Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esesliciğim ne güzel anlatmışsın hislerini bayıldım. Şimdi bu medyatik doktor olayına bende takılıp burada okuduklarımla Aylin hanıma gittim. Zaten tek onla görüştüm ve kendimi teslim ettim. Ameliyat olup samimiyet ilerleyince neden sizi medyada görmüyoruz dedim, özellikle çıkmıyorum şu anda dedi. Hergün bir kanaldan arıyorlar, ama tv'ye çıkan doktorlar süper olduklarından değil parayı veren çıkıyormuş, ben kendime yakıştıramıyorum dedi. Benim reklamım hastalarım dedi. Ama çok ciddi kanaldan mesela NTV falan olursa çıkarım tabiiki dedi. Hasta bir dönem hastaları Seda Sayan'a çıkarsan affetmeyiz seni demişler. Ben de hak verdim valla ne diyim. Zaten fazlasıyla hastası var naapsınki. İnşallah sende tez zamanda hayallerine kavuşursun arkadaşım. Hepinize dua edeceğim. Allah bu güzelliği bana nasip etti, size de etsin inşallah.:1hug:
Slm birce2,ben de ankara'dayim ve kafamdaki bu problemi bitirmek adina ilk hareketim sana yazmak oldu henuz ne anneme,ne esime boyle bi dusuncemoldugunu soylemedim ama kendi kendime yilaardir dusunup duruyordum bir haftadan beri buraya kadar diyorum ve kesin kararliyim burdan bircok fikir edindim bile ama dr.konusunda nereden,kimden,nasil baslayacagimbilmiyorum gazi hastanesinde birkac prof aklima yatti aslinda onlardan bir randevu almayi dusunuyorum senin gittigin dr.var mi bu islerde biraz gaza gelmek gerekiyor sanirim en azindan ben oyle hissediyorum seninde subat sonuna diye yazman beni heycanlandirdi :lepi: goruslerini bekliyorum lutfen opuyorumnanaktan
Sağolun arkadaşlar;
Valla burun murun olsa resim koyayım da meme bu. Allah tüm isteyenlere nasip etsin.
Hatsheciğim dual plan protez yerleştirme seçeneklerinden biri kasaltı kasüstünün tam ortası ama accık memen olması gerekiyor. Protezin üstü kasın altına sokuluyo, altı meme dokusu altında kalıyo, böylece daha doğal bir meme görüntüsü oluyo. Meme ucunu da kasaltından fazla yukarı kaldırıyor. Benimkiler dual plan mesela :)))))
Merhabalar;
Cuma günü ameliyatımı oldum arkadaşlar dediğim gibi. Korktuğum gibi olmadı, uykusuz bir gecenin ardından erkenden hastaneye vardım, hem mutluyum hem korkulu.Eşime de bişey belli edemiyorum, korkuyosan olma diyecek çünkü , sonuna gelmişim bırakırmıyım. Odada kan testi sonuçlarımı beklerken, anestezist gelip gördü derken ölecek gibiydim. Doktorumla yaptığım son konuşmanın ardından damardan iğne yaptılar ya sonrası kayıp bende. Bir kendime geldim ki ameliyat bitmiş. Sanki göğsümün üzerinde bişey oturuyor gibi.Hafif kalkmaya çalıştım, sanki silikonlarım dışarı çıkacak gibi geldi. Allah'tan serumla verilen ağrı kesiciler var. 1 gece hastanede kalıp eve çıktım. Bügün 4. günüm, bu sabah doktorum hortumları aldı. Bayağı rahatladım gibi. Zaten doktorum 3-5 gün bayağı ağrın olacak demişti. Ama göğüslerime baktıkça ağrı falan umrumda değil. Füze gibiler maaşallah. Ayna karşısına geçip geçip bakıyorum kızlar ya muhteşem bir duygu. Doktorum 295 cc anatomik dual plan ameliyat uyguladığını söyledi. Şu anda bandajlar içindeyim, bugün hortumlar çekilirken bandajlar açıldı, inanın yatarken bile göğsüm var, önceki gibi dümdüz değil.Bakalım gelişmeleri sizlerle paylaşacağım. Öpüyorumm.hihoyyyt
bende dualplane yaptirdim superrrrrrrrrr memnunum memeli olmak varmis ya oh be rahatladim
Hatsheciğim dual plan protez yerleştirme seçeneklerinden biri kasaltı kasüstünün tam ortası ama accık memen olması gerekiyor. Protezin üstü kasın altına sokuluyo, altı meme dokusu altında kalıyo, böylece daha doğal bir meme görüntüsü oluyo. Meme ucunu da kasaltından fazla yukarı kaldırıyor. Benimkiler dual plan mesela :)))))
Kas zari alti dedikleri dual plan mi yani?
Selam kızlar. Aranıza yeni katıldım. Meme büyütme konusunda araştırma yaparken buradan birçok yorum okudum ve bilmediğim çok şey hakkında bilgi sahibi oldum, doktora hangi soruları sormamam gerektiğinin notlarını aldım.birçok doktor ismi aldım onlara ameliyat olanların forumlarını okudum. Kafam çok karışık. 1.74 boy ve 55 kilodayım. Sütten ölçüm ise 75 a kupı doldurmuyor.omuzlarım çok geniş. Elbise giydiğimde göğüsüm olmadığı için dekolte kötü duruyor. Yazın oğlumun sünneti var güzel görünmek istiyorum. Kocadan da onayı alınca, e daha ne olsun. Biran önce karar vermek istiyorum. Ama ameliyat sonrası sıkıntılarından korkuyorum. Ve birde Anadolu yakasında oturduğum için , bu tarafta bir doktor istiyorum ki kontrollere rahat gidebileyim. Çünkü 3.5 yaşında bir de kızım var, o yüzden bana yakın bir doktor olsun . Şimdi bana yardım edebilecek bilgi ve tecrübeli arkadaşlara sesleniyorum,Anadolu yakasında hangi Dr., hangi marka protez, damla mı yuvarlak mı, düz mü pürtüklü mü, kasaltı mı kas zarı altı mı,hangi kesi, fda mı ce mi ,amerika mı Avrupa mı , özel klinik mi özel hastane mi devlet araştırma hastanesi mi,fiyatları ne? Tabiiki fiyatlar değişkenlik gösterebilir, uygulanan yöntem,kullanılan protezin markası ve büyüklüğüne göre ama en azından 3 aşağı 5 yukarı bilgi sahibi olmak istiyorum. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bol gülücükler herkese...
merhaba bende doktor arıyorum butcem sınırlı bu konuda amelıyat olmayı çok ıstıyorum ıst degılım ıst olmayı dusundugum ıçın yer ve yol masrafım olucak bu yuzden en fazla 3000 bıraz daha beklesem 3500 ödeyebılırım siz olmussunuz gecmıs olsun bende mı dr ayaz aslana olsam karar veremedım gögüslerım çok küçük ust kısmı duz dolgulu ve araları bıtısık ıstıyorum çünkü araları çoook acıkbı arkadası daha goturdugum ıcın bana 3000'e yaptı ama 4000den asagı yapmıyormus normalde..
amelyat nası gectı bende bılmıyorum mısıl mısıl uyuyordum uyandıgımda fuze gıbı memıslerım oldugunu gordum benım kas ustu oldugu ıcın agrım pek olmadı ..
doktorum.op.dr.ayaz ASLAN'dı..
cok guzel motıve edıyor ve telefonlar arayıp arada soruyor sıkayetın varmı agrın varmı vs.gıbı ılgısını cok begendım tavsıye ederım