdik duracak basta deri gevsecek inecek. Nasil karin derisi hamilelikte genisliyor onun gibi. Valla ben memem oldu diye cok memnunum isterse hep boyle fuze gibi kalsin

Back
X