Aret kamar da tedavi olan var mı? Ne kadar ücret ödediniz?

Avokadoyu kahvaltıda yiyorum ıspanak ananas yaban mersini badem sütüyle blenderden çekiyorum bi tane hurma atıp içiyorum hergün şahane oluyor kızlar bize çok faydalı belki denersiniz
Kirmizi pancar suyu da iyi diyorlar canım, ondan da koyabilirsin bence

Kızlar transferim yapıldı aret hoca yerleşen embriyoların fotoğrafını paylaştı inşallah her şey cok güzel olacak mevcut reçeteme sadece oksapar iğne eklendi diğerleri aynen devam

Çok teşekkürler canım deneyeceğim mutlaka gerci yarından itibaren anca olur denemelerim

Meleğimm çok teşekkür ederim hem heyecanlı hem stresliyim hem çok mutluyum hem çok korkuyorum karmakarışık oldum ilaçlar iğneler duygu durumumu da bozdu sanırım yada ilaçlardan mı bilmiyorum ama ağlamaklı bir ruh hali

Aynen herkesin yaşadığı şeyler bunlar. Güzel düşün inşallah güzel sonuçlanacak.

Yaaa hadi hayırlı olsun canım çok sevindim iniallah güzel haberler verirsin bizlere.
Embriyo dondurma ücreti nedir? Bugüne kadar dondurduklarını çözülürken mi ücret alıyorlar?

Yaaa hadi hayırlı olsun canım çok sevindim iniallah güzel haberler verirsin bizlere.
Embriyo dondurma ücreti nedir? Bugüne kadar dondurduklarını çözülürken mi ücret alıyorlar?
Çok teşekkür ederim 11 embriyom vardı 2si dün transfer edildi ilk transfer olduğu için transfer ücreti ödemedik. Kalan embriyolar için straw başına 4.000 tl ödedik 1 sene dondurma bakım ücreti oluyor

Havuz yöntemi yaptığını biliyorum aret hocanın ben orda tedavi gördüm ama fikrim yok . Ücret konusunda da ücretlere güncelleme gelmiş zamlanmış merkezi arayıp bilgi alın fiyat için daha iyi
Siz 200bin gibi bir rakam yazmışsınız. Çok fazla geldi. Ben de düşünüyorum yaklaşık ilaçlarla beraber 100bin gibi bir rakam söylediler bana. Açıkçası korktum 200bin gibi bir fatura çıkarırlar diye. Yanıtlarsanız sevinirim

Bu çok değişken mesela kaç yumurta toplanabilecek. Benden şu ana kadar 3 ayrı yumurta toplandı ama bazı arkadaşlarımız tek seferde bendeki yumurta adedine ulaştılar. Dolayısıyla ben onlardan çok çok fazla ödemiş oldum gibi gibi. Tek toplama tek transfer ile iğneli tedaviyle 100 bin, ilaçlı tedavide 80 bin bandında olur.

Kızlar bende bugün tekrar gittim. Biraz eşime kafam bozuk olduğu için transfer konusunda bişey diyemedim. Hoca sen yine de klomeni iç pazartesi bakalım toplamaya değecekse toplarız 3 gün sonra transferi yaparız dedi. Aslında toplama işimi ben karıştırdım gibi oldu şu anda :/ bir şeyi merak ediyorum transfer için gittiğinizde reglin 3. Gününde gidince ne ilaç veriliyor? Yani şu an benim kararsızlığımdan yumurta toplama ilacını kullan dedi ya, tamam transfere hazırlanalım deseydim bugün hangi ilaçlara başlayacaktı. Bişey kaçırdım mı onu merak ediyorum.

Adetin 3. Günü gittiğimizde transfer hazırlığı için coraspin folikasit ve dekort diye bir ilaç verildi bi kaç gün sonrada yeni haplar ve iğneler eklendi hala kullanıyorum cuma transferim var. Eğer moralin çok bozuksa transferi ertele canım moral en önemlisi iyi hissetmen pozitif ve mutlu olman en önemli zaten ilaçlar ruh halini çok etkiliyor moral bozukluğuda eklenmesin bu benim şahsi fikrim hepimizin şansı bol olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…