• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadalar Dual plan Meme Protezi taktrdm, sperim

elanur cnm bi süredr şehir dışındaydm yeni gördm yazdığını.benm de kafmda sürekli bu olduğu için gezmeye gittiğm ankarada gelmşkn siteden adını duyduğm bi doktora göstermek istedim göğüslerimi.yukarıda durduklarını o da söyledi.seninle ameliyattn önce nası bişi istediğn konusnda konuşulmamş bazıları özellikle seninki gibi istiyor dedi.ama sen öyle istemiyrmşsn buna daha öncedn karar verilmesi gerekiyodu dedi.ölçtü protez yukarıda gibi hissediliyr dedi.yukarıdn aşağıya masaj yapmanda fayda var dedi.şu anda erkn ama bikaç ay sonra hala bu durumdaysa bikaç cm aşağıya çekilebilir dedi.
bu doktrdn sonra başka bi doktora daha gösterdm göğüslerimi.o da senin yapın böyle hatta sana 200lük koyulsa olabilrmş dedi.yani 250lik büyük gelmş anlamnda söyledi bunu.yapılışnda bi hata yok ortalanmş dedi.sonra bandajla bi sargı gösterdi bunu yaklaşk 2 ay boyunca yap aşağı iner dedi.geceleri o bandajı yapıp yatmayı düşünüyrm.gündz kıyafetlerdn belli oluyo.bi yandan diger doktorn söylediği masajı da aklıma geldkçe yapıyrm.
yanii aklım iice karıştı beklemektn başka çaremz yok.ama senin üst kısım düz duruyomş benm üst kısım çok kabarık göğüs ucum yukarıda yani göğüslerim çok yukarıdn başlıyormş gibi duruyo:(

cnm benm göz şişkinliği nefes zorluğu yok şu anda.ilk bikaç gün nefes alıp verirkn zorlanıyodm ama sonra geçti.bencegüvenebiceğin bi doktora sor.benm doktorm çok ilgisiz o yzdn artk yanına gitmiyrm.sen kendi doktrnla görüşüyo musn? bi de akaç cc takıldı bu kdr seni zorlick onu merak ettm cnm??benm göğüsm hiç yoktu ama 250 bile vücut ölçülerime büyük geldi yukarı taştı son doktr biraz minyon bi yapın var dedii.ama 250 ile büyük diil gögslerim sadece var gibi duruyolar.durum böyle cnm kafam iice karıştı moralim hala bozk anlicağn hiç biri rahatlatmadı beni..

Merhaba arkadaşlar ben dual plan meme protezi yaptırmak istiyorum araştırırken bu siteyi buldum. Dual plan yaptıranlar nasıl memnun mu? Daha mı doğal duruyor?? Kimler yapıyor bu ameliyatı???

Merhaba arkadaşlar ben dual plan meme protezi yaptırmak istiyorum araştırırken bu siteyi buldum. Dual plan yaptıranlar nasıl memnun mu? Daha mı doğal duruyor?? Kimler yapıyor bu ameliyatı???

benimki dual plan dahamı doğal dersen bilmiyorum çünkü hiç yakıondan kas altı kas üstü olmuş ameliyatları görmedim ama memnunmusun dersen evet derim

Hmmm ben ıstanbul'da olucam yaa, Ankara'ya nasıl gidiim???? Neyse durun bakayım. Aylin hanımla konuştum telefonla, sesi etkileyici ve güven verici geldi. Yarın görüşeceğim bakayım

Hmmm ben İstanbul'da olucam yaa, Ankara'ya nasıl gidiim???? Neyse durun bakayım. Aylin hanımla konuştum telefonla, sesi etkileyici ve güven verici geldi. Yarın görüşeceğim bakayım

dün haberlerde aylin karanlıkla ilgili bi haber vardı şaşırdım adını burdan duymuştum, muayahanesine hırsız girmiş ellerini bağlamış bende aaa forumda bahsettikleri estetisyen dedim şaşırdım

Evet arkadaşlar maalesef doğru da Aylin hanım sakin ve metanetlidir kolay atlatmış olayı. Böyle bişey benim başıma gelse korkudan ölürdüm herhalde.akannehir

elifnazzcığım nasılsın foruma epeydir girmiyorum senle özelden bikaç kez msjlaşmıştık cnm. Göğüslerin indimi? ağrıların war mı ne durumdasın a.s.

elifnazzcığım nasılsın foruma epeydir girmiyorum senle özelden bikaç kez msjlaşmıştık cnm. Göğüslerin indimi? ağrıların war mı ne durumdasın a.s.

Merhaba canım, hatırlamazmıyım. Benim ameliyat 6 ayı geçti, çoktan indi, süperleşti. 3 hafta dolunca zaten ne ağrı kalıyor ne bişiii, sanki hep kendi memenmiş gibi geliyor sana.

yalanmı söyliyicem ben ya komikmisin, ayrıca 1 hafta olmuş sesinin tonuna yansımasımı olcak hayret birşey

Ben sana yalan söylüyorsun demedim, sadece inanamadım olaya, ama uslubun hiç hoş değil lütfen dikkat et. insan böyle bişey atlatıpta morali bozulmazmı? Aylin hanımın sesi gayet neşeliydi manasında söyledim.

Merhaba canım, hatırlamazmıyım. Benim ameliyat 6 ayı geçti, çoktan indi, süperleşti. 3 hafta dolunca zaten ne ağrı kalıyor ne bişiii, sanki hep kendi memenmiş gibi geliyor sana.

çok sevindim canım senin adına.ileride bende yaptıracağım inşallah.yaptırırsamda Aylin Hanım a yaptırmayı düşünüyorum canım. Bişey sorcam senin göğüsleri ayrık mı peki şuanda? ben yabancı sitelerdeki silikonlu göğüslere baktım hepsi ayrık ayrık duruyorda..CADIARZU

çok sevindim canım senin adına.ileride bende yaptıracağım inşallah.yaptırırsamda Aylin Hanım a yaptırmayı düşünüyorum canım. Bişey sorcam senin göğüsleri ayrık mı peki şuanda? ben yabancı sitelerdeki silikonlu göğüslere baktım hepsi ayrık ayrık duruyorda..CADIARZU

Merhaba şeker; Sütyen taktığım zaman birleşiyor memelerim, ama sütyeni çıkarınca arada 1 parmak açıklık oluyor. Zaten normal meme birbirine yapışık olmazki di mi? Yabancı sitelerdeki fotolar çok kötü onlara bakma boşuna. Hatta Aylin hanımla konuşurken o da öyle demişti.

ya kızlar iyi güzel hoşda.. evliler ve evlenecekler için söylüyorum. eşlerle olan malum anlarda :asigim: bi sorun olmuyo mu,yada göğüse baskı yapıldığında , üstüne yatıldığında falan.. bide göğse dokunulduğunda ele geliyo mu protez :uhm: hiç aklımda olmayan bişi ama bende düşünmeye başladım şimdi

Hayır on41 hiç bir problem olmuyor. Hatta insan kendini daha bir kadın hissediyor kaydirigubbakcemile3. Eşiminde başta öyle düşünceleri vardı, dokunamam falan diye, ama 3 . hafta dolduktan sonra kendi memen gibi hissediyorsun. Üstüne yatabiliyorsun merak etme. Sen rahat olunca karşındaki de rahat oluyor.:kedi:

ben şahsen erkek olsam dokunduğumda protes elime geliyorsa rahatsız olurdum.. böyle bi durum olmuyorsa gerçekten düşünebilirim delikafadulden

Back
X